TravelingTips til turister

Hoteller i Kemer

Kemer er poesien til havet, bjergene og den berusende luft i Middelhavet. Her er der tre hundrede dage om året med solrige, resten er bare varme og behagelige. Den gennemsnitlige temperatur i sommermånederne i dette feriested er omkring 27 grader Celsius, om vinteren falder termometerets temperatur under plus ti aldrig.

I dag er Kemer en af de mest elskede byer i Tyrkiet. Det ligger 40 km fra Antalya.

Homer hævdede, at det var her, at kimærerne levede - et mytisk dyr, der spydede flammer. Denne myte, tilsyneladende, og bidrog til erhvervelsen af et sted ved navn.

Lokale attraktioner - en storslået strand, krystalhav, fantastisk middelhavsretter. Stille bugter med helt rent og klart vand, klipper, fyrreskove, lund af appelsintræer gør Kemer til et paradis af fantastisk enhed med natur og ro. Det blev skabt for at glemme den hektiske rutine og de daglige problemer tilbage i den støvede by

Denne udvej er ret ung, dens historie er lidt mere end ti år. Fra en fiskerby blev han omdannet til en udviklet by med en komplet infrastruktur. Luksus hoteller i Kemer, restauranter, underholdningskomplekser giver turister alt det nødvendige for en god hvile.

Hoteller i Kemer er spredt i udkanten af byen. De adskiller sig i serviceniveau: Her finder du en beskeden familiepension og en luksuriøs femstjernet klub.

I Kemer er der to hovedstrande: stensten og sand og stenstrand kaldet "Moonlight". Her finder du den smukkeste kaj, hvor de pittoreske snehvide yachter stopper.

Den udvej zone består af flere distrikter: Kemer, Goynyuk, Beldibi, Tekirova, Kirish og Camyuva.

I vurderingen af hoteller i Tyrkiet er Kemer et af de førende steder. Næsten alle hoteller her er af høj standard, men der er nogle, der ikke kan konkurreres med. Hoteller i Kemer 5 stjerner er i stand til at imponere fantasien af selv sofistikerede turister, der har været i Europa og Amerika. Disse hoteller er førsteklasses, hvor komforten af gæster er værdsat overhovedet.

En af deres repræsentanter er Club Phaselis HV1 hotel. Fra byen blev han fjernet med fem kilometer. I dette pæne hotel omkring halv tusind værelser. Helt naturligt for Tyrkiet har hotellet sin egen strand, hvor liggestole, håndklæder og madrasser leveres gratis til feriegæster. Tænd det berømte altomfattende system. Hotellet tilbyder turister en masse underholdning: svømmebassiner, vandrutschebaner, animatorarbejde, en sommerbiograf, diskoteker og alle muligheder for sport med udlejningsudstyr.

Ikke mindre imponerende er Kemer Club Zigana HV1. Dette hotel er beliggende i Beldibi. Det er især ønsket af russere for det høje serviceniveau og udviklet infrastruktur.

Et andet godt eksempel i sorten kaldet "Kemer Hotels"

Fame Residence Kemer. Det ligger lige ved kanten af havet. Hotellet er overraskende gæstfri, selvom det er designet til kun 246 værelser. Igen, sin egen strand, "altomfattende" og restaurant- og underholdningskomplekser i de bedste tyrkiske traditioner.

Som regel er turister interesseret ikke kun i strande og i havet. En gang i det fabelagtige Middelhavet vil jeg gerne se nogle beviser på denne fortælling. Tyrkiets historie har trods alt mere end et århundrede og forbløffer med historiens rigdom.

Ikke langt fra Kemer, kun få kilometer væk, er ruinerne af gamle byer. Du kan kende til historie og kultur i Kemer i temaparken Yoryuk. Besøg Kemer National Parks for at nyde skønheden i den lokale natur. Men om mulighederne for udflugtsprogrammer vil de lokale guider bedst fortælle, hvis tjenester vil blive tilbudt hoteller i Kemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.