Nyheder og SamfundBerømtheder

Alexander Nikulin: karriere og personlige liv

Aleksandr Sergeevich Nikulin i dagens tid er en aktiv ishockeyspiller (angriber) som en del af hockey klub "Vityaz". Han er nu 30 år, men han har allerede formået at spille i en række russiske hold, og i udlandet, herunder to udenlandske HC, såsom "Ottawa Senators" og "Phoenix Coyotes".

Eleven af Perm hockey

Han kommer fra Ural, blev født i Perm i 1985, den 25. august. Far satte ham på skøjter, da han stadig var 5-6 år. Han ønskede sin søn til at blive en atlet. Senere forældrene tog ham med til hockey sektion.

Først var der en skole for børn af indfødt Perm "Hammer-Kama", var næste tur til Moskva. Som en del af "CSKA" ved første han ser ungdommelige hold, og først derefter går ind i den voksne hockey.

Han er uddannet på Perm hockey. Alexander Nikulin bor nu i hovedstaden og i virkeligheden er det allerede blevet en moskovitiske. Men han ikke glemme byen Perm og eventuelt komme tilbage.

Hans teenage år som ishockeyspiller og forfalder, selvfølgelig, med "CSKA". Efter at klubben han begynder at spille i udenlandske hold. Så gik han i udlandet i Nordamerika for at vinde NHL.

CSKA

I det store og hans professionelle karriere begyndte med Moskva "CSKA" - det var i 2004. Inden da havde han allerede spillet i "CSKA" gård klub (siden 2002), samt i ungdomsholdet, "Hammer-Kama region."

I 2004 blev han valgt til NHL Udkast pick i 4. runde, og kun tre år senere skulle han være i udlandet som en del af Canadian Club, "Ottawa Senators".

Til 2007 spillede han for "hær", og holdt i løbet af denne tid 119 kampe.

"Ottawa"

2007/2008 sæsonen han startede i det første hold, og i gården klub, "Ottawa" - "Binghamton Senators".

Senere finder han stadig sig selv i det første hold, men vi kan sige, ved en tilfældighed. En af de spillere, "Ottawa" bliver såret og skal udskiftes med en anden. Derefter besluttede trænerstaben at kalde Aleksandra Nikulina at spille i det første hold.

På den samme dag, hvor denne beslutning blev truffet, debuterede han som en del af NHL. Han tilbringer derefter en anden kamp i dette hold, men snart det genbruges tilbage til gården klub.

"Phoenix Coyotes"

Den følgende sæson, har situationen ikke ændret sig, så at han sætter et ultimatum til ledelsen, som var: "Enten jeg tager tilbage til Rusland, eller jeg bytte til en anden klub."

Senere, general manager for "Ottawa", sagde, at ingen af holdene, medlemmer af NHL, har ikke vist interesse for frontline Aleksandru Nikulinu. Vi taler om det faktum, at efter en sådan situation på NHL indtastning Udkast, er det sandsynligt, at der i fremtiden vil være mindre tilbøjelige til at vælge de russiske hockey spillere. Derefter spiller for "senatorer", han har undladt at bemærke overførslen eller hockey.

Således i november 2008, han befinder sig i en anden klub. Nu Alexander Nikulin ishockeyspiller, "Phoenix Coyotes", men i sin sammensætning det holder kun et spil - det var hans tredje kamp i NHL. Så det meste af sæsonen, spillede han i American Hockey League (AHL), som er den næstmest populære efter NHL Hockey League. Han spillede for gården klub, "San Antonio Rampage."

Retur til "CSKA"

Han beslutter sig for at vende tilbage til "CSKA". I 2009/2010 sæsonen, har han igen dukkede op i "hær". Derefter datoen af 13. oktober, 2009 var hans første mål scoret i sammensætningen af KHL. Han kom ind på det tidspunkt, de bedste spillere af året, men allerede i næste sæson, han blev en del af HC "Amor" og udvider sin kontrakt for yderligere to år.

I oktober 2012, er det allerede underskrevet en kontrakt med Novosibirsk hockey klub "Sibirien" Alexander Nikulin. Foto, hvor den hockey klub "CSKA".

I 2012 er Nikulin såret - brækket arm. Skade blev modtaget af ham under kampen mod SKA St. Petersburg. Så var det en uheldig kollision med angriber SKA, og Nikulin dengang spillede for holdet, "Amor". På grund af en skade, han modtog, og kunne ikke spille i slutspillet KHL.

Maj 2013 - Nikulin går i "Spartacus". Som en del af Spartacus, han brugte 45 kampe.

Liste over hockey klubber, hvor han spillede efter sin hjemkomst - "Sibirien", "Amor", "Spartacus", "Neftekhimik", "Hero".

Sølv medaljevinder

Han deltog i VM i 2005 og vandt med ungdomsholdet andenpladsen. Senere, han forsøgte sig i Euro Hockey Tour i 2006 og 2007.

I 2006 blev han inviteret til Riga til VM, men så er det stadig med de to spillere måtte forlade. Blandt de spillere var Alexander Kharitonov og Konstantin Barulin.

Før VM var involveret i træningslejren af landsholdet af Rusland.

I efteråret 2015 som en del af hele til KHL Nikulin var der 285 spil og 106 point.

Overgangen til den "Vityaz"

I efteråret sidste år har vi allerede begyndt at tale om det faktum, at Aleksandra Nikulina handles i "Hero", og han forlader Togliatti "Lada". Alexander Nikulin i sæsonen 2015-2016 spillede for "Lada" og lavet to assists. I 2015, den 2. oktober det går til holdet uden for Moskva "Vityaz". I slutningen af sidste år blev han såret, og i nogen tid ikke spillede.

I januar 2016 Aleksandr Nikulin bagsiden af "Vityaz" (Podolsk) efter en pause forårsaget af skade. I midten af januar, deltog han i den almindelige KHL-kamp mod "Slovan".

Ved kontakt med holdet, "Knight," siger han lykkeligt. Hans første mål i dette hold lykkedes det ham at smide i spillet "Knight" med "Serverstalyu".

Spil sæsoner

2004/2005 "CSKA" (Moskva).

2005/2006 "CSKA".

2006/2007 "CSKA".

2008/2009 "CSKA".

2010/2011 "Amur" (Khabarovsk).

2011/2012 "Amor".

2012/2013 "Amor".

2012/2013 "Sibirien" (Novosibirsk).

2013/2014 "Spartak" (Moskva).

2014/2015 "Neftekhimik" (Nizhnekamsk).

2015 - til stede "Hero" (Podolsk).

Da han vendte tilbage til "CSKA"

For har det altid været et stort ønske om at komme ind i National Hockey League, og så, endelig, hans drøm bliver til virkelighed. Nikulin forlod for at spille for det canadiske hold i 2007. I sin blog på hans tilbagevenden hjem, han afmeldt, at NHL, havde han ikke formået at kue.

Men på trods af dette, årene tilbragt i udlandet, han mener ikke tabt Nikulin Aleksandr. Anmeldelser af den tid brugt der, på trods af, at han aldrig blev en fortaler i den vigtigste del af NHL, varm - han var glad for at modtage faglig erfaring, der gav ham at rejse til Nordamerika.

Fordele viste sig endnu mere end minusser, fordi det dels er realiseret sin drøm, selv om det kun for en kort tid og blive involveret i det. Han spillede tre kampe som en del af NHL i "Ottawa Senators" og "Phoenix Coyotes". Men de fleste af den tid, han spillede i American Hockey League.

Ved sin ankomst til Rusland, hvor han begyndte sin karriere, blev han ser frem til, når det begynder at spille igen i "CSKA".

Men i 2014, "CSKA" sætte det på udkastet fiaskoer, så det bliver en hockey spiller i en anden klub - "Neftekhimik". Den linje af angreb i klubben derefter konsolideret som kom frem eminent - Aleksandrom Nikulinym.

spiller karriere

2002/07 - "CSKA".

2007-08 - "Ottawa Senators" - 2 spil "Senator Binghamton" (71).

2008-09 - "Senator Binghamton" (5) "Phoenix Coyotes" - 1 "San Antonio Rampage" (64).

2009/10 - "CSKA" (45).

2010/11 - "CSKA" (7) og "Amor" (45).

2011-12 - "Amor" (44, 26).

2012/13 - "Amor" (14, 3), "Sibirien" (43, 17).

2013/14 - "Spartacus" (45).

2014-15 / CSKA (5) "Buran" (7, 7) "Neftehimik" (22, 5).

2015-16 / "Harmony" (13, 1).

2015-16 / "Knight" (10, 3).

Blog

I den tid af sin afrejse til Nordamerika begynder det at blogge. Han gav ham et rungende navn - "Conquer NHL" Dette navn afspejler hans længe næret drøm og hans forhåbninger som en hockey spiller, men resultatet af hans behøvede ikke at spille den vigtigste del af NHL. Efter nogen tid, flyttede han tilbage til Rusland.

Hans tanker om de faglige livsbegivenheder dækket i sin blog.

Alexander Nikulin: kærlighedsliv

Om privatlivets fred for oplysninger er meget lille, men vi ved, at han er single.

Hans forældre samt tidligere lever i Perm. Oftest kommer han til dem i løbet af sommeren, og der er lang tid.

Om HC "Hero"

Om situationen i "Hero" - en ny hockey klub, hvor han spiller, reagerer han positivt, foruden, og situationen i teamet og godmodig. Som Nikulin siger i "Knight" et godt hold, med mange af de spillere, han allerede vidste, før de kom til at spille i dette team. Han er bekendt med spillere som Dima Shitikov Glory Solodukhin Denis Yezhov, Igor Golovkov.

Han er glad for, at nu spiller "Hero", men glemmer ikke, og disse hold, hvor han tidligere spillede. Den "Knight" med nye partnere i top tre stål Shitikov og Makeev. Blandt dem lykkedes det ham at score sit første mål for holdet.

Interessant faktum: Det navnebror af den berømte russiske skuespiller - de har nøjagtig samme navn og efternavn. Der er en anden Alexander Nikulin - skuespilleren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.