Hjem og familieBørn

Hvis barnet ikke sove om natten, hvad man skal gøre? Dr. Tips

Med fremkomsten af barnet i familien forældre har mange spørgsmål og situationer, som de ikke ved, hvordan man kan håndtere. De første måneder er stille. Det meste af tiden en pjevs sove og spise. Mange psykologer kalder denne periode den "gyldne tid" for unge mødre og fædre. Tiden går, og børnene har brug for at lære om verden, at udvikle sig. På lur allerede det tager ikke mere end 5-6 timer om dagen. Og i ældre alder børn og gjorde nok 2 timers hvile.

For mange forældre er det spørgsmålet om, hvad et barn ikke sove om natten, er det værd så kraftigt, hvilket fører til en kæmpe skandale i familien. Hvordan til at handle i en sådan situation, lærer vi i artiklen.

Et par ord om børnene sove

Det er værd at bemærke, at den nyfødte er i stand til at sove næsten dagligt. Det er naturligt og er forårsaget af kroppens fysiologiske behov. Processen med at føde børn er en ganske vanskelig opgave, som er nødvendig efter et velfortjent hvil. Også hjernen har brug for at behandle og håndtere de oplysninger, der får ham en enorm strøm. Normalt på denne tid forældrene ikke har problemer med kid køresyge. Nok til at give ham en flaske formel eller bryst, og han falder straks i søvn.

Må ikke være bange, hvis du ser, at i en drøm barn flinches, vinke sine arme og ben. Nyfødte søvn anses aktiv (snarere end passiv, som er almindelig hos voksne). Ingen grund til straks at gå til lægen og gøre ultralyd fontanelle, nok til at vente lidt, og alt vender tilbage til normal.

Hvis der på sådan en tidlig alder, at barnet går på vågeblus dårligt om natten, så forældrene gør noget forkert. Måske barnet er underernæret, er det ikke nok modermælk. Hvis det viser sig, at årsagen til ikke at spise, så prøv at ændre mærke af bleer. Der er en mulighed for, at krummen er ubehageligt. Husk, et barn, der vendte 1 uge, har brug for frisk luft. Daglige ture er påkrævet, at de ikke kun vil bidrage til at styrke immunsystemet, appetit stimulation, men også forbedre søvn.

Hvorfor pjevs ikke sove?

Mange forældre forstår ikke, hvorfor måneder gamle baby dårlig søvn om natten. I dette tilfælde, på lur er normalt ingen klager. Førende børnelæger sige, at barnet i denne periode skal gå til at sove ret godt, da de fleste af den tid, han tilbringer i denne tilstand. Nedenfor er situationer, der kan påvirke denne proces:

 • Måske en af de mest populære årsager i denne aldersgruppe - barnet har blandet dag og nat. Sådanne situationer opstår ret ofte. For at undgå dette, så prøv fra de første dage af livet krummer til at udvikle en bestemt tilstand. En anden vigtig gøre det klart for dit barn forskellen mellem det tidspunkt på dagen. Lad dagen går aktiv under fodringer lad ham lytte til stille musik, taler blidt til barnet. Om natten, bør du ikke tænde lyset, fortælle historier og så videre. Fra ble barn skal forstås, at natten skal opføre sig stille og roligt til at sove.

 • En anden fejl - ikke swaddle krummer falde i søvn. Den dag barnet modtager en masse information, nervesystemet stadig ikke kan klare det fuldt ud, så barnet kaotisk kan flytte arme og ben, og derved vække ham selv.

 • Hvis barnet (3 måneder) dårlig søvn om natten, måske grunden til kolik, som kan plage børnene i denne periode. Problemet vil bidrage til at klare massage og varm ble.

Det er værd at bemærke, at hvis barnet ikke falde i søvn i lang tid. Men hans urolige tilstand, ledsaget af tårer og raserianfald. I dette tilfælde kan være neurologiske helbredsproblemer, bør du konsultere din børnelæge.

Sådan hjælper dit barn klare problemet?

Mange forældre er så træt i løbet af dagen, de venter for natten, som deres frelse. Men der er situationer, når barnet græder, og ikke falde i søvn. Hvad skal man gøre i denne situation? Hvordan skal man behandle med problemet? Disse spørgsmål kan besvares børnelæge eller pædiatrisk neurolog. Først og fremmest, er du nødt til at tage hensyn til de aldersgrupper karakteristika for de krummer.

 • Hvorfor et barn ikke sove om natten? 4 måneder - den tid, når kroppen af en lille krummer er en serie af fysiologiske ændringer. Kolik tilbage, tage deres plads med tandproblemer. Gingival hævelse, kløe, munden klar til at byde de første gæster. Selvfølgelig, det giver problemer for barnet, bliver han irritabel, græder. I dette tilfælde, kan hjælpe en speciel salve til tandkød og gryzunki. De dulme barnet i et stykke tid.

 • Barn (5 måneder) dårlig søvn om natten? Årsagerne kan være mange, lige fra våde bleer og slutter vuggevise, som han ikke kan lide. Men det er nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at denne periode er ledsaget af aktiv fysisk udfordret barn. Han lærer at kravle, rulle rundt, sidde. Nerveender kan simpelthen ikke klare den akkumulerede oplysninger, så aftenen overexcited barn ikke tænke på søvn. For at hjælpe i denne situation, om aftenen er nok til at gøre ham en blid massage og at bade i det varme bad med tilføjelse af beroligende urter (mynte, kamille, citronmelisse og andre).

 • "Barnet er 1 år gammel, dårlig søvn om natten, hvordan man kan være, og hvad man skal gøre?" - de vigtigste spørgsmål forældre. Måske de fejlagtigt identificeret hans regime. I denne alder, børn er i stand til at høre og forstå ord voksne. De har bevidst gøre dette eller hint handling. Hvis barnet er et år dårlig søvn om natten, så prøv hele dagen udmattende krummer, spille aktive spil, se bøger, synge sange, besøg på legepladsen, til aften havde han ingen kræfter på skrigende og grædende. Glem ikke den aften vandbehandling, for at fjerne barnets nervøse spændinger. I dette tilfælde vil sund søvn og barnet og forældrene skal leveres.

Hvis du lytter til de råd givet ovenfor, kan du glemme alt om spørgsmålet: "Hvorfor et barn ikke sove om natten"

Barnet er 1,5 år gammel, og han går på vågeblus dårligt? Vi er på udkig efter måder at løse problemerne

Når familien kommer babyen, skifter forældrenes liv dramatisk. I første omgang han sov det meste af dagen, så tilstanden er som at komme tilbage til det normale, og derefter genstarte problemer. mødre er ofte ved en reception på den børnelæge stillede spørgsmålet: "Hvorfor et barn (1,5 år) dårlig søvn om natten?" Den væsentligste årsag er, at barnet kan være forvirrende for dine tænder. Kløende, hævede gummer mærkes.

Også værd at bemærke især udviklingen af børn i denne periode. De begynder at forstå, at verden er så interessant og underholdende, er der ingen tid til at sove. Selvfølgelig er dette ikke sandt. Efter alt, søvnig barn opfører sig bare ulækkert: nervøs, lunefuld, ikke lytte.

Hvis et barn (1, 5 g) dårlig søvn om natten, vigtigst af alt - at forklare ham, at søvn er nødvendig. Prøv ikke at blive udført på det trick og råbe, som bruges til at benytte baby. Med hengivenhed og kærlighed berolige krummer, synge en sang, lave en afslappende massage, og et lignende problem vil forsvinde en gang for alle.

Børn 2-3 år. Et par ord om dem

Mange mødre er ofte opstår spørgsmålet: "Hvad skal jeg gøre, hvis mit barn (2 år) dårlig søvn om natten" Lægerne forsikre os om, at hvis der ikke var nogen problemer med søvn, er det ikke nødvendigt at slå alarm før dette tidspunkt. Den vigtigste forklaring på dette problem - alder karakteristika hos barnet, eller som på anden måde siger psykologer, 2-3 års krise.

I løbet af denne periode, børnene blive selvstændige, klart indse, at de kan manipulere situationen og forældre. Det vigtigste er at forhindre spredning af problemerne og til tiden at levere barnet på plads, der peger ud af, hvem der har ansvaret for familien.

Mange forældre står over for det faktum, at barnet (2 år) dårlig søvn om natten, gør en stor fejltagelse ved at misbruge barnet og på alle måder det ydmygende. At gøre dette er ikke nødvendigt, og dermed vil du inspirere dit barn selvtillid og provokere ham til endnu større hysteri.

De væsentligste årsager på grund af hvilken søvn kan forstyrres

Ofte forældre kan høre spørgsmålet: "Hvorfor et barn ikke sove om natten?" 3 år - en periode, hvor børn klare langt mere kompleks end i en tidligere alder. Det ser ud til, at krummen er vokset, meget har været i stand til at gøre på egen hånd, men problemerne bliver ikke mindre. I dette tilfælde, skal du finde ud af årsagerne, skyldes som barnet ikke kan sove om natten:

 1. Aktive nat spil.

 2. Ser tegnefilm.

 3. Sene lur.

 4. Børnepsykologi og fysiologi. Mange børn er der et ekstra træthed efter en bølge af følelser. Og i stedet for at slappe af og falde i søvn, de, tværtimod, de ønsker at have det sjovt, løbe, hoppe.

 5. Barnet har en masse energi, som han ikke betale for dagen, så der er problemer med at falde i søvn.

 6. Naps varer for længe. Hvis et barn er i søvn og kan ikke vågne op, det helt sikkert brug for at vågne op.

 7. Aften skænderi opgør. Efter skandalerne af børn er meget vanskeligt at komme til live.

Hvis barnet ikke sove om dagen og om natten, tilfredse konstante skandaler, reagerer ikke på forældrene, er det bedre at appellere til børnenes neurolog.

Tid til at sove

Før du skælder børn har brug for at forstå, og hvis forældrene opfører sig korrekt. Efter alt, i mange tilfælde, når et barn ikke sove om natten, skylden mor og far. De har brug for at lære de grundlæggende regler for oprindelsen af barnet til at sove:

 1. Gør ikke aktiv leg natten. Det kun begejstre børn - til at sove det vil være meget vanskeligt.

 2. Ofte er der situationer, hvor far kommer hjem fra arbejde om aftenen en ny bog eller et stykke legetøj. Selvfølgelig vil den krumme reagere på dette hav af følelser, der vil være vanskelige at lindre.

 3. Udvikle regler for forberedelse til søvn. For startere, kan du læse en skræmmende historie, så bade i varmt noget vand med aromatiske urter eller skum.

 4. Hvis et barn elev, er det ikke nødvendigt at finde ud af årsagen til dårlige ratings, og andre negative situationer i aften.

 5. Lad ikke børn ser tegnefilm, efter at de gik i seng.

 6. Hvis barnet blev syg til at sove om natten, kan du prøve den populære beroligende: et glas varm mælk og en teskefuld honning. Denne mulighed er kun egnet til de børn, der godt kan styre min vandladning.

Ved hjælp af ovenstående tip, kan du fjerne fra dit liv problem, at barnet ikke sove om natten.

Aldrig gentage andres fejltagelser

Der er en forkert gerninger og handlinger, der gør forældre sætte børn. Hvis dit barn blev syg til at sove om natten, skal du læse, hvis du ikke udføre følgende fejl:

 • Lagt i seng ret sent. Den optimale tidspunkt for vuggende baby - ni klokken ti om aftenen. Husk: hvis barnet er overtræt, ville det være værre at falde i søvn. Mange læger anbefaler selv at have en søvn dagbog.

 • Husk drømmen i bevægelse er ikke normen. Vant fra barndom til denne metode til køresyge, vil barnet opsøge og påstå det i fremtiden.

 • Sov med lys og musik er ikke tilladt.

 • Ingen enkelt udledning af ritualet før gå i seng.

Prøv at rette disse fejl, og barnet vil falde i søvn uden problemer.

Tips kendt læge

Hvad hvis barnet ikke sove om natten? Komorowski har en

 1. Det vigtigste - at placere de rigtige prioriteter i livet. Selvfølgelig en sund baby - det er meget vigtigt, men også munter, glade forældre - den succes og den rette udvikling af krummer.

 2. Tilstand, der ville passe til alle familiemedlemmer. Ingen grund til fuldt ud at tilpasse sig til den lille tot, vise hvem der er boss i familien.

 3. Børn skal sove i arenaen.

 4. Ingen overskydende dagtimerne søvn.

 5. Når barnet er 6 måneder gammel, han behøver ikke nat fodringer.

 6. Aktiv dag - et løfte, ikke kun sundhed, men også en god søvn.

 7. Den optimale temperatur i det rum, hvor barnet sover - 16 -19 grader.

 8. Korrekt udstyret med en sovekabine. Ingen bløde senge og dunpuder bør ikke være. Ortopædisk madras - er obligatorisk.

 9. Ved hjælp af gennemprøvede bleer, at barnet i løbet af natten ikke var vådt.

Hvis du overholder disse regler, kan du glemme alt om problemet om natten rokkende en baby.

De vigtigste funktioner

Hvis dit barn er blevet en dårlig søvn om natten, behøver du ikke at straks køre til lægen. Det er vigtigt at finde ud af årsagen til hændelsen. Måske var han bekymret for kolik og opskæring bit. I dette tilfælde, for at hjælpe massere maven og en særlig gel til gummerne. Hvis barnet voksede, og disse problemer kan ikke være, det er værd at overveje og analysere den daglige rutine. Måske har han brug for at blive justeret. Børnelæger anbefaler en tidsplan og finde ud af, hvor du har lavet en fejl. I de fleste tilfælde, de skyldige lur. Kid falder sent, lang søvn og, naturligvis, ikke ønsker at sætte i seng om aftenen.

Opret et behageligt miljø for barnet. Det første punkt - det er temperaturkontrol. Rummet bør ikke være indelukkede og for varmt. Mange børnelæger insistere på, at den maksimalt tilladte mark - 22 grader. Vær sikker på at ventilere rummet, nok til 5 minutter.

"Hvorfor et barn ikke sove om natten?" - måske et spørgsmål, der én gang i dit liv bekymrede hver forælder. Faktisk kan årsagerne være mange, lige fra aldersrelaterede forandringer, der sker i kroppen, og slutter med nervøse lidelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.