Nyheder og SamfundPolitik

Arsene Suleimanovich Fadzayev - freestyle wrestler, politiker. biografi

Fadzayev Arsene Suleimanovich - et medlem af partiet "patrioter i Rusland", den russiske politiker og statsmand. Dobbelt olympisk mester. Seks gange vandt VM, vandt turneringen "Druzhba-84". Ikke tabte til rival nogen point i 1985, 1986, 1990 og 1991. Nationalitet - ossetere. Det eneste græsk-romersk og freestyle, som blev anerkendt i Sovjetunionen bedst af alt, landets eksistens. Han vandt første "gold Tops".

familie

Fadzayev Arsene Suleimanovich hvis familie var temmelig stor, blev født den 5. september 1962. I Nordossetien, i landsbyen Chikola. Hans mor arbejdede som dyrlæge, og hans far - en simpel chauffør. I Arsene havde jeg tre søskende. Men den ældste blev dræbt i en bilulykke. Forældre heller ikke blive med tiden, men de skulle lære alle børn at elske og hjælpe hinanden og leve som én stor familie.

formation

Arsene Suleimanovich eksamen fra high school. Efter hun straks indskrevet i Tashkent, den usbekiske State Institute of Physical Education. Han dimitterede i 1985, efter at han blev indkaldt til hæren og gjorde tjeneste i den sovjetiske centrale CA gym. Han fortsatte sine studier senere i det nordlige ossetiske State University dem. Khetagurova. Han er uddannet som en stat og kommunale ledere.

Først klassekamp

Brydning Arsen Suleimanovich Fadzayev rive fra sin barndom. Jeg håndtere det begyndte med fjorten. Hans første træner var RR Bichilov. Så fortsatte sine studier med Arsene KM Dedegkaeva Vladikavkaz.

arbejde Experience

Fra 1993 til 1996. Han var leder af CSKA. Så den førende russiske landstræner for freestyle brydning. Siden 1996, begyndte han at erstatte lederen af Federal Tax politiet russiske Nordossetien. Dernæst blev han udnævnt til souschef i afdelingen for Glaukos afgiften politiet i Den Russiske Føderation i det nordlige Kaukasus. Tjenesten i afgiften politiet endte da Fadzaev A. S. var en oberst.

Opret klub

I 1997 Arsene Suleimanovich Fadzayev Opret din klub brydere "Alana". Organisationen har med succes vokset. Nu Arsene Fadzayev er leder af wrestling foreningen "Alana". Det involverede mange unge fra regionerne i republikken og Vladikavkaz. "Alana" blev udgivet til verden mænd som Arthur Tajmazov (tre-tiden olympiske og to-tiden verdensmester, har gentagne gange vundet sølv) og Khadzhimurat Gatsalov (olympisk og fem-tiden verdensmester). Ikke mindre er kendt Besik Kuhudov, bronze og sølv medaljevinder ved OL, 4-tiden verdensmester. Og Irbek Farnham Ibrahim Aldatov, Zaurbek Sokhiev - alle af dem verdensmestre. Silver medaljevindere - Teimuraz Tigiyev og Soslan Tigiev (også vundet bronze).

Sti til Sports Olympus

Blandt de brydere Arsen Suleimanovich Fadzayev ikke bare bedste. Med tillid kan vi sige, at det er unikt. Han har stor muskel følsomhed. Fadzayev meget fleksibel, det har stor fysisk styrke, meget hoppende og fleksibel. Under arbejdskraft, lærte han ikke kun brugt wrestling teknikker, men også tilføjet en fantasi. Kombineret med den skarpe vid, der gav fantastiske resultater.

Fadzayev sagens natur skaberen, tænker, alle hans handlinger er meget præcise. Han var i stand til at gøre kampen, ikke kun i konkurrencer i styrke, og i en separat kunst. Fadzayev kampteknikker mestret til perfektion, det var en rig arsenal af teknikker, som hver han udføres med overraskende nøjagtighed og hastighed. For eksempel hans kup i boderne, kunne ingen modstå. Han altid kæmpet uimodståeligt kraftfulde og samtidig kunstnerisk.

Arsene Suleimanovich Fadzayev, hvis biografi er beskrevet i denne artikel er meget bekymret for, at han ikke kunne deltage i OL, da Sovjetunionen boykottede dem i 1984. Som et resultat, kan mange atleter, herunder Arsene, ikke få den fortjente priser, og hans drøm var at olympisk guld. Og det er sandsynligt, at han ville være i stand til at vinde, da hans jævnaldrende i freestyle brydning på det tidspunkt bare ikke var der.

Forud for dette, i 1983 vandt han VM, der blev afholdt i Kiev. Fadzayev nemt besejrede først Sadiq Mohammad, afghanske fighter i 35 sekunder. Og så et øjeblik sat på vingerne Rene Neier Schweiz. Andzhey Kubyak, en polak, var i stand til at stå imod Arsene lidt længere - lidt mere end to minutter. Næsten de samme beføjelser og den ungarske Zolotan Solon.

For at vinde over den bulgarske Kamen Penev Fadzaev nok i næsten to minutter. Og i den sidste kamp vandt han Buyandegera Bolda, der blev anerkendt som forkæmper for Asien og vinderen af VM og OL. Men for sejren det tog dem fire minutter i løbet Fadzaev. I de sidste tre kæmpere vandt han tolv point. Og det var lige så klar sejr. Generelt alle de anfald hos Arsene tog ikke mere end 11 minutter.

I den uformelle konkurrence "Druzhba-84" Fadzayev vandt alle kampe med lethed ved at tilbringe mindre tid end konkurrenterne i Kiev. Den sidste del af Arsene besejrede bulgarske Kamen Penev på bare 59 sekunder.

politik

Arsene Fadzayev, to-tiden olympiske mester, to gange valgt som stedfortræder for det nationale parlament i Nordossetien-Alania. I præsidentvalget, der fandt sted i 2000, var han en fortrolig af Vladimir Putin, som på det tidspunkt var en kandidat til posten som formand. For det derefter vandt sin personlige taknemmelighed.

I december 2003, Arsene Fadzayev blev en stedfortræder for Statsdumaen den 4. indkaldelse af North ossetiske enkelt mandat valgkreds nummer 22. for at fremlægge sit kandidatur partiet "Unionen af Højre Kræfter." Men efter at han blev valgt stedfortræder Arsen Fadzayev sluttede sig til "Forenet Rusland". Senere blev han en erstatning for lederen af Physical Education udvalg, ungdom og sport. Jeg kom til Kommissionen om problemerne i det nordlige Kaukasus.

I december 2007, Arsene Fadzayev, freestyle wrestler, besluttede at forfølge politiske aktiviteter. Han blev valgt en stedfortræder for Statsdumaen af det 5. indkaldelse af partiet "Forenet Rusland". Næstformand for CIS Udvalg og forbindelser med landsmænd. Til fordel for uafhængighed sydossetiske Republik. Arsene Fadzayev - skaberen af "For nationens sundhed" NGO.

I 2011, da de passerede valget til Statsdumaen, blev Fadzaev A. S. ikke inkluderet i listerne over kandidater fra "Forenede Rusland" fra nord. Ossetien. Grunden til det var angiveligt en konfliktsituation med Taimuraz Mamsurov, leder af republikken.

I sommeren 2012 forlod Arsene Fadzayev partiet "Forenet Rusland", begrunder sin afgang, at den bureaukratiske elite er fuldstændig miskrediteret partiet ved deres handlinger. Og en måned senere sluttede sig til de andre - "patrioter i Rusland". I efteråret blev han udpeget af partiet ved valget til den lovgivende forsamling, og scorede 26,5 procent af stemmerne. "Forenede Rusland" fået en masse mere (46,2%), men dette var den værste resultat end tidligere.

Gik på at blive leder af partiet "patrioter i Rusland" og blev indskrevet i parlamentet i Nordossetien-Alania. Han blev medlem af Republikken 5. indkaldelse og medlem af sotspolitike udvalget, Veterans Affairs og sundhed.

Fadzayev Arsene Suleimanovich, modtagelse, som er beliggende i Vladikavkaz, modtager borgere hver dag undtagen lørdag og søndag. Åbningstider - 9:00 til 18:00. Med en frokostpause fra 13:00 til 14:00.

Personlige liv

Arsene Fadzayev Han værdsætter og elsker sin familie. Først mødte han den kvinde, han elsker, hvor han blev gift. Deres ægteskab produceret to børn - en søn og en datter. Nu er de vokset op, de har deres egne familier. I Arsene Fadzaev har et barnebarn og barnebarn, som han kalder sine små sole, der skinner endnu lysere end guld olympiske medaljer.

Priser og titler

Arsene Suleimanovich Fadzayev modtog medaljen "For ære for Ossetien» og Order:

  • Ær;
  • Red Banner of Labor;
  • Venskab af Peoples.

Samt titlen hædret Master of Sports i Sovjetunionen og Rusland træner. I 85:e år vandt han prisen "Golden sweatshirts". I 1991, Arsene Fadzayev kåret som den bedste atlet af Sovjetunionen. I 2003 blev han genkendt af FILA en af de fem bedste brydere af planeten af det tyvende århundrede. Han er hædret arbejdstager af fysisk kultur og sport i Rusland og æresborger i Tasjkent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.