Mad og drikkevarerDesserter

Eastern slik: hvordan man laver baklava

Enhver, der har været til Tyrkiet, selvfølgelig, smage de lokale slik, såsom baklava. Denne ret adskiller uforglemmelig honning smag, fordi dens sammensætning indeholder sorbet, mandler og pistacienødder. Et interessant faktum er, at honning tilsættes i sødme sjældent, der normalt bruges i stedet, vand, citronsaft og sukker. Derudover har hver professionel orientalsk kok ved, hvordan man forbereder baklava. I Østen er denne delikatesse anses for at være en af de bedste, det er forberedt til hver ferie.

Baklava er en lang række forskellige arter, og afhængigt af testen skæring og de anvendte ingredienser. Men i alle tilfælde dejen skal være meget tynd, medens den er sammensat af flere lag, som er placeret mellem de forskellige nødder og sorbet. Klar delikatesse sat på en enorm magasin og skæres i små stykker.

Før du forberede baklava, kokke tage en to meter stærk en kagerulle og rul dejen meget tyndt, så er det viklet på en kagerulle, ligesom jonglering, og gentag proceduren igen. Således er en tilstrækkelig tyndt lag af dej. Oversat fra det tyrkiske ord "baklava" betyder "Se, sød!".

Til dato, udarbejdelse af baklava er en lang proces, med sine madopskrifter varierer afhængigt af placeringen af den østlige region. Man behøver blot her forbliver den samme: at være en dessert lavet af butterdej gennemblødt sorbet, med tilføjelse af nødder.

Lad os i detaljer , hvordan man forbereder baklava derhjemme.

Til fremstilling af tyrkiske delikatesser brug to kopper mel, halvtreds gram smeltet smør, fem spiseskefulde mælk, et æg, to hundrede gram nødder, halv kop sukker, bagepulver og salt, safran, sukker, citronsyre.

Først skal du ælt dejen ægget bankede med sukker, salt og bagepulver, tilføjes det til mel og varmet mælk. Dejen bør udsættes i en time, hvorefter den er rullet ud i et tyndt lag og er opdelt i dele. På en bageplade sættes et stykke dej, drysset med hakkede nødder med sukker, tjente oven på det næste lag af dej, olieret, så fortsætte, så længe det ikke ender. De således konstruerede pie diamanter smurt æggeblomme blandet med safran og anbragt i en ovn i fyrre minutter. Ti minutter, indtil kogte baklava pour sirup fremstillet af sukker, citronsyre og vand, og drys med flormelis.

I vores land, ikke mange mennesker ved, hvordan man laver baklava. Det skal siges, at baklava er en kage med en møtrik påfyldning. Men han er af flere typer, som Smør og gær, afhængigt af testen. Klar delikatesse er meget lang opbevares køligt.

Nogle eksempler på hvordan man laver baklava fra gærdej.

Til dejen skal et pund mel, et glas mælk, en halv teskefuld tørgær, en teskefuld sukker.

Mælk skal være lidt varm, hældes i det sukker og gær, alle opsigt og efterlade et stykke tid. Efter at hæve gær hældes mel og ælt dejen, som er placeret på det antal timer i et varmt sted at stige i volumen. Baklava forbereder yderligere på samme måde som i den tidligere opskrift.

Således, selv om der er måder at forberede baklava nok, i sin sammensætning uvægerligt er nødder, wienerbrød og sirup. I de østlige lande oplevede kokke til nemt at skabe en unik "mesterværker", der har udestående smag kvaliteter, der er efterspurgt i hele verden. Og interessant, denne delikatesse opstod så tidligt som det XIV århundrede og har bevaret sin popularitet til denne dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.