TravelingTips til turister

Amerikansk visum: krav, foto til visum, problem

Måske kan et af de mest udviklede lande, der forsøger at klare migrationsstrømmene fra hele verden, i dag betragtes som USA. Mange borgere fra andre lande stræber efter at komme til Amerika, de forfølger en række mål - arbejde, hæve levestandarden, forretningsrejser, sightseeing, hvile og endda privatliv på en eller anden måde. På grund af det store antal mennesker, der ønsker at komme ind i landet, træffer den amerikanske regering foranstaltninger til at begrænse tilladelserne.

Amerikansk visum. typer

Der er flere typer amerikanske indrejsevisum, hvoraf de mest populære er beskrevet nedenfor. B1 - forretningsvisum. Den leveres til repræsentanter for forskellige organisationer og giver adgang til landet til erhvervsmæssige formål. Dette amerikanske visum er egnet til repræsentanter for velgørende og religiøse organisationer, deltagere i symposier, konferencer, festivaler mv. Udløbsdatoen er 3 år, i hvilken periode kan du besøge Amerika flere gange.

Et turistvisum kaldes B2, det indebærer at komme ind i landet til fritids- og sightseeingformål, med hvilket Amerika er rig. For at åbne den skal du forsyne ambassaden med en købt turistbillet eller hotelreservation, hvor indkvartering er planlagt. Ofte er disse to typer visa placeret samtidigt, de ligner hinanden. Duplicering af tilladelse foretages af konsulatets medarbejdere for ikke at invitere borgerne to gange til et interview.

Studentvisum

Der er særlige tilladelser til at komme ind i landet for studerende og studerende. Et amerikansk visum til uddannelse udstedes af den amerikanske ambassade og har en række funktioner. Når en studerende kommer til Amerika for udveksling, skal han åbne et J1 / J2 visum. Tidsperioden for den studerendes ophold på USA's område må ikke overstige 18 måneder, og i tilfælde af en tur under Work & Travel-programmet er maksimumsperioden 4 måneder. At modtage et certifikat fra universitetet, hvor det skal trænes.

Det samme dokument er nødvendigt for at få F1 / F2 visa - de giver den studerende ret til at komme ind på universitetet i USA og også give mulighed for at arbejde i landet i højst 20 timer om ugen. Det skal tages i betragtning, at visummet er opsagt, hvis der modtages oplysninger om opsigelse af kontrakten med universitetet. I så fald skal den studerende forlade landet inden for en måned.

Ægteskab visum

Der er specielt forsynet K1 / K2 visa beregnet til indrejse i Amerika med henblik på ægteskab. De kaldes også tilladelse til brudgommen eller bruden. De udstedes i op til 90 dage - ifølge regeringen er denne gang nok til at indgå et ægteskab. Der er en vis begrænsning - hvis ægteskabet ikke har fundet sted i løbet af denne tid, skal bruden eller brudgommen forlader USA, og i fremtiden er et sådant visum ekstremt problematisk. Til registrering af denne type kræves der forskellige beviser, der dokumenterer tilstedeværelsen af romantiske forhold: fotos, videoer, flybilletter, vouchers - alt hvad der kan bekræfte en fælles tid med en amerikansk statsborger. Dette skal leveres til konsulatet.

Der er et andet amerikansk visum - K3, det er åbnet for amerikanske borgers hustruer. Dens gyldighedsperiode er 2 år. Det er beregnet til dem, der allerede er gift, og udstedes, når der er en amerikansk statsborgersøgning om genforening med familien.

Hvad har du brug for til registrering?

USA overvåger nøje at forlade landet. I den henseende er turister underlagt ret strenge krav. Et amerikansk visum kan kun åbnes, hvis alle betingelser overholdes grundigt. Hovedfaktoren, der påvirker beslutningstagningen, er forbindelsen med moderlandet. Til dette formål anbefales det at give så mange dokumenter som muligt, hvilket angiver, at emigrantmålene ved indrejse ikke bliver retsforfulgt. Du skal have et gyldigt pas. Hvis den gamle med udgåede visa fra USA eller Europa bevares, kan den også vises.

Fotoet på det amerikanske visum skal være 5X5, på en hvid baggrund, med alle proportioner af billedet. Ambassaden vil blive forpligtet til at indsende spørgeskemaer i den etablerede stikprøve, og de kan udfyldes på hjemmesiden og bringe en liste over høj kvalitet. Sørg for at levere en kvittering for betaling af det konsulære gebyr - ifølge de seneste oplysninger er størrelsen $ 160 pr. Person.

For at bekræfte deres videre tilbagevenden til deres hjemland kræver de: Et certifikat fra ansættelsesstedet med angivelse af stillingen, længden af tjenesten og lønnen, dokumenter vedrørende ejerskabet af deres lands område - jo mere jo bedre. Det er nødvendigt at bekræfte tilstedeværelsen af den næststående familie i landet - børn, ægtefæller, medbringe deres dokumenter samt dokumenter, der afslører formålet med besøget i Amerika - kupon eller kupon, hotelreservation, invitation mm

Finesser modtagelse

Udstedelse af amerikanske visa udføres i de amerikanske ambassader, der er i mange store byer i Rusland. Det er interessant, at der er nogle punkter, der skal løses, når de ansøger til konsulatet. Mange landsmænd mener, at tilstedeværelsen af ældre forældre er en garanti for at vende tilbage til deres hjemland. Amerikanerne tror ikke det: de er ikke enige om at leve med deres forældre efter 20 år, og det er ikke en "forbindelse med moderlandet", efter deres mening. Men tilstedeværelsen af en permanent arbejdsplads med en erfaring på mindst 5 år er.

Ud over alle data er alle, der kommer ind i landet, forpligtet til at forlade fingeraftryk. Når du ansøger om tilladelse igen, kan denne procedure udelades. Tilstedeværelsen af udløbne visa til Amerika, Europa eller andre udviklede lande er også velkommen. Konsulenter er foruroliget over rent pas - hvis borgeren ikke var i andre lande, vil der nødvendigvis være et spørgsmål om, hvorfor han skal til USA. I dette tilfælde er det bedste svar at nævne det faktum, at når du kommer hjem, vil du have noget at fortælle dine børnebørn om.

fiasko

Der kan være mange grunde til afslaget. En af ambassadørens største bekymringer er, at ansøgeren vil vende tilbage til sit hjemland. Det er derfor meget vanskeligt at få visum til unge, især ugifte kvinder, der ikke har børn og arbejder permanent. Også folk fra de ustabile regioner - de kaukasiske republikker - bliver ofte afvist. For eksempel. For en tid siden var der problemer med at opnå visum fra borgere i Kasakhstan i forbindelse med terrorangrebene, hvor de involverede borgere i Kasakhstan var involveret. Derudover kan tilstedeværelsen af venner eller slægtninge i Amerika også fungere som grund til afslag, da amerikanerne opfatter dette som mulig hjælp til udvandring. Nogle gange er selv den sædvanlige hotelreservation mere gunstig end at have en invitation fra familie eller venner.

Det skal huskes, at et afslag i sig selv ikke betyder, at du ikke længere kan søge tilladelse til den amerikanske ambassade. Et visum til USA kan åbnes efter et stykke tid, især efter ændring af forholdene i borgerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.