TravelingHoteller

Egnethed af Kemer hoteller for familier med børn?

For at gå på ferie med hele familien - det er ikke kun generende, men også ansvarlig. Hvordan til at planlægge din tur til at være komfortable og interessant for alle: børn (Børn pedantisk og Tradewinds teenagere), og hans kone, og selv mor-in? Mange turister vælger sådanne ture til Tyrkiet. Den korte flyvning, er der ikke behov for en lang tid til at tigge ambassade visum, milde middelhavsklima gøre dette land en nøgle for hele familien. Og hvordan man ikke skal lægge mærke til blandt de forskellige forslag i Kemer? Dette er en vidunderlig resort nær Antalya, beskyttet mod nordenvind af grønne bjerge. Men der er egnede Kemer hoteller for familier med børn? Prøv at forstå.

I Tyrkiet bliver børn behandlet med ærbødighed, og i dette land kan vi roligt komme selv med spædbørn. I denne henseende ingen undtagelse er de hoteller i Kemer. For familier med børn er der tilvejebragt barnesenge med høje sider, høje stole i restauranter og masser af underholdning for specifik malyshni fra legepladser til mini-klubber og vand parker. For at lokke par, hotel administration tilbyder store rabatter til unge gæster og børn ofte tager fri.

Selvfølgelig, at de krummer, turisterne føler sig godt tilpas i enhver forstand: indkvartering, forplejning, fritid - bør vælge fire og endda fem-stjernede hoteller i Kemer. For familier med børn i nogle af dem, som i Marti Myra Holiday Village, der er endda børneværelser i to-etagers hytter. De fleste af disse hoteller er placeret på forsiden af havet, og små fødder vil ikke få træt til at gå fra kysten til frokost og tilbage. Dækker Kemer Beach - småsten, men det er så lille, at det ikke er nødvendigt at være bange for skader. Tværtimod, i modsætning til sand, det ikke klæber til kroppen. Hvis du ikke længere ønsker at slappe af ved poolen, i de hoteller familien er altid "Frogs" dybde på 45-65 cm, og selv med alle mulige dias. Fra den feedback, vi ved, at børn ofte finde mærkelig aversion mod eksotiske fødevarer. Men Kemer hoteller for børnefamilier bør overveje denne mulighed og har et areal på restauranter og særlige menuer. The Club Med Palmiye din anmodning forberede modermælkserstatning til et spædbarn. I mellemtiden vil de større børn tilbydes et stort udvalg af is og slik. I landsbyen Kiris, nær Kemer, er der en meget god hotel Limak Limra 5 *. En af dens dele, Fame Have, ideel til en skyfri tidsfordriv. Separat område, fred og ro, tre små puljer, en børnehave, en klub for teenagere, og en lille vand park - er alle disse tjenester leveres der. For et mindre gebyr kan du leje til at tage sig af barnet professionel sygeplejerske. Som et alternativ til de to foregående hoteller kan du overveje en mere budget hoteller. Kemer (priser i denne region er betydeligt lavere end de forkælede turister Antalya og Alanya) tilbyder et udvalg af en masse af billige familie hoteller, såsom Ulusoy Holiday Club eller Club Boran Mare Beach. Hver enkelt har et fuldt sortiment af underholdning for både unge og voksne gæster.

Så vær ikke bange for at tage på ferie til Tyrkiet Kemer. Rest med børn (hoteller, vandlande, legepladser, indgangen til havet - alt dette er en del af konceptet) er meget muligt der. Endnu mere end det: i en lille og kompakt udvej landsbyen søvn dit barn ikke bliver forstyrret nogen støj udefra. Men den travle Antalya, omdannes om sommeren til en metropol, kan sådanne fordele ikke prale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.