Hjem og familieGraviditet

Vaginal blødning under graviditet

En sjælden kvinde drømmer ikke om et lille mirakel. Det handler om fødslen af sit eget barn. Faktisk graviditet - en vidunderlig periode i livet i hver af messen halvdel af menneskeheden. Hertil kommer, at denne gang ledsaget af et stort antal af overraskelser og problemer. Nogle gange er de ikke meget behageligt. Under graviditeten, er den vordende mor oplever en enorm belastning. Det er derfor, det er undertiden ganske enkelt ikke er stabilt. For eksempel er den blodige udledning under graviditeten ofte forstyrret mange kvinder. Hvad er årsagerne til denne proces, hvordan man skal håndtere, om ikke at bekymre sig og bekymre sig om dette?

Til en start er det værd at bemærke, at den panik er irrelevant her. Du behøver ikke at gøre det i hvert fald. Det faktum, at mængden af blødning under graviditeten er observeret i mange kvinder. Ifølge statistikker, kan firs procent af alle personer i stilling i løbet af de første tre måneder forekomme sådanne problemer. Men moderen er ganske let at bære og føde sunde børn. Årsagen til dette fænomen kan være aktive genital blodgennemstrømning til de indre organer eller deres følsomhed. Dette er ikke hele listen. Årsager, der vises vaginal blødning under graviditeten, i virkeligheden, et enormt antal. Oftest dette sker efter ultralyd, især hvis det transvaginal. Gynækologer i undersøgelsen anvendte en særlig spejl, så er det også muligt, at der opstår sådanne emissioner. Under graviditet, næsten alle par fortsat have sex. Hvis der som følge det var en kvindes irritation i skeden eller livmoderhalsen, er det muligt, at en lille mængde blod vises.

Ud over alt dette, mange vordende mødre nogle gange begynder den såkaldte lille løsrivelse af moderkagen. Under dette tynd skal gradvist akkumuleret blod. Som et resultat, at kvinden havde vaginal blødning under graviditet.

På nogle dage, kan en gravid kvinde oplever en smule smerter i underlivet. Dette sker ofte i denne periode, som plejede at være månedlige. Bloody udledning under graviditet i disse dage er ikke ualmindelige. Dette er resultatet af hormonelle svigt i kvindens krop, der mest typiske af de første måneder af fosterudviklingen. Det er helt sikkert. Sådan isolation vil fremskynde.

En kvinde bør være opmærksomme primært på hyppigheden og karakteren af sekreter under graviditeten. Hvis de er så rigelige, at det skal skiftes hver time pad bør straks konsultere en specialist. Desuden af blødning under graviditeten kan være en stor produktion af blodpropper. Dette er en meget alarmerende signal. I dette tilfælde er sandsynligheden for tabet af hendes baby, hvis tiden ikke gribe ind. Blodige udledning mørkebrun symboliserer tilstedeværelsen af hæmatom.

Graviditet uden for livmoderen er ledsaget af en udledning af blodig nuance. I de fleste tilfælde, når lægerne begyndte danne røret og tvunget til at fjerne alle vaske bughulen. En anden helt almindelig årsag til udledning er såkaldt savnet abort. Fosteret dør, og kvindens krop forsøger at slippe af med det. Det sker spontan abort.

Årsagerne til denne proces, som det er blevet sagt, et enormt antal. Ovenstående er ikke alle eksempler på dette fænomen. I hvert fald, hvis du har en sådan udvælgelse, er det nødvendigt at tage fat hurtigst muligt til lægen. Forsøg ikke at beskæftige sig med dette problem på egen hånd. Self-skade alene. Det er bedst at besøge din gynækolog, vil han fastslå årsagen til blodet, ordinere behandling, berolige og fjerne alle dine tvivl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.