Nyheder og SamfundNatur

Nereid, hav orm: beskrivelse

I verden er der et stort udvalg af orme. De lever på jorden, under jorden, og selv i dybet af havet. Ikke altid faunaen fremkalde positive følelser i folk, der ser dem, primært mennesket har en aversion mod denne type. I dag besluttede vi at dedikere en artikel til en af repræsentanterne for ledorme, det Nereid - marine orm. Vi vil forsøge så meget som muligt at tale om det, til at beskrive udseende og liv.

Nereida - orm: beskrivelsen af udseende

Hvor er hjemsted for denne art? På bunden af havet levende Nereids. Det er ikke dem, der er kaldet døtre kongen af havet i det gamle græske mytologi. Denne almindelige orme. Børsteorm Nereid refererer til den ringed. Hans krop består af flere ringe, ligesom vi alle kender den regnorm.

Nereida - orm med en Serpentine struktur af kroppen. Det har et hoved, metameri (torso), den anale blad og de vifteformede lemmer.

På hovedet af Nereids er øjnene - så meget som to par. Det har tentakler, to-segment palps også i spidsen for ormen sektion.

Nereids lemmer punkteret med en flerhed af børstehår (deraf arter - polychaete), som hun let bevæger sig på havbunden på en god kurs for orm.

Metameri - gentagne nøjagtig den samme del af kroppen. I vores tilfælde den ringer. Nereida - orm, udstyret med et særligt udviklede muskler. Han kunne nemt blive gravet i stueetagen, for at skjule fra fare, eller lægge æg.

Nereid er ganske lille, det sjældent når en længde på fire centimeter, primært dens vækst - to eller tre centimeter. Men findes i ferskvand og personer op til 90 centimeter! Denne "monster" kan findes i brakvand Japan. Det kaldes grøn nereisa.

Nereida - ormen er normalt brun. Det kan hældes grønne, blå og røde nuancer. Den forestilling, ja, en fascinerende look. Denne orm er smuk, og helt sikkert for mennesker. Behøver ikke at frygte, at han vil bide dig eller beslutte at leve i din krop. Nereid med manden bor i harmoni, og det er ikke for hendes interesse for kvaliteten af maden.

Den interne struktur i Nereids ormen

Muskler i kroppen marine orm Nereiderne danner en hud-muskulære taske. Det er en struktur, som ikke har nogen indre hulheder. Organer er opdelt løst bindevæv eller parenchyma. Oven på kroppen er dækket af hud, og under det er der flere lag af muskel. Disse muskler er ikke arrangeret individuelle stråler, og er tæt klæbende til huden. Dette er huden-muskulære vej.

Tarmene fra Nereiderne består af tre rum: medium - endodermal og den yderste (for- og bagside) - ektodermal.

Power Nereids

Nereida - orm altædende, men foretrækker alger kød kost. Dens menuen indeholder muslinger, små hvirvelløse indbyggere i havene. Disse skabninger er ingen fare for både store og små fisk, men udstyret med arten af de kraftige kæber med skarpe tænder. Også Nereid det opgiver levnedsmidler, der falder ned i vandet. Så efter at have mødt sådan en skabning, ikke haste til at behandle det kage eller pølse, Nereid ikke sætter pris på din menu.

Økologisk vragrester i bunden - den samme mad til ormen. Når grave en grav i jorden næste Nereiderne ofte sluges vl. Organiske stoffer i havet klippen er godt absorberet af kroppen af ormen, fremmer livet.

Nereid lignende fødekæden

Denne orm selv er konstant i fare. hele køer til at spise kød Nereids. Den første - en stor fisk og skaldyr. De er hele tiden på jagt efter harmløs nabo.

Også ved lavvande Nereids forblive forsvarsløse. Det resterende vand er orme - en fremragende mad til mågerne. Disse sluge klar til at vente i timevis, når vandet går til fest på fisk, skaldyr og marine orme.

Og så viser det sig, at aggressiv Nereid selv bliver genstand for den kost for mange i hav og land. Ormen er ikke udstyret med naturen beskyttelse, såsom store hugtænder, gift, eller en ubehagelig lugt, så hver sultne fauna kan frit spise det.

Som orme indånder?

Nereid, ligesom regnorme, vejrtrækning med hjælp af hele kroppens overflade. Hvis et medlem af familien af regn kryber til overfladen af den våde jord til at trække vejret, hvordan man ikke skal dø i vandet Nereid?

Mange marine orme, herunder heltinden i denne artikel, på vingerne, er der processer i form af gæller. I de fleste af disse gæller er mange blodkar. Blodet er beriget med oxygen, som blev opløst i havvand, gennem de samme gæller befriet for kuldioxid.

Således kunne Nereid bruge lang tid i vandet og på land. Naturen tog sig af hans skabelse ved at give den to måder at trække vejret.

Som marine orm udbreder?

Mange orme - ukønnede og formere ved at dividere. Vi har også de Nereids og mandlige og kvindelige. Befrugtning sker i det eksterne miljø.

Når ormene bliver kønsmodne alder, og ynglesæsonen kommer, de stiger fra bunden tættere på overfladen af vandet. De vokser nye børster, som tillader at flyde og stige til overfladen.

Liget af hanner og hunner begynder at dramatisk ændre form, farve. Man skulle tro, at på dette tidspunkt de vendte vrangen ud, og de lider af den smerte, men det er ikke tilfældet.

Efter nogen tid i Nereiderne opstår organer diskontinuiteter, hvoraf vand kønsceller er placeret. Mor og far efter at vandet frigivet i cellerne til avl, dræbt.

Når befrugtningen har fundet sted, ægget begynder at vokse. Senere dem der er født lille larver - børn Nereids. På dette tidspunkt, de er underlagt stor fare: selv en lille, men aggressiv skaldyr stræber efter at fange og spise børnene.

Nereiderne beboet?

Ikke alle havets dyb, du kan finde denne børsteorm. De bor i de kystnære områder i Det Kaspiske Hav og Azovske Seas, samt i farvandene i Indien. Sjældent fundet i brakvand, for det meste inden for Japan.

Nereid lever ikke alene, de lever, skaber en tæt bosættelser. Vand til deres liv skal være behagelige varme temperaturer.

Her mødte vi med repræsentanten og bosiddende i havbunden. Intet galt med Nereid nej, hun er bange for!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.