Nyheder og SamfundBerømtheder

Irson Kudikova: personlige liv og biografi

Irson Kudikova blev kendt i hele landet takket være projektet "Factory af stjerner - 5". På nuværende tidspunkt kan vi sige, at det ikke kun er en sanger og saxofonist, men også en skuespiller, og pladeproducer. Kort sagt, Irson Kudikova, privatliv , som ikke kan fyldes med forskellige arrangementer - er meget forskelligartede og entusiastiske mennesker.

Barndom uddannelse

Født Irene (rigtige navn Irson) - September 17., 1982 Heltinden af vores historie blev født i Moskva, hvor hun dimitterede fra musikskolen i violin.

Udover musik, pigen var glad for basketball. Hun modtog endda en mester i denne sport. Dette er ikke overraskende, fordi Irson Kudikova højde er 182 centimeter. Hun blev uddannet på Skolen for olympiske Reserve.

Sport og musik ikke stoppe pige får to grader. Hun er uddannet journalist. Desuden Irson uddannet fra det økonomiske fakultet og Finans. Hun kender engelsk.

Tidlig karriere

I 15 år, Irina sang med populære sanger, mens Evgeniem Osinym. Hun indså, at publikum var tilfreds med sin præstation. Fra det øjeblik begyndte pigen at drømme om at blive en popsanger. Hun begyndte at praktisere i alvor vokal og spille saxofon.

Til "American Idol"

Dette TV-projekt i 2004 var et vendepunkt, hvor Irson Kudikova, personlige liv , som umiddelbart er interesseret i mange, blevet en af de mest fremtrædende medlem. Sange, der gjorde det populært, var sangen Hvorfor.

I løbet af sin deltagelse i projektet arbejdede Irson med så berømte kunstnere som Vladimir Presnyakov, Sergey Mazaev, Alla Pugacheva. På deltagelse i livet i en pige Diva værd at nævne separat.

Irson Jazz Show

Da projektet sluttede, Irson underskrev sin første store kontrakt. I foråret 2007 i Moskva blev afholdt en solo koncert af unge sanger Irson Jazz Show, hvor hun ikke kun sang sine egne sange, men også for at behage publikum et fantastisk spil på saxofon. Det program af showet, som blev organiseret af producenten Igorya Matvienko centrum, med deltagelse af stjerner af jazzmusik.

Irson Kudikova, biografi, der ikke kan være komplet uden omtale af denne kendsgerning, i 2009, mødtes med Snoop Dogg. Dette møde gav fansene deres kreativitet Replay sammensætning.

I 2010 skabte hun et selskab Irson Produktion og begyndte at selvstændigt at engagere sig i deres egen karriere.

diva

Ifølge de fleste Irson, Alla blev et menneske, et møde, som brat ændrede hendes skæbne. Det har længe været en mentor og kunstnerisk leder af den unge talentfulde sanger. Det er kendt, at datteren Irson navnet Alloy. Måske er det valgt til ære Kudikova Diva, som hjalp hende til at starte en pop karriere og forudsat enorm støtte i hele navn.

Samtidig ved vi, at bedstemor til sangeren Alla navn, som hun havde mistet før starten af projektet "Factory af stjerner". Med sin kommende stjerne har en usædvanlig forhold. Min bedstemor var en magt, men det har en stor sans for humor.

For ikke så længe siden Pugacheva og Irson ophørt med at være så tæt på mennesker. Alla sagsøgt den unge sangerinde en stor sum penge. Ifølge erklæringen Diva, hun genvandt at lånte den unge sanger til at oprette en børns skole, men det viste sig, at de har forskellige syn på forældrerollen.

verden af underholdning

Irson Kudikova, hvis personlige liv er nu en masse interessante - meget optaget af naturen. Hun elsker sport: fremragende spil tennis (føreren af sportsgrene i bordtennis), faldskærmsudspring, vandski, ridning elsker. Hun er en professionel fører af en motorcykel og en bil. Desuden Irson flyder stor, og nyder atletik, ballet og rytmisk gymnastik.

En verden af erhvervslivet

Studere biografi af en pige, kan ikke stoppe gad vide hvor meget hun kunne gøre med lidt over 30 år. Irson - ikke kun professionel popsanger, saxofonist og atlet. Selvfølgelig er det, ud over alt dette, en reel skønhed, men det handler ikke om det. Ung kvinde stor succes i erhvervslivet. Så det har sin egen Golden Heart smykker selskab.

Desuden Irson - grundlægger af Family Club Family klub, hvor børn er beskæftiget med fremmedsprog ægte indfødte engelsk og fransk. Tilstedeværelsen af en sådan virksomhed siger, at hun - den samme mor, en mor til tre dejlige børn.

Personlige liv og familie

Tidligere mand Irson Kudikova - Aleksey Nusinov, med hvem, hvor meget af det skrevne presse, gik de i efteråret 2015. Ikke desto mindre var det en glad forening, fordi sangeren udsigter fuldstændig ændret, da hun mødte Alexis. Hun indså, at det var fra den mand, hun gerne ville have børn.

Som sanger indrømmer, at hun troede aldrig, det ville være en stor mor, og efter hver fødsel sagde, at nu vil engagere sig i en karriere. Selv om arbejdet er helt Irson gav aldrig op. Så mens hun "venter på et mirakel," var hun i stand til at skrive gode kompositioner og optage videoer. Singer har gentagne gange fortalt pressen, at, efter hendes mening, at kvinden må nødvendigvis være i stand til at tjene sig selv, uanset hvor godt fra sin mand. Heltinden af vores historie har det altid formået at skinne.

Irson Kudikova personlige liv, som for mange ikke er kendt indtil udgangen, er nu forbundet i højere grad med børnene. Hun er en vidunderlig mor til to dejlige sønner, Alexander og Andreas, samt den charmerende datter af Alla.

Alle børn Irson Kudikova dukkede op i forskellige byer: den ældre dreng - Moskva, datter - i Los Angeles, blev den yngste søn født i Cannes. de er alle meget lig hinanden og, selvfølgelig, har træk til fælles med begge forældre.

Irson Kudikova - en stærk selvstændig personlighed, en smuk kvinde og en omsorgsfuld mor. Alle de prøvelser i sit liv - kun en midlertidig scene foran den nye, endnu mere grandiose ups.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.