BilerLastbiler

"Kirovets" traktor (K-9000) specifikationer, fordele og ulemper

Teknologi skabt til landbrugsarbejde, skal adskille pålidelighed og udholdenhed. Dette skyldes ofte nødt til at arbejde med forskellige typer af jord i forskellige vejr. Den vigtigste opgave for udviklerne - at frigive en maskine, der kan arbejde hele året rundt. Indenlandske designere har erklæret til hele verden, der præsenterer en række teknikker kaldes "Kirovets".

St.-Petersburg Tractor Plant

Serie K-9000 maskine var i begyndelsen af den sjette generation af den legendariske familie af "Kirovets". De er blevet en slags gennembrud i historien om den indenlandske traktor industrien, mens absorbere kun de bedste kvaliteter af sine forgængere. Som et resultat af lang udvikling blev modtaget "Kirovets" K-9000. Tekniske karakteristika for sin overlegne sæt af lignende modeller fra kendte mærker og verdens ledere.

Den største fordel ved K-9000 er en høj ydelse og pålidelighed af designet. Evne til at arbejde med en bred vifte af tilbehør gør det en alsidig hjælper for landmænd og alle dem, der er forbundet med landbrugsaktiviteter.

Den nye "Kirovets" K-9000 er designet til pløjning felter, mens brugt som hestestald og plove, samt harvning, dyrkning og andre aktiviteter i forbindelse med plantning af afgrøder. Brug traktoren kan praktisk taget året rundt i alle områder, hvor der er behov mekanisering af arbejdskraft. Det er værd at bemærke, at denne model er ikke forfærdeligt, selv de mest alvorlige klima, der sætter hende i et godt lys i forhold til kendte konkurrenter. "Kirovec" K-9000 angår 9. klasse (alt efter modifikation) og har en komplet firehjulstræk.

versioner

Der er 5 muligheder for traktoren. Alle versioner indeholder i deres navn forkortelsen "K" og den 4-cifret modelnummer. Første klasse betyder. Figur 9 siger, at konstruktionen består af en ramme, som er en del af artikulerende og firehjulstræk. De resterende cifre angiver traktorens magt.

versioner:

  • K-9000 - basismodellen, som blev grundlaget for alle de andre;
  • K-9360 adskiller motor med 354 hestekræfter;
  • K-9400 er udstyret med motorer fra firmaet "Mercedes" med en kapacitet på 401 per enhed;
  • K-9450 har en 455 hestekræfter;
  • K-9520 - den mest kraftfulde version.

Alle traktorer i denne serie har modtaget 516-tisilnye motorer produceret af Daimler AG. De var fås i to versioner - med et volumen på 12 liter og 12,8. Begge præparater var af høj pålidelighed og er således tilstrækkeligt økonomisk. Beskæftiger sig med produktion af Petersburg Tractor Plant. Det blev derefter rullet ud den nye "Kirovets" K-9000.

teknisk data

K-9000 er meget mere end nogen af sine forgængere. Dens bredde var 2875 mm, længden - 7350 mm, højde - 3720 mm. Den grundlæggende model er udstyret med en motor Mercedes-Benz OM 457 LA. Maksimale drejningsmoment opnås ved 1800 omdr./min. / Min og strømmen er lig med 354 hestekræfter. Brændstof Forbrug mor gennemsnit 150 g / hk. per time. Tanken rummer 1030 liter dieselolie. Bredt hastighedsområde (3,6 til 30 km / t) giver traktoren til hurtigt at klare enhver opgave.

magt komponent

Afhængigt af versionen, kan flere typer af motorer indstilles i K-9000. Alle af dem er lavet i Tyskland fra firmaet "Mercedes". Blandt alle de kopier, du kan finde den bedst egnede, fordi valget begynder 11.97-liters versionen og slutter med et volumen på 15,93 liter.

Uanset størrelsen af alle enheder er udstyret med mellemliggende køling af luft, som nadduvaetsya cylindrene. Sådanne motorer - bevis for tysk pålidelighed, som giver deres anvendelse i selv de hårdeste miljøer.

ydeevne

Traktor med et indeks for K-9000 har sine egne fordele og ulemper, der er vist som en funktion af dens opgaver. Den effekt er beregnet for den avancerede teknologi - er ikke den eneste mulighed, som kan prale af "Kirovets". Alle modeller har fremragende præstation af data.

De fleste af de nye ændringer traktor rørte hans ramme, som var en sikkerhedsmargin i to gange mere end sine forgængere. Glem ikke ingeniørerne og på drivakslerne. hjul med stor diameter med brede dæk øget gennemløb og reduceret jordtryk. Under visse omstændigheder, fastsættelse af tvillinghjul.

Forbedret gear og drivaksler. Nu er de blevet forbedret, med en væsentlig forbedret nøjagtighed klasse. PPC fremstillet på den samme fabrik, også har gennemgået en modernisering. De mest kraftfulde motorer er parret med en hydromekanisk transmission, som er i stand til at levere den mest effektive drift. Transmission af traktoren "Kirovets" K-9000 gør det muligt at realisere det fulde potentiale takket være de 8 bakgear, og 16 til at bevæge sig fremad.

ergonomi

ny kabine med alle moderne sikkerhedsstandarder krav er blevet skabt for operatøren en bekvem og behagelig betjening. Store vinduer, massive spejle og tilstedeværelsen af en arbejder kroppens kameraer giver fremragende udsyn, så operatøren kan frit udføre alle de nødvendige opgaver.

Aircondition og lydudstyr er standard, som kommer traktor "Kirovets". Pris komplet sæt meget højere base, men han planlagde at installere en ekstra klimaanlæg og navigationssystem.

Forbedrede vedhæftede filer giver dig mulighed for at arbejde med alle typer af maskiner, der anvendes i landbruget. For normal funktion af det hydrauliske system af en pumpe af den aksiale stempeltypen med en kapacitet på 190 l / min.

udgifter til

"Kirovets" K-9000 - en af de dyreste modeller på hjemmemarkedet. Dette opvejes af høj produktivitet og pålidelighed. På priseffekt og brugen af udenlandsk fremstillede komponenter. I gennemsnit kan du købe en traktor til 6,5-9 millioner rubler, det hele afhænger af mængden af ekstra udstyr og opgraderinger.

Fordele og ulemper

Den største fordel ved teknologien - høj ydelse, pålidelighed og holdbarhed. Dette gør traktoren er et fremragende værktøj for investeringer. På samme tid, kan de høje omkostninger i den maksimale konfiguration afskrække mange landmænd. Analoger af denne model stort set ingen. Forgængeren for K-744 er i stand til at konkurrere, men på en række parametre spiller K-9000. Modeller HTZ tabe i deres magt, men i stand til at udføre sådanne opgaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.