Hjem og familieGraviditet

Dimensioner og vægt af fosteret på 30 ugers svangerskab: satsen (se tabel)

Der kommer en længe ventet tredivte uge: snart vil du gå på barselsorlov. fostervægt i 30 uger er allerede halvanden kilo, som kan mærkes af en gravid kvinde er god nok. Før fødslen er stadig omkring ti uger. Det er, hvor meget et barn bliver nødt til at blive fuldt modne. Men ofte babyer bliver født tidligere. På 38 uger fosteret anses for at være allerede fuldt modne. Men hvis en eller anden grund før arbejdskraft begynder, har du ingen grund til alarm: barnets krop er fuldt dannet og klar til at fungere på egen hånd til at skabe de nødvendige betingelser.

Hvad sker der i maven

vægt af fosteret på 30 uger steg med stormskridt. Den vigtigste udvikling er afsluttet, alle organer og systemer er fuldt dannet, men nu er du nødt til at opbygge muskler og ekstremt vigtigt for varmeoverførsel fedtlag. Dette er, hvad der vil engagere barnet i sidste uge i livmoderen. Selvfølgelig vægten af fosteret på 30 uger er forskellig fra den, som han blev født. Den gennemsnitlige vægt af en fuldbåren barn 3-3,5 kg, det vil sige, som du kan se, i de seneste to måneder, vil han nødt til at komme sig ca. 2 kg. Så god ernæring for kvinder er stadig meget vigtig.

Hvorfor er det vigtigt at overvåge vækst og vægt af barnet

Faktisk er det hidtil eneste kvalitetsindikatorer for normal eller patologisk udvikling af fosteret. Det er grunden til læger i hele graviditeten vil nøje overvåge dynamikken i forandring, gøre diagrammet. Enhver stop, og de mere vægttab krummer - dette er yderst foruroligende symptom, der involverer hospitalsindlæggelse mor og bestemme årsagerne til, hvad der sker. vægt af fosteret på 30 uger - en slags "Rubicon". Hvis det er gået til de normale værdier, så er mere tilbøjelige til at være i orden.

Sats for vækst og vægt

Som allerede nævnt, det var den syvende måned af graviditeten er vejledende data om højde og vægt baby. Indtil den ottende uge af deres spor er umuligt, så lægerne ikke forpligter sig til at komme med forudsigelser. Som det er kendt, er registreringen foretages efter 12 uger, registrering af de første ultralyd aflæsninger. Men dette øjeblik er allerede langt bagefter. Nu dit barn ret store, i henhold til resultaterne af den tredje ultralyd lægerne diagnosticeret: "30 uger af graviditeten" foster vægt på dette tidspunkt er normalt omkring 1300 Dette er et gennemsnitstal, og hvis lægen ikke se noget galt med mindre afvigelser, så skal du ikke bekymre dig. Væksten af barnet i mere end tredive centimeter, det vil sige, vil han nødt til ikke kun blive bedre på to kilo, men også at vokse med 10-15 cm. Ikke en let opgave for de sidste to måneder.

pass inspektion

Da lægerne afgøre, at du nu er 30 uger henne? Føtal vægt er meget nyttigt i denne vanskelige opgave. Det rejser et logisk spørgsmål: hvordan til at veje endnu ikke født krummer? Den løsning synes enkel: det er nok til at veje den kommende mor før graviditeten, og derefter følge vægtøgning. Men så ser det ud til, i virkeligheden, en stigning i vægt giver ikke kun den voksende baby og moderkagen men, okoloplodye vand og hævelse, som ofte er i alle gravide kvinder. Hvad skal vægten af fosteret på 30 uger? Normen i dag er fast i de medicinske biblioteker, er denne information indsamles som studiet af menneskets intrauterin udvikling.

For at beregne vægten af det ufødte barn, lægen løser følgende indikatorer. I denne uge af graviditeten anslås fødselslæge, samt de vigtigste parametre for barnets krop. Oftest, en gynækolog diagnosticerer "30 - 31 uger af graviditeten." Føtal vægt kan variere selv inden for disse to uger. Efter 30 uger, er det som regel 1300 og 31 uger - allerede i 1500 er derfor baseret på alle de målinger udført under ultralyd, lægen justerer den frist, som fødselslæge-gynækolog.

Vordende mødre skal huske: ultralyd - det er et yderst vigtigt redskab til at overvåge udviklingen af dine krummer, men vi bør ikke bruge det på egen hånd. I dag er der masser af klinikker, hvor du kan betale usædvanlig historie ultralyd med henblik på at finde ud af kønnet, tage et billede af de fremtidige krummer eller vise det til dig i 3D-format. Imidlertid er sådanne procedurer udføres uden kontrol specialist, kan skade barnet.

Målinger på kontoret af en gynækolog

føtal vægt (30, 31 uger) bestemmes ikke kun af ultralyd. På hver besøge lægen holder sin "vægtning" er normalt rimeligt præcist. For at gøre dette, vil han brug for parametrene mave vordende mor. Det første tal - en VDSM. Målt mave målebånd på midterlinjen af maven fra top til skambenssammenføjning. Normalt dette tal er omtrent lig med udtrykket af graviditeten. Dvs. hvis graviditeten er 30 uger, vægt, føtal vækst ved ultralyd 1300 g og 39 cm henholdsvis dette tal ikke kan matche, såsom 20.

Abdominal omkreds målt ved navlen. to opnåede tal ganges, kan de bruges til at finde ud af om vægten af barnet. Normalt for en periode på 30 uger, dette tal er korrekte omkring 75%.

Stor frugt: god eller dårlig

Traditionelt stor baby - er et tegn på hans gode helbred. I virkeligheden er det ikke så. Ikke underligt læger føre den gennemsnitlige tal på 1300 g, dette er den optimale vægt af fosteret ved 30 ugers svangerskab. Rate kan være lidt forskellig fra den faktiske vægt, men alvorlige afvigelser fra dette tal kan tale om endokrine forstyrrelser, den forkerte mors kost eller forkert leveret graviditet. Det er ikke nødvendigt at være bange, men du har brug for at lytte til råd fra læger.

sensations kvinder

Da barnet hver dag bliver mere og mere vanskeligt, hans bevægelser mere mærkbar for moderen. Nogle gange kan de forårsage ubehag, men så snart barnet går til at sove, begynder min mor at gå glip af hans spil. Nyd disse øjeblikke, kan de aldrig ske igen. På dette tidspunkt, kan det være meget interessant at studere litteratur, der beskriver funktionerne i fosterudviklingen. Så vil du ikke kun vide, hvad dit barns højde og vægt, men også hvad der sker i hans krop, hvad han laver. Det er denne indsigt til at hjælpe med at gøre din mest harmoniske tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.