Nyheder og SamfundPolitik

Populistiske slogan - hvad er det?

Du kan ofte høre et sådant ord som "populistisk". Hvad er det? I hvilken sammenhæng bruges ordet? Hvad er historien om dens oprindelse?

generelle oplysninger

Ordet "populisme" - et ekko af oldtiden. Det kom til os fra det latinske. Almindelige borgere i de dage af den romerske republik og Empire blev kaldt "Popolo". Når el-toppe ønskede at gøre noget, er det ofte nødvendigt for denne støtte almue. For at få det, og træffe beslutninger rettet mod deres "coax".

Således er de populistisk politik - er ikke en opfindelse af nutidens dage. Den blev brugt længe før vor tidsregning. Og selv da talte advarende fra dens overforbrug. Således mange romerske filosoffer fordømte sit folk, fordi han gav sine rettigheder og privilegier i bytte for brød og skuespil, mens magteliten at plyndre landet. En sådan kunne høres som i de dage af republikken og under imperium. Men i storhedstid af de første former for offentlige sådanne beskyldninger var sjældne. Som du kan se, at ordet "populisme" - et begreb med en lang historie.

Anvendelsesområder

Vi overvejer ordet bruges kun i politik? Nej, bortset fra, at populistiske beslutninger og ledere af virksomheder og marketingfolk, og mange andre. Selvfølgelig, i dette tilfælde er det ikke kan være alt at ro over én kam. Så hvis du overveje muligheden med marketingfolk, de handler i henhold til reglen "køberen skal give indtryk af, at han havde røvet butikken, men den anden vej rundt." Derfor er de ofte bruger forskellige sætninger, der skal overbevise folk, at det er rentabelt at gå til et bestemt forretningssted. Men du skal passe på handel rentabilitet.

Populism i politik

Men tilbage til hovedemnet for artiklen. Hvad er i vores tid er begrebet "populistiske"? Dette ord kan ofte høres i de anklagende taler om inkompetence af statslige ledere. Som sådan kan tilskrives de løfter og omkring hvilken den er kendt: de kan ikke udføres.

Som et eksempel, en situation, hvor lederen af den russiske regerings løfte om, at alle borgere vil modtage 30 000 rubler, uanset dens indkomstniveau. I sådanne tilfælde siger vi, at brugen populistiske slogans. Men de kan også spille en nyttig ting for borgerne i et bestemt land. Så hvis folk i staten har en høj intellektuel udvikling, vil de være i stand til at forhindre valg af en sådan politik til regeringen.

Ak, da populisme trives på planeten, kan vi sige, at dette er stadig langt væk. Og dette fænomen er ikke særegne kun til enkeltpersoner, men også til hele organisationer. De fleste er et godt eksempel på populistiske partier. Hvad er de? Hvad er kendetegnene for deres drift der?

Hvad er den populistiske parti?

Deres ejendommelighed er, at de lover ting, der ikke kan udføre, eller de kommer ikke til at gøre dem.

Lad os undersøge to eksempler. Hvis partiet ser ud til at være løfte om, at inden for fem år efter deres valg alle mennesker får udødelighed - er populisme i sin reneste form. De mennesker, selvfølgelig, er ikke utilbøjelig til at leve evigt, det er bare fra et teknisk synspunkt er det vanskeligt at gennemføre.

Nu det andet eksempel. Der er en hypotetisk land, hvor den stærkeste måde, korruption er udbredt. Den ene part siger, at det er klar til at håndtere det. Hun valgte at magten. Men i stedet for at kæmpe mod korruption, er partiet selv er knyttet til "opdeling af penge pie." I dette tilfælde siger vi, at det er en populistisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.