SundhedKvinders sundhed

Er det muligt at føde efter kejsersnit?

Indtil for nylig, tilstedeværelsen af en søm i livmoderen var entydig lejlighed efter kejsersnit (CS) for at sikre, at forbuddet mod fødende kvinder for anden gang på en naturlig måde. Uanset om det er lige nu? Hvad er de indikationer og betingelser skal være opfyldt for vaginal fødsel efter kejsersnit realiseret med succes?

Mange praktiserende fødselslæger mener, at den sædvanlige gentagne arbejdskraft ikke kun bidrage til at reducere den samlede mængde af COP operationer, men også reducere antallet af postoperative komplikationer. Lad os se i øjnene, at moderens krop efter den naturlige strøm af processen med at inddrive meget hurtigere end efter fødslen ved operation. Så er det muligt at føde efter kejsersnit? Svaret er entydigt. Ikke kun muligt, men også ønskelig. Gentagen intervention for kvinder med et ar på livmoderen, er ikke en sikker procedure i forhold til den native opløsning.

For et barn som naturlig fødsel er den bedste måde at fødslen. I tilfælde af kejsersnit barn langsom til at tilpasse sig omverdenen. Barnet har ikke tid til at tilpasse til atmosfærisk tryk, og derfor kan der være problemer med skibene. Hertil kommer, "kesaryata" ikke får stress hormon, der bidrager til en bedre tilpasning til eksterne forhold, fordi de ikke behøver at passere gennem fødsel mors måder.

Så for at finde ud af, at det naturlige forløb af fødsel er at foretrække for sundheden for både mor og barn vil forsøge at fastslå årsagen til spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at føde efter kejsersnit bliver relevant for enhver kvinde, der har en historie af denne operation og reshivsheysya endnu på efterfølgende graviditet.

Som om fødslen blev udført klassiske drift af COP, den normale levering uacceptabelt. Hvis sømmen er tværgående, naturlig fødsel uden denne operation mulig. Dog bør der ikke være indikationer for kejsersnit. Hvis den første graviditet endte i kirurgi, bør du straks finde ud af det blev afholdt for nogle indikationer. I hvert tilfælde kræver individuel tilgang, når det besluttes, om der skal føde efter kejsersnit.

Hvis COP operationen var forbundet kun med funktionerne i den allerførste graviditet, kan sidstnævnte resultere i gunstig naturlig fødsel. Disse faktorer omfatter forgiftning anden halvdel af graviditeten, forliggende moderkage, eller delaminering.

Hvis en kvinde planlægger at føde senere, den har brug for at forberede sig til det efter udskrivelse fra hospitalet med min førstefødte. Undgå vaginale infektioner og opretholde en moderat stillesiddende liv. Før naturlig fødsel en kvinde har brug for at give din krop med essentielle fedtsyrer. Det er meget vigtigt at følge lægens ordination vedrørende den postoperative sutur. Desuden er det vigtigt, at den næste graviditet var planlagt og fortsatte uden problemer. Før hvordan man forestille sig et barn, bør du konsultere en læge med henblik på at objektivt at vurdere tilstanden af arret.

På spørgsmålet om, hvornår de skal føde efter kejsersnit, alle læger er ansvarlige klart: det anbefales ikke at blive gravid tidligere end i 2-3 år efter ved første fødsel af COP. Desuden bør undgås abort mellem drægtighed, fordi mens i livmoderen kan genereres ekstra pigge. Og det er en faktor, der bidrager til at komplicere strømmen som en efterfølgende graviditet og fødsel efter kejsersnit, hvilket kan være en indikation for operative obstetrik.

Så spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at føde efter kejsersnit, i de fleste tilfælde er det muligt at reagere positivt. Det afhænger ikke kun på de enkelte fysiologiske egenskaber mødre, men også af arten og kejsersnit indikationer for ham i den første graviditet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.