SundhedMedicin

Stor fosteret under graviditeten: Hvad du behøver at vide

Graviditet for mange kvinder er den sande mirakel, magisk tid forventninger. I øjeblikket er der en masse forskellige undersøgelser, hvorigennem du kan følge udviklingen og væksten af barnet, blandt hvilke indtager en førende position, selvfølgelig, ultralyd. Nogle gange en ultralyd gravid tyder på, at det, hun har en stor frugt. kvinder ofte hørt en sådan erklæring, tabt, ikke at vide, hvad man skal gøre: glad eller bekymre dig om det.

Fødslen af en stor baby med venner og familie, som regel, er en livlig følelse. Der er en udbredt opfattelse, at jo større frugt, jo sundere det vil være på. Men lægerne ikke altid deler denne opfattelse. Naturen bevidst udtænkt, er, at barnet er født med en vis vægt og højde, som anses for normalt. Fødslen af en stor baby er ofte ganske vanskeligt for kvinder og farlig for de fleste nyfødte.

For begrebet "store frugter" er ofte er taget højde for vægten af barnet (over 4 kg), højden er ikke så vigtigt. Hotyaobychno den svarer til den andel af de ovennævnte regler. Således er disse børn normalt stablet, men mere end normal størrelse. Ifølge statistikker, i de senere år har det øget tendens til fødslen af store babyer. Dette skyldes i høj grad forbedrede forhold for vordende mødre leve- og arbejdsvilkår, som i de fleste tilfælde, de har mulighed for at undgå fysisk aktivitet.

Stor frugt er 8-10% af graviditeter og fødsler. det ofte forårsager arvelig. Andre faktorer, der kan påvirke fødslen af et stort barn - er overvægtige mor, endokrine sygdomme, diabetes mellitus hos kvinder forventer en baby.

Desuden kan en stigning i vægt og føtal vækst føre perenashivanie graviditet. Hvis en vordende mors diabetes, kræver det nøje observation af specialister, da oftest, ved sådanne problemer store frugter kan blive født.

Problemer, hvis barnet er overvægtige kan have en række, af svær blødning til abnormiteter i uteruskontraktioner. De opstår som regel i den anden fase af arbejdskraft. Dybest set er dette skyldes det faktum, at størrelsen af baby skuldre over normen, og det påvirker den normale passage gennem fødselskanalen. I de fleste tilfælde kan en sådan operation være nødvendig, som kejsersnit, især når moderen er ikke imponerende build.

Ca. vægt af den kommende barn er bestemt af ultralyd. For at beregne dette ved hjælp af forskellige indikationer, herunder føtal abdominal omkreds. Nogle gynækologer eller bekendte, fremkomsten af dette problem, kvinderne sagde: "Raskormila". En del af dette er sandheden. Efter alt, dårlig ernæring, kvinder og overholdelse af princippet om "at spise for to" kan let føre til unormal størrelse af fremtidige baby. Dette er en anden grund til, at under graviditeten, du har brug for at følge anbefalingerne fra eksperterne om ernæring og lytte til råd fra sin læge. For meget af fosterets hoved omkreds kan bidrage til komplikationer under fødslen.

Oftest, når en ultralydsscanning blev konstateret, at frugterne er store, kvinden anbefalede kejsersnit, hvilket vil bidrage til at undgå mange problemer. Dog kan lægerne tillade en kvinde at bære uafhængigt, under overholdelse af fysiologiske data, der er nødvendige. Under alle omstændigheder, at præ-behov tale med en specialist, der vil give anbefalinger om de bedste midler til at løse graviditet.

I øjeblikket jordemødre er godt klar over hvordan man kan hjælpe en kvinde med naturlig fødsel, når det forventes et stort foster, hvis en kvinde i arbejdskraft ikke kan håndtere selv. På grund af dette er processen i de fleste tilfælde foregår uden problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.