ModeTøj

Hvid jakke - fashionable og elegante løsning til vinter

Ikke alle kvinder vil vove at købe en hvid jakke. Efter alt, menes det, at han meget hurtigt bliver beskidte, så ikke egnet til hverdagsbrug. Men absolut alle af messen køn drømmer om sådanne ting i omklædningsrummet, hvis det ikke længere er en glad ejer. De, der fik den overdel af en farve mark, som er meget glad, og pleje er påkrævet, samt for alle andre ting.

Hvordan til at vælge en hvid dunjakke? Stoffet top skal have en vandafvisende, uigennemtrængelig for vind. Særlig opmærksomhed bør rettes mod fyldstof, fordi den er ansvarlig for varme og komfort af produktet. Mange mennesker foretrækker naturlige materialer, i dette tilfælde, fjer af vandfugle såsom ænder og svaner. Ikke mindre efterspørgsel og syntetiske fyldstoffer såsom thermoclaud. De er godt slidt, slettes og varme bedre end fjer.

Vælg hvide dun jakker kvinder bør være forsigtige, fordi det er tilbøjelige til at købe dårlig kvalitet falske. Oftest vedrører et fyldstof, som kan være konventionelle eller syntetisk polstring vat. I dette tilfælde har ting ikke vare lang tid, og den kolde vinter vil varme nok. For at undgå at blive ofre for svindlere har brug for at kende nogle særlige valg af fjer. Umiddelbart bør undersøge sømmene, hvis inderside polstring polyester eller uld, de normalt udstanset. Hvis for meget ned, når probing det vil kunne mærkes. Bedst er 80% af pennen i køretøjet. Et vigtigt kvalitetsindikatorer og en vægt, der ikke overstiger 1 kg.

Med valget af resten af tøjet skal have noget problem, fordi den hvide jakke går godt med alle farver. Det er bedst at se klassiske varianter: sort, grå, eller røde og hvide. Men dragten og en lys sæt. Større opmærksomhed bør rettes mod en stil. Under korte dunjakke købt for en aktiv ferie eller køre bag rattet, pasform og jeans med høje støvler med hæle. Især vil se gode læder leggings. Ved længere modeller bedst foretrækker leggings. For nemheds skyld kan du bære en moderne og praktisk, ugg støvler, som er ideelle til gåture og shopping.

Hvid jakke kræver omhyggelig vedligeholdelse. Den bedste løsning er en tør rengøring, men det er ikke altid praktisk, og for mange ret dyrt. Uanset om det er muligt at vaske dig selv? Selvfølgelig kan du. Det skal bemærkes, at produkter med en kunstig fyldstof slettet meget lettere. På naturlige fnug ting anbefales det at vaske i hånden. den mest delikate i forløb lav temperatur bør vælges til maskinvask. For at skylle dunjakke er nødvendigt flere gange. Det anbefales at købe en speciel middel til vask ned produkter, som de konventionelle pulver ikke være passende. Til tørring, skal du finde en klar, jævn overflade.

Hvis det er absolut hvide ting ikke synes meget praktisk, kan du råd til en dunjakke med hvid pels. Dette er en stor mulighed for dem, der ønsker at genopfriske deres billede af vinteren, og ikke bruge for meget tid på at tage til overtøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.