Nyheder og SamfundNatur

Den største edderkop

Repræsentanter for de to kontinenter - Sydamerika og Asien - der er debat om, hvor der findes den største edderkop. Amerikanske udfordrer kaldet "tarantel Goliat." Det har, og det andet, det videnskabelige navn - Theraphosa Blondi. Han bor i den nordlige del af Sydamerika. Bosætter sig i Burrows, at for ham selv og graver. Blonde Goliath - stor akkuratist: indgangen til huset, foret han sin egen web.

Dens eksport uden for de lande habitat er forbudt, så at se det uden for det sædvanlige er næsten umuligt. Og han ønsker ikke at gengive i fangenskab. Det faktum, at for normalt liv, konjugeret med avl afkom tarantula nødvendige betingelser nøjagtigt efterligner de sæsonmæssige variationer i arten, der er typiske for dets naturlige habitat. Og det gør det meget vanskeligt at kunstigt.

Derhjemme denne gigant-feeds på små gnavere (mus), firben, frøer, tudser. Som navnet antyder, den spiser og repræsentanter for den fjedrede familie, men ikke den største. Han vover at angribe selv små slanger! Den største edderkop Goliat blev fanget i 1965 i det sydlige Venezuela. Omfanget af hans ben - (!) 28 centimeter. I betragtning af, at der fanges prøve var en mandlig (og kvindelige er meget større), så hvad skal være på størrelse med sin søster, hustru og mor?

Den største edderkop-asiatisk - Denne Heteropoda leveregel. kropsstørrelse, han er ringere end Goliath, men overstiger endelig længde. Den største forekomst heteropody havde en "sweep" af kløerne på tredive centimeter. Den levested for denne gigant er lille - det kun bor i en af provinserne Laos. bosætte Heteropoda Han foretrækker huler.

For at afgøre, hvilke af disse arter er den største edderkop i verden, kun kan enige om de evalueringskriterier. Under alle omstændigheder begge disse arter af leddyr er giganter blandt deres slags. I utrænede personer, de ofte forårsager afsky og væmmelse. Der er dog stadig flere mennesker ønsker at have en "ptitseedika" som et kæledyr. Almindelige dødelige kan ikke forstå. Og samt flugt fra buret - og så hvad man skal gøre? Kør ham gennem huset og jage moppe fra under sofaen? Og forestil: her, du vågner op om morgenen, og derefter et mirakel sidder på et tæppe foran næsen og muntert bevæger zhevalami! Så længe, og gøre et hjerteanfald.

Selv på trods af uhyggelige udseende, fugleedderkopper for en mand er ikke farligt. Ja, han kan bide fingeren. Men kun i selvforsvar. Og smerten fra bid - ikke værre end brodden af en bi. Sandt nok, ondt at være lidt længere, op til en dag. Historier om, at der fra bid af en tarantel et eller andet sted i junglen i Venezuela og Brasilien mistede en dreng eller en kvinde kan ikke dokumenteres.

Tarantula Goliath er ikke kun den største edderkop, og han har sådan et temperament ... ridder. Før du angriber fjenden, hvæser han højlydt, advarer ham om angrebet. Nå, ligesom Prins Svyatoslav af gamle krøniker: "Jeg vil imod dig"!

Hvad var de største edderkopper i antikken - vides ikke. Once palæontologer har fundet fossiler i Kina leddyr, der levede 165 millioner år siden. Sammenlignet med vore samtidige, Goliath og heteropodoy, det ligner en teenager ved siden af en basketballspiller. Omfanget af kløerne på "kun" femten centimeter. Det er mindre end halvdelen af indbyggerne i Lao huler. Dette er naturligvis intet siger. Sikkert så vi boede og større arter, men for 165 millioner år, meget kunne ske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.