HobbyDigital fotografering

Casio kameraer: en gennemgang af de bedste modeller og sammenligne dem med konkurrenter

Det har længe været fyldt med fotografisk markeds- udstyr digitale kameraer. De er kompakte og SLR. Hver klasse kombinerer både positive aspekter og negative. Ofte opstår ulemper netop på baggrund af fordele. For eksempel kan den kompakte Casio (kameraer) udføres overalt med dig, bare sætte i lommen, men en lille krop tillader ikke de interne komponenter i god kvalitet, hvilket er grunden til komprimerer billederne kan ikke kaldes værdig, sammenlignet med de, der er i stand til at gøre mere og tunge gadgets. Naturligvis spejlreflekskameraer bedre billedkvalitet og deres karakteristika. Men de kan ikke gøre en masse hurtige skud, mens de komprimerer gør et fremragende stykke arbejde med denne opgave.

Casio kameraer

Tegning opmærksom på denne mangel, "Casio" selskabet udgivet DSLR-kamera, skydning hastighed, der er i stand til at op til 60 billeder i sekundet. EXILIM Pro EX-F1 lige ramt markedet, men omkostningerne er høj nok, så ikke alle fotograf er i stand til at købe en lignende teknik for sig selv. Men på samme selskab, der er et fantastisk alternativ - kamera Casio Exilim EX-FH20.

Vigtigste egenskaber FH20

I betragtning af funktioner kameramodel kendt selskab, er det nødvendigt først og fremmest at bemærke værdi opløsning matrix, det er ganske behagelig og 9,1 megapixel. Objektivet har en tyve gange zoom, der giver dig mulighed for at fange emner, der er en god afstand. Hvis du søger efter et kompakt kamera med høj hastighed burst-optagelse, så er denne model er op til 40 billeder i sekundet. Kameraet har en tre-tommer skærm med flydende krystaller og er i stand til videooptagelse.

Oversigt EX-FH20

Ved test af kameraet viste, at kvaliteten af billeder, når lav følsomhed er ganske god. Alle detaljer kan ses godt, er ikke synlig digital støj. Sammenlignet med andre kompakte kameraer , denne model er i stand til at gøre billeder af høj kvalitet selv ved ISO 400. Hvis den eksponerede også gøre følsomhed er højere, så problemerne begynder, der er støj, og indlejret system begynder at reducere skarpheden af billederne, sløring substandard fragmenter.

Men selv med ISO 800, kan du stadig arbejde, men hvis du øge det til 1600, så er ingen yderligere ændringer fotoudskrivning er bedre ikke at udsætte. Da dette er et kompakt kamera, bør højfølsom ydeevne klare billeder ikke forvente fra hende. Selv i sammenligning med konkurrenterne Casio kameraer giver ganske gode resultater.

Fordele og ulemper ved Pro EX-F1

Den største fordel ved denne model er tilgængeligheden af SLR manuelle indstillinger justere skydning parametre. gadget også integreret optisk stabilisator, som er positivt reflekteret på den oprindelige billedkvalitet. Kameraet øger billedet 12 gange. Selvfølgelig skal du være opmærksom på funktionen af briste.

Det kan tage op til 60 billeder i sekundet, hvis størrelsen af 6 megapixel. For hende er det også muligt at tilslutte en ekstern blitz til at være meget godt i studiet. Blandt ulemperne ved den mest iøjnefaldende mangel på optagelse med en vidvinkel, at den manglende evne til at dreje skærmen og dårlige kvalitet af den elektroniske søger. Hvis disse ulemper er ikke forvirret og er ikke bange for prisen, at kameraet er ideel til at tage billeder af høj kvalitet.

Oversigt Pro EX-F1

De ergonomi kameraet er meget god, alt er gjort komfortabelt og intelligent. Ved opsætning af high-speed mode kan du indstille parametre fleksibelt nok. Kamera funktionalitet - på et højt niveau, og det er en unik mulighed for at high-speed shooting er så fantastisk og usædvanlig, at de andre funktioner simpelthen ikke er opmærksomme.

Med hensyn til kvaliteten af de billeder, tallene er anstændig nok, video, i øvrigt er også på et højt niveau. Pris, selvfølgelig, ikke lav, men under hensyntagen til de særlige kendetegn ved denne model, er det helt berettiget. Selvfølgelig, denne model er ringere end mange professionelle enheder, men kombinationen af ultrahurtige kontinuerlig optagelse og avancerede funktioner og indstillinger stadig udsender Casio Exilim Pro EX-F1 af det samlede antal kameraer.

Det skal bemærkes, at det er skabt til et bestemt formål, det vil sige, for at skyde hurtig handling, hvor hvert øjeblik tæller. Men købet Casio, kameraet, som giver en god guide karakteristika øjeblikkelig fotografering, for portrætter og landskaber meningsløse, fordi så sine vigtigste funktioner er ubrugt, og i overensstemmelse hermed, investeringer er ikke berettiget.

Sammenligning med konkurrenter

Undersøg Casio Exilim Pro EX-F1 med andre modeller eller konkurrerende producenter er simpelthen umuligt, fordi dens funktionalitet er helt unik. I øjeblikket er markedet ikke ikke sådan et kamera, som kunne kaldes en direkte konkurrent til modellen. Det er grunden til, hvis du søger efter et kamera med lignende funktioner, kan nemlig Casio (kamera) EX-F1 være det ideelle valg, da de andre modeller bare ikke op til hendes niveau.

EX-ZR700

Ikke mindre populære i fotografisk udstyr marked og en anden model fra den japanske producent - Casio EX-ZR700. Hans popularitet fik dette kamera takket være den nye processor. For en kompakt kamera tre-speed karakteristika var ganske uvant. Desuden henledes opmærksomheden på den alsidighed af kameraet, fordi den er designet til alle former for skydning muligheder. Disse Casio digitale kameraer er udstyret med vidvinkel 25 mm, kraftfuld zoom, i stand til at øge billedet op til 18 gange. I dette tilfælde, alt hvad han har en anstændig blænde til 5,9.

Det bør også være opmærksomme på tilstedeværelsen af to processorer, der gør det muligt for kameraet at arbejde ret hurtigt, hun tænder for 1,4 sekunder, er autofokus induceret til 0,18 sekunder og en hastighed skydning kan du tage et billede af kun 0,26 sekunder. Ud over de tekniske karakteristika, som er gode nok til sådan et kamera, er der også en masse effekter. Det er muligt at lave billeder med fokus på de forreste og bageste faciliteter, og du kan lave skud for at få en mere kvalitet. Denne funktion er meget spare, når at tage et billede i et svagt belyst rum. Derfor er mange mennesker vælger Casio kameraer til personlig brug.

Design EX-ZR700

Denne model kan ikke betragtes som særlig med hensyn til design, er det meget ligner en tusind såsom kompakte kameraer. På dets oprettelse producenten fokuseret på tekniske indikatorer og software.

Model rektangulær øvre husdel består af plast blank. Fremspringene lavet til hjælp for lindring, Matt. Den forreste side af metal, medens den bageste del af kroppen - plast. Selvom modellen og de små linser stadig er sat godt.

fund

Omkostningerne ved Casio EX-ZR700 er lav sammenlignet med lignende modeller fra andre producenter. Kameraet er lille nok, den er udstyret med en god linse. Alsidigheden er forbløffende model. Due optik og natoptagelser indvendige dele er placeret tilstrækkeligt klare og attraktive. Batteriet holder en afgift længe nok. Derudover kan du installere flytbart kort med kapacitet på op til 2 terabyte. Den eneste ulempe ved denne model - i mængden af matrixen, mens omkostningerne ved kameraet er helt acceptabel. Generelt Casio kameraer har mange fordele, og hver model er designet til forskellige typer af undersøgelser, så vælger kameraet, skal du sørge for at være opmærksom på de produkter i dette selskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.