SundhedMedicin

Hemlock: kontraindikationer eller et totalt forbud?

I dag, hvor mode for urte behandling brød ud med fornyet kraft, mange traditionelle healere i sammensætningen af deres potions administrerede skarntyde plante. Contra, som de "glemmer" at advare deres patienter, ofte har en negativ indvirkning på sundheden for intetanende mennesker. Mange pseudomedical internetsider, du kan finde anbefalinger om brugen af giftige planter for udarbejdelsen af beroligende urtete, lægemidler til lindring af astma, eliminering af natlige forureninger, dysmenoré, renal kolik. På siderne dedikeret til homøopati, hævder den gunstige effekt af anlægget, når hoste, fibromer, cyster og snesevis af andre sygdomme. Mange anbefales til behandling af kræft også gælde skarntyde. Kontraindikationer på disse websteder er ikke anført. Men til ingen nytte. Brugen af dette anlæg til fremstilling af narkotika i vores land officielt forbudt af Ministeriet for Sundhed. For grunden til, at de rødder og blade og stilke dødeligt giftige. Dette blev kendt i det antikke Grækenland, som blev brugt til officielle henrettelser juice skarntyde planter. Bivirkninger af "behandling" af disse anlæg er opført i Formulary. De viser, at selv den mindste dosis af denne "medicin" kan føre til meget alvorlige konsekvenser, herunder

  • kvalme, spytflåd, progressive, svimmelhed;
  • inhibering af respiration, kramper, åndedrætsstop;
  • lammelser, kvælning.

Dette er ikke en komplet liste over konsekvenser, der kan opstå, hvis de anvendes i tinktur, som omfatter græs skarntyde. eksterne midler behandling er mindre farligt, men vi skal huske, at selv få saften er anlægget på huden forårsager alvorlige forbrændinger.

I dyreforsøg kendte tilfælde af masse forgiftning af kvæg "stinkende herb" eller skarntyde (L.) - så forskellige kaldes skarntydesaft.

Måske blandt de urter vokser i Rusland, der er ingen anden, der ville medføre en række tvister. Selv respektable videnskabsfolk til denne dag krydse klinger, forsøger at bevise sin uskyld.

Nogle af dem hævder, at styrke immunsystemet, for at besejre kræft, slippe af med mange sygdomme forårsaget af reduceret modstandsdygtighed over for negative påvirkninger kan bruge græs skarntyde. Kontraindikationer, ifølge repræsentanter for denne udtalelse, er der ingen helt, hvis vælger den rigtige dosering af medicin, som omfatter potion.

Deres modstandere kategorisk sige, at selv om der er en vis fordel af brugen af denne plante, er risikoen for at dø opvejer hans positive kvaliteter. Så før du går ind i anlægget af de stoffer, du har brug for at tænke mange gange.

En tredje gruppe forskere helt afviser de tidligere udtalelser om brugen af urter skarntyde. Kontraindikationer, de insisterer, ikke eksisterer, fordi planten er giftig og dødbringende at anvende eller bruge det også dødelig i enhver form.

Skarntyde, som omfatter adskillige arter, fordelt over hele verden. I andre lande er det kendt som kuniyun, Skarntyde, milepæle, shavkaran bit. Der skarntyde plettede og marsk.

Af særlig fare er en toårig plante er ikke kun i det færdige produkt. Unge skarntyde persille stikkontakter er meget ens, så hvis der er en plante i haven, er det let at forveksle med den populære kulinariske urt. En dosis på kun 1 gram er nok til at få en dødelig forgiftning.

Selvfølgelig, enhver har ret til at vælge en læge eller healer. Men før at blive behandlet ved hjælp af fashionable, værd mange gange til at reflektere over, hvorvidt der skal risikere deres helbred, stoler healere? Eller skal se gennem medicinske opslagsværker og notere udtalelse fra officiel medicin, som forbyder brugen af dødbringende skarntyde græs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.