ModeTøj

Hvad hvis skoen gnider hælen? Tips til fodtøj raznashivaniyu

Mange måtte beskæftige sig med situationen, når skoen gnider sine fødder. Udseendet af vabler på hælene kan være forårsaget af forskellige årsager. Måske materialet er kendetegnet ved høj kvalitet, eller uretmæssige sko. Hertil kommer, at problemer forårsaget af den måde, og ikke alt for komfortabel søm.

Imidlertid kan forekomsten af ligtorne ikke altid skyde skylden skoene. Også ubehagelige øjeblikke kan være forårsaget af overdreven hævelse af fødder, flade fødder, udstående knogler eller ligtorne.

På baggrund af ovenstående ikke kunne hjælpe en tanke: hvad hvis skoen gnider hælen? Det er spørgsmålet, og denne gennemgang vil fokusere på.

nyttige oplysninger

Det skal forstås, at selv med den mest omhyggelige valg af sko kan ikke tale trygt om umuligheden af udseendet af ligtorne. Riv model stand ikke kun sko, men også ballet lejligheder med sneakers. Selv bløde sko er ikke perfekt i denne henseende.

I dag er der et stort antal måder at hjælpe, at du kan ty til hjælpe med at forhindre vabler. Hvad hvis skoen gnider hælen? Hvis der blev købt et par nye sko, så problemet kan fjernes ved forsigtigt at strække eller distribuere dem.

Men hvis vabler vises på vin allerede et par gamle sko, der havde ingen problemer, bør konsultere en læge. Det bør forstås, at årsagen er i stand til at gnide ligger i de alvorlige sygdomme.

Den grundlæggende regel

Hvad hvis skoen gnider hælen? Hvis skoene blev købt for ikke så længe siden, inden de forlader på gaden er værd en lille gåtur rundt i huset. Ved hjælp af dette kan være en smule blødgøre materialet at strække den. Det er ikke en hemmelighed, at det er bedre at forsøge at forhindre gnidning end efterfølgende behandle hælen af hård hud.

Raznashivanie sko skal udføres, begyndende med et par minutter. iført tid bør stige med hver ny dag. Det er obligatorisk at bære strømper at beskytte overfladen af huden. Og efter et par dage sko endelig tage form af benene. Følgelig er det allerede nu muligt at ikke kun gå rundt i huset.

det rigtige valg

For at forhindre gnidning, er det værd at stifte bekendtskab med nogle af anbefalingerne. Ellers vil unødvendige udgifter til behandling ikke flygte fra ligtorne.

 1. Sko bør ikke tages, bare fordi hun er smuk. Før du køber, så prøv at sætte på det, og et par minutter at gå rundt i butikken.
 2. At vælge at gøre til fordel for modeller, der passer til størrelsen og fylden af benene. Ikke engang forsøge at tro, at mens iført skoene vil strække sig til en håndterbar størrelse, bliver komfortable.
 3. Selv de bløde sko kan forårsage fremkomsten af vabler.
 4. Det er bedst at købe de modeller, der er lavet af naturlige materialer og har en ortopædisk sko.
 5. Stræk sko derhjemme som muligt, ved hjælp af specielle puder.

ordentlig stretching

Hvad hvis skoen gnider hælen? Det er nødvendigt at ty til den procedure raznashivaniya og udspænding. Dette vil hjælpe nogle temmelig effektive metoder.

 1. Det er nødvendigt at tage en stram pakke, fylde dem med koldt vand, omhyggeligt binde og proppet inde sko. Efter dette, anbefales det at sætte sko i køleskabet. Ved at fryse vandet begynder at ekspandere, mens strækker skoene.
 2. Du kan købe en speciel spray til strækmærker og sætte det på problemområderne. Efter den procedure gjort bør sættes på skoene og gå lidt rundt i huset. At opnå det ønskede resultat, anbefales det at gentage denne proces flere gange.
 3. Hvad skal man gøre, hvis en ny sko gnide hælen? Du kan købe specielle glidende strimler eller puder. De er som regel limet på indersiden af baggrunden. Sådanne ting er optimale i dette tilfælde, hvis du ønsker at strække skoene med ballet lejligheder.
 4. Hård hæl kan blive mildere, hvis du tager en hammer og banke på det.
 5. Tekstil sko strakt godt med et håndklæde. Det er nødvendigt at tage det i skoen og mase efter befugtning med varmt vand. Efter dette, er det nødvendigt at vente et stykke tid for at trække materiale fra skoen, sat på tykke sokker og sko selv. For at opnå større effektivitet bør gå rundt i huset i en time. Denne teknik virker ikke, hvis der er en kulisse i pap indsats.
 6. Hvad hvis lædersko gnide hælen? Stræk gerne en model, du kan bruge håndklæder. Tag en klud, fugte den med eddike og proppet ind sko natten over.
 7. Sko kan ikke kun strække med et håndklæde. Til dette formål egnede, og gennemblødt papirer, der har brug for at skubbe ind i hendes sko, og vente, indtil de er helt tørre.
 8. Lædersko afbøde muligt ved hjælp af farmaceutisk glycerin. Tag et håndklæde, sættetid med varmt vand og tamp i sko i 20 minutter. Så er du nødt til at få det, og til at smøre i hælene på glycerin. Om morgenen den sko vil blive mere komfortabel.
 9. Sko lavet af læder bliver bløde, hvis de smøre indersiden af at bruge ricinusolie.

I de fleste tilfælde skoene efter de ovennævnte teknikker bliver mere komfortabel med gnav problemer forsvinde helt og ikke længere forekomme. Men i de første par dage af iført nye sko skal indsættes på hælen patch.

De ovennævnte betyder selvfølgelig, er effektive. Dog er dyre sko bedst tilskrives særlige værksteder. Fagfolk vil opnå det ønskede resultat uden at beskadige noget.

Når kornet er allerede

Han gned hælen af en sko? Hvad skal gøre, hvordan man behandler sit ben i en sådan situation? Hvis der var blærer eller blærer, skal du ikke underkende den. Ellers vil den forsømmelse af problemet føre til mere alvorlige konsekvenser.

Lindre smerter, lindre kløe og brændende bidrager til kontrast bade. Varm, koldt vand for at hjælpe med at klare problemet hurtigere, hvis du tilføjer i hendes kamille, morgenfrue, brændenælde og burre. Alle disse planter har antiseptisk, healing og beroligende beskadigede område.

Efter indgrebet udføres ved benene skal tørre det og anvendelse af en særlig fed creme, sprede revet hud.

fjernelse af vabler

Gnide skoene på hælen - hvad man skal gøre? Anmeldelser specialister anbefaler ikke at gennembore de blærer dukkede op. For at klare blærer vil igen kontrast bad. Efter boblen på foden anbefales at smøre salve apotek, hvoraf et antibiotikum er inkluderet. Det beskadigede område skal derefter forsegle gips.

For at fjerne majs, kan man også bruge tørrede cremer og geler. Deres sammensætning skal omfatte zink. En sådan medicinsk procedure gøres bedst inden sengetid. Først skal du nødt til at vaske fødderne, derefter anvende salve på majs og dække det beskadigede område af huden med et gazebind. Om morgenen, fjerne wrap og sprede mund fed creme.

komplikation kontrol

Ganske ofte, boblerne brister på egen hånd på grund af en fejl fra friktion. Et lignende sæt af omstændigheder er fyldt med fare, eftersom gennem såret let kan infiltrere infektionen. Derfor er det nødvendigt at bruge penge på en dyr og langvarig behandling.

Komplikationer vil bidrage til at undgå en svag opløsning af kaliumpermanganat, som anbefales at vaske dine fødder. Efter at du skal omhyggeligt håndtere blister, under anvendelse af hydrogenperoxid. Om natten bør gælde en komprimere med særlige salver.

Sko gnide hård hud på hælene - hvad man skal gøre? I stedet kan du bruge salver vælling aloe. Hjælp håndtere problemet med vejbred eller bomuld-gazebind, tidligere dyppet i kamille løsning. Alle de ovennævnte metoder hjælper desinficere såret, slippe af med de vabler og revet.

Fjernelse tørre hård hud

Sko gnider kraftigt hælen? Hvad skal man gøre i sådan en situation? Ligtorne bringe mindre smerte i forhold til det våde. Men hvis du kører det, kan du få alvorlige konsekvenser. Derfor bør du ikke give op på behandlingen af et sådant revet, selv om de ikke griber ind.

Primært det skal omhyggeligt til damp fødder, ved hjælp af vand fra hydrogenperoxid eller naturlig glycerin. Derefter ty til hjælp fra pimpsten, er det nødvendigt at behandle ru del. For at slippe af ligtorne i et hjem er værd, før sengetid for at gøre komprimerer af løg, kartofler, hvidløg og honning. Efter opvågning, er det nødvendigt at fjerne den blødgjorte hud med pimpsten fod og behandle næringsstof salve eller creme.

konklusion

Nu ved du, der vil hjælpe slippe af hård hud og hvordan man kan strække, blødgøre sko. Når man står med et lignende problem, med særlig vægt på tilgangen til dets løsning. Det er ikke nødvendigt at vise foragt, ikke at skulle beskæftige sig med mere alvorlige problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.