HobbyDigital fotografering

Hvad er skalaen? Scale fotografier, kort skala

Vi ved alle, hvad skalaen. Dette forhold er lineær i størrelsen af konventionel grafisk repræsentation af sande værdier det afbildede objekt. Det vil sige, det er overholdelsen af visse proportioner under anvendelsen af eventuelle tegning eller billede redigering af fotos.

Hvad er skalaen, og hvorfor du har brug for det

En sådan metode til transmission af billedet bruges i absolut alt fra kort og tegninger og slutter med de sædvanlige fotos. Men det er bare ikke altid muligt at gengive det ønskede billede i fuld størrelse. I dette tilfælde kommer til hjælp og skalaen. Takket være det et billede kan nedsat eller øget, samtidig med at de nødvendige mængdeforhold, som er angivet på tegningen. Hvad er skalaen, vi allerede kender, så lad os tale om to typer af det.

Zoomskalering

Denne type bruges i det tilfælde, hvor billedet naturlig størrelse væsentligt mindre end på tegningerne. I dette tilfælde, i en boks angivet proportioner givet billede (2: 1, 8: 1, 16: 1, 150: 1, og så videre). Proportioner skal forstås som følger: figuren til højre viser, at hele tegningen bør opdeles i centimeter (fx 1 cm), og den venstre - hvor mange gange objektet reduceres med 1 centimeter tegning billede. Det vil sige, hvis vi har udpegelse af 2: 1, betyder det, at 1 centimeter stregtegning falder 0,5 centimeter objekt.

zoome ud

Denne type anvendes i tilfælde, hvis det objekt, du ønsker at skildre, langt højere end tegningen dimensioner. I en særlig kolonne proportioner, vi angive, hvor mange gange objektet er større end billedet (for eksempel 1: 2, 1: 250, 1: 1000 og så videre). Den venstre figur viser, hvor mange centimeter tegning skal opdeles (fx 1 cm), og den højre - som måleenheder udgør 1 centimeter. For eksempel har vi en kort, der viser omfanget af 1: 2.000.000, se, betyder det, at en centimeter kortkonti 2.000.000 centimeter område (eller 20.000 meter, eller 20 kilometer pr 1 centimeter).

Sådan ændre størrelsen på fotos

Meget let at stå for forberedelsen af kort eller tegninger, men det er, hvad omfanget af de billeder, er ganske vanskeligt at forstå. Sådanne billeder har forskellige måleparametre, nemlig beslutningen, som afhænger af antallet af pixels placeret i billedet. Skalering af billeder, du har brug for at være opmærksom på antallet af pixel for en betydelig forøgelse af størrelsen af billedet med et lille antal pixels, vi forringes dens kvalitet og omvendt. Der er forskellige programmer, der kan bruges til at implementere disse operationer, billedkvaliteten bliver dårligere. Deres virkemåde er baseret på at øge antallet af pixels i et givet billede, og derved øge opløsningen, dvs. størrelsen af det gengivne billede. Sådanne programmer kan findes i specialbutikker eller downloades fra internettet, men det er bedst at købe licenserede hjul, og ikke downloade piratkopier af, som kan forringe computerens ydeevne og gør det umuligt at behandle billeder på den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.