HobbyDigital fotografering

Hånd stativ til kameraet og flashen skydning

En professionel fotograf bør have i deres arsenal er ikke kun et kamera, men også ekstra tilbehør. Generelt er alt, hvad der kræves for en vellykket fotografering. Tilbehør gøre optagelsen så behageligt som muligt og kan opnå resultater af høj kvalitet. Hånd stativ til kameraet er et af de obligatoriske fag i en professionel taske. Uden det vanskeligt at administrere i reportage, landskab og andre typer af fotografering.

Hvad er en hånd-stativ?

Stativer er opdelt i fire hovedtyper: universelle, bestyrelsesmedlemmer, for foto og videooptagelse. Videoshtativy er amatører og professionelle. Den klassiske indretning, uanset dens formål, er udformet som et stativ til montering køretøjssæde. Golf giver stabilitet kammer eliminerer den mulige forekomst af rystelser vibrationer. Alle disse ubehagelige fænomener er til stede til manuel optagelse.

Hånd stativ til kameraet kaldes en monopod. Dets vigtigste forskel fra den klassiske enhed - kompakt, evnen til at gennemføre reportage filme og fotografere under alle forhold. Monopod praktisk, har en pålidelig fastgørelse, som kan modstå vægten af et kamera. Det hele afhænger af mærke af et stativ, kameraet.

Normalt et stativ justeres til en bestemt kameramodel. Dens navn var på grund af den monopod hovedformål og udseende. Fotograf fastgør kameraet til stativ eller ordne det med klemmer. Ved at kontrollere monopod, vælger en bekvem beliggenhed og kamera gør billeder. Hand stativer bruges ofte, når de rejser, for Selvet, filme i ekstreme forhold.

Classic er et stativ stativ. Hvert ben af dette produkt har tre eller fire sektioner. Deres antal afhænger af dens stabilitet. Pålidelighed af indretningen bestemmer kvaliteten af inventar, der holder benene til det ønskede billede højde.

Alle stativer har en central indlæg. Det hæver og sænker kameraet. Derudover stativ har et hoved og et fastgørelsesområde. Den første giver dig mulighed for at vippe kameraet og drej den til siden, og den anden - at holde enheden.

Produkt fordele ved manuelle indstillinger

Hånd stativ til kameraet har en støtte i modsætning til den klassiske én. Skyggefod ikke forhindre 100% kamerabevægelse under optagelse, men tillader faglært udviser større eksponering end manuel optagelse. Den største fordel ved manuel stativ - mobilitet. Fotograf er ikke bundet til et enkelt punkt skydning, og kan flyttes. Oftest anvendes Etben sportsfotografer, for eksempel fodbold. Håndholdt Tripod - en let, kompakt, i stand til at holde tunge vægt af professionelt udstyr.

Plus det faktum, at hvis du bruger et stativ til håndholdt kamera foto Resultatet er meget bedre kvalitet. Monopod reducerer belastningen på hænderne. Ofte fotografen har at holde kameralinsen og vejer mere end fem kilo.

Ofte håndlavede stativ bruges til at skyde fra oven. Det fulgte med kameraet er hævet over hovedet, og der klikkes på knappen ved hjælp af et reb eller fjernbetjeningen. Monopod - en nødvendig element i rygsækken af en professionel fotograf. Nogle modeller kan modstå vægten af tunge DSLR-kameraer og objektiver. Håndholdt Stativ til Canon kamera - ikke en billig fornøjelse. Dens ejendommelighed er, at den er universel og stabil. Et stativ kan bruges som en monopod, stativ eller mini stativ.

Hvordan man vælger et stativ til kameraet?

Hvis du vil købe et stativ til kameraet manuelt, være opmærksom på pris og kvalitet. Lavpris-modeller er lavet af aluminium og sprødt plast, dyrere - en magnesium, en titanium-legering, kvalitet plast. Den manuelle stativ, overveje dens hovedformål - at forbedre kvaliteten af billedet og holde kameraet i stilling.

Valg af stativ opmærksomme på materialerne. Ease monopod struktur påvirker ikke dens værdi. Stativ rør fremstillet af metal, legering eller carbon. den sidste fordel er høj stivhed og lav vægt. Jo hårdere materiale produktet er, jo bedre billedkvalitet og brugervenlighed!

Videographers til hjælp for at arbejde under vanskelige forhold på lige fod med de fotografer bruger et stativ manual. For et kamera til optagelse af film stativer bør vælges, baseret på modellen af kameraet. Enheden skal sikkert holde udstyr. Når videokameraet er dyrt, købe et stativ af samme prisklasse. Monopod er til tider billigere end professionelle kameraer, men når du vælger magert det på prisen og kompatibilitet med hardwaren.

Håndholdt Stativ til flash

Hvis du køber en håndlavet stativ til kameraet, blitzen, skal du også købe en separat stativ. I forbindelse med et felt fotooptagelser, reportage fotografering er ofte ikke nok lys. Udbruddet betragtes som en af de vigtigste værktøjer i en professionel, uden at det er vanskeligt at opnå høj kvalitet billede, hvis der er en mangel på naturligt lys. Det hjælper til at belyse mørke områder, selv ud skygger og forbedre billedkvaliteten. Powered håndholdte stativ til at blinke på samme princip som for kameraet.

Sådan holder et stativ?

Hånd står helt klare deres opgaver. De er ideelle til at filme sportsbegivenheder, natur, ferier, events. Monopod hjælper fotografen til at opnå fremragende stabilisering. Hvis den manuelle stativ nødvendig til fastgørelse af tunge objektiver og kameraer, er de sat først på den særlige hoved. Med hjælp fra kameraet skifter hældningsvinklen tilpasser sig den ønskede vinkel. Monopod bør holde sin venstre hånd under toppen, under det sted, hvor kameraet mount. Den højre hånd skal være på kameraet. Således fotografen har adgang til forvaltningen af udløserknappen og indstillinger. Hånd stativ bør placeres på enhver konventionel måde.

anmeldelser

For nylig Etben stål alternative traditionelle stativer. De bruges ikke kun til fastsættelse af smartphones, men også til fastgørelse SLR kameraer, videokameraer. At dømme efter de anmeldelser af brugere og professionelle, hånd står - bekvemme og pålidelige tilbehør. De er kompakte, funktionelle og holdbare. De er nemme at betjene og transportere. Af ulemperne - den høje pris (.. Mindst 3-4 tusind rubler for et produkt af acceptabel kvalitet), er ikke altid muligt at finde en egnet stativ til kameramodel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.