SkønhedHudpleje

Sæbe "Dove": den ideelle formel for hudpleje

Sæbe "Dove" give blid udrensning og glans, det tørrer ikke huden og hjælper med at genoprette sin fugt genvinde glathed og blødhed. Nice-tekstur agenter og dens slanke, næsten neutral, vil lugten tage stor glæde i den daglige pleje.

Historien om mærket

Næsten fem årtier siden, det begyndte en triumftog historie af skønhedspleje produkter - sæbe Dove. Efter at være blevet ejere af den hollandske sæbe-De Duif, Lever Brothers lov til at blive født fantastisk formel, et produkt, der adskiller sig effektiv fugt-fri alkali. Sådan en nyhed som kunder, og dets popularitet begyndte at vokse hurtigt. Produkter i dette selskab er helt unik i sin sammensætning, en creme-sæbe "Dove" anerkendt som det bedste middel til hudpleje.

sæben

Moderne kosmetologi er i stand til at behage deres kunder med høj kvalitet og nyttige produkter. Nu sæben indeholder en blid creme, der perfekt tage sig af rengøring og ernæring. Daglig brug af en sådan vaskemiddel vil bringe skønhed og fløjlsagtig hud. Sæbe "Dove" i sin sammensætning indeholder en kombination af tyk olie og fugtighedscreme. Denne perfekte kombination af luksuriøse fløjl vil give hver eneste celle i overhuden. Daglig brug af dette værktøj vil gøre din hud fejlfri og smuk. I nogle typer af sæber omfatte yderligere komponenter såsom en agurk og grøn te, som glædeligt forfriskende og fyldt med en vidunderlig duft. Avocado olie gør sæben "Dove" fantastisk og uovertruffen, vil denne smukke formel for daglig pleje giver en silkeblød og ren. Den unikke struktur af sådanne midler ikke irritere huden, beskytter mod forskellige skadelige miljømæssige faktorer, og vil bevare sin naturlige struktur. Sæbe "Dove" anbefales til daglig brug, samt dermatologiske udslæt og hudproblemer.

sæber

Formel "strejf af friskhed" er et glimrende middel til forfriskende, den indeholder yderligere komponenter såsom grøn te og agurk, som vil tage sig af huden, gør det glat, fugtige og delikate aromaer fylde. Sæbe "Dove" til ansigtet - "Skønhed og pleje" - er det ideelle værktøj for hver dag, med det ansigt bliver smuk og sund teint, ung og strålende friskhed. Allergivenlig cremesæbe perfekt til følsom hud, der har brug for ekstra særlig pleje. "Det luksuriøse Velvet" Dove producenter - er mere end et middel til vask, det er en fornøjelse og fugtgivende på højeste niveau. Følelsen af fløjl og udstråling takket være denne sæbe giver en blanding af bløde olier og blid creme. Formel "Ekstra friske" er designet specielt til mænds hud og er fremragende til ansigtet og kroppen. Dove kosmetik fra virksomheder takket være sin unikke sammensætning, som omfatter fugtighedscreme, naturlige olier og blid lotion, ikke kun i den førende position på markedet, men også blevet et symbol på kvindelighed, skønhed og sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.