SundhedMedicin

Hvordan til at behandle vabler på fødderne

Købet af en anden par sko er helt sikkert en glædelig begivenhed, men som regel nye sko gnide, skaber ubehag. Efter et par dages tortur er kun interesseret i ét spørgsmål: "Hvordan til at behandle vabler på fødderne?". Mest udsat for skader på lillefingeren og hæl. Dette skyldes at lukke kontakt med den indre polstring af fodtøj, hvad enten det er læder, ruskind eller stof.

Hvordan til at behandle vabler på fødderne?

Det er selvfølgelig bedre at forhindre deres forekomst, så spørgsmålet om udvælgelse af skoen bør gribes an med stor forsigtighed. Sko skal svare nøjagtigt størrelsen og passer til benet, men ikke stramt. Som regel dannelsen af hård hud får os til at handle primitivt, fordi normalt folk bruger det kølende salve, plaster eller en simpel creme med menthol. Ring denne handling kan ikke være behandling, fordi plastret kun beskytter skaden fra eksterne aggressorer. I øjeblikket i apoteker er en bred vifte af lignende produkter, herunder pletter med antibakteriel imprægnering. Nogle arter tillader at blødgøre majs, hvorefter det vil være let at fjerne den sædvanlige krat eller pimpsten. Det tørrede majs er nødvendigt først at damp, derefter behandlet med salve indeholdende salicylsyre.

Sådan behandler vabler på fødderne ved hjælp af vegetabilsk olie?

Tilhængerne af alternativ medicin anbefale brugen af pakker baseret på vegetabilsk olie. Vi får brug for to par sokker, først lægger på dampede ben, så lægges i blød i et sted med fremkomsten af hård hud og ligtorne. Som det næste lag ved hjælp af enten plastic wrap eller pakke, og på toppen af det vi sætter på en anden par sokker. Denne procedure gøres bedst inden sengetid og lade wrap på hele natten. Når de sættes på et nyt par sko, kan du tage en lille trick: den lille finger, hæl, eller andet område at behandle vegetabilsk olie. Det vil reducere friktion og vil holde dine fødder sunde.

Hvordan til at behandle vabler på fødderne? Vi slippe af med de blærer

Den såkaldte våde majs oftest overvinder mennesker om sommeren. Så bliver ubehagelig gåtur og hver anden ønsker at gennembore boble af den forhadte, men at gøre det kategorisk umuligt. Faktum er, at i hjemmet for at sikre en korrekt niveau af sterilitet er næsten umuligt uden en højt specialiseret uddannelse. Analfabeter interventions- eller afskårne vabler kan føre til alvorlige konsekvenser i form af infektion, hvilket vil kræve indgreb fra kirurgen. Endvidere fjernelse af den våde majs letter dets genopdukken på samme sted.

rettidig forebyggelse

Under alle omstændigheder er oprindelsen af hård hud på grund af mangel på ordentlig pleje. Hvis tiden til at gennemføre forebyggende foranstaltninger, er det muligt at forhindre, at sådanne ubehagelige konsekvenser. Især er det nødvendigt at foretage regelmæssig blødgørende bad med havsalt og et par dråber af æteriske olier som eukalyptus, mynte eller citrus. God dampet fod behov for omhyggeligt håndværk en pimpsten og derefter smøre overfladen med en nærende creme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.