Nyheder og SamfundBerømtheder

Restauratør Mikhail Zelman: biografi, familie og arbejde

Den ambitiøse leder, der på oprigtighed og konsekvens i forvaltningen var i stand til at opbygge restaurationsbranchen, Mikhail Zelman har to år tilbage at leve på Albion, sælger alle aktiverne i de russiske kolleger. I London, han med succes administrerer en kæde af restauranter og gennemfører træninger om virksomhedskultur i England. Jeg elsker kød, koge det, og derefter betale - det er de prioriterede elementer i succes for dette var en iværksætter. Michael en af de første kom til det vestlige marked, tilbudt at sælge madpakker i tog og kom op med begrebet "én skål" på menuen.

Mikhail Zelman: biografi

Født fremtidig innovator i sager af offentlig catering i 1977 i Moskva. I 15 år eksternt jeg færdig med skolen og gik ret til at arbejde i en mæglervirksomhed kontor i varebørs. Han var engageret i levering af mad til staten reserven. Samtidig begyndte at blive involveret i problemer med restaurant og mulighed for at besøge kvægbrug, oksekød produktionscentre, hvor han studerede kødet sagen.

For de unge worker udvekslinger kammerater let på. Alligevel tog de ham i færd med at sælge tilladelser i Sochi hotel "Pearl". Michael sagde i et interview, at hans første samarbejdspartner var 10 år ældre, og et ønske om at lære nuancerne i virksomheden tvunget zelman ofte tavs og ikke argumentere med kolleger i sager vedrørende handel.

Men dette ikke længe. Allerede ved 22, den unge mand åbnede den første, mens en trendy restaurant for storbyområder bohemer "San Michel". Fire år senere (2003-m) grundlagde en bedrift "Arpikom" og blev tildelt "Best Restauratør" award.

For Uddannelse Michael Zelman - en advokat. Han mestrede også kurserne arbejder tjeneren, kok, sommelier og revisor.

fars indflydelse

Pave Michael, Vitaliy Yakovlevich, sovjetiske videnskabsmand, på et tidspunkt arbejdede inden for instrumentering ved Institut for Space Medicine. Før OL, de sovjetisk-68 hold ryttere passerede uddannelse i det nordlige Kaukasus. Der blev også inviteret junior forsker Vitaly Y., der udviklede atleterne til at tilpasse programmet til de højtliggende betingelser, oplever vi det samme følelser, stress og mangel på ilt, der astronauter. I træningslejr blev Mikhail tredive år hans far udpeget en senior på madlavning. Den fyr, der først forsøgte pølsen efter afskaffelsen af kuponer, der er nødvendige for at opnå deres egne lammekroppe, snitte dem, og derefter en anden, og forberede måltider.

Kaukasiere - folk er gæstfrie, de indførte hurtigt ind i swing ting novice kok, og da han vendte tilbage til Moskva, Mikhail Y. forlod videnskabelige artikler og engageret i oprettelsen af andelsselskabet til produktion af sennep, peberrod og kød.

Så far indpodet en kærlighed til tilberedning af kød og søn. Michael Zelman - restauratør, har udviklet et unikt koncept af monoblyud menuen, vælg og lære at tilberede en lækker grill, som en dreng. Og dette er den fordel, at hans far.

Den første erfaring med at åbne en restaurant

I 1999, ikke langt fra teatret. Stanislavsky åbnede fransk restaurant "San Michel". Som for vikingerne eponyme uindtagelig klippeø med en fæstning i Normandiet og åbnet, mens restaurant Moskva med fransk køkken ikke var tilgængelig for folk med gennemsnitlige indkomster. Moderigtigt sted var ikke billig, og havde til formål at opfylde hovedstadens bohemer. For eksempel, den ande-berberis koste $ 95 og en flaske vin - $ 400. I dette tilfælde de indvendige indretning af "IKEA", og prisen for hele projektet koster begyndelsen forretningsmand på $ 1 million.

Mikhail Zelman mindedes senere sin første erfaring med at åbne en restaurant som en "klassisk fejl". Den vigtigste udeladelse - er oprettelsen af det offentlige rum levering af franske køkken retter, da landet ingen mad, typisk for hende.

En god mand - en velnærede mand

I 2004 for at erstatte det enkelt produkt boheme sted kom steak house Goodman. Det grundlæggende koncept for restauranten madlavning udelukkende af kød. Forfatteren af ideen blev foretaget af Zelman Mihail. Restauranter Goodman ikke kun succes indført det russiske folk med kulturen i bøf, men var bærere af kreativ reklame. Opgaven med markedsføring har været behov for at understrege professionalisme af holdet i tilberedning af kød. Snart hun hånt sloganet "Vi er i stand til at gøre håndlangere" på reklamebannere. Offentlig reaktion har været en succes - ved udgangen af 2004, begyndte Goodman ledere til at skabe et firmanetværk.

Restauranter i netværket blev åbnet i indkøbscentre, hvilket var et usædvanligt fænomen på tidspunktet for 2006, uddelt diplomer for internationale og regionale markeder. Det vigtigste projekt i 2008 var udgivelsen af restauranter Goodman på det vestlige marked. Der har været en opdagelse af bøfhus i London, og i 2010 - i Schweiz.

"Arpikom"

"Arpikom" Michael blev grundlagt i 2003, virksomheden samler fire af restaurationsbranchen og fabrikken "Komfis". I 2010 har selskabet indgået en gruppe selskab Mad Service Capital. Hvilke andre ideer, ud over at åbne bøfhus, legemliggjort i erhvervslivet Mikhail Zelman? Restauratør, hvis familie - en harmoni af relationer og fred fortsatte i begrebet ikke-alternativ menu, i bedste forstand af ordet. I et interview, sagde han, at medlemmer af familien, at vælge retter fra de japanske restaurant menuer, ofte ikke kan finde et fælles sprog, som et valg - det er en nervøs ting. Det er derfor deres valg af restauranter for gæsterne gør holdet Mikhail Zelman.

Besøgende på hans utrolige catering steder kan kun vælge et produkt, de ønsker at prøve.

Monokontseptsii

To år efter furore producerede åbning bøfhus, Michael introducerer virksomhed som forbereder fiskeretter i restauranter under navnet "Filimonova & Yankel". Gæsterne opfordres til at smage hummer, østers, ørred, laks, pighvar, og garanterer produkt friskhed is skab i hallen, som er afkølet af de bedste fiskeprodukter.

Fortsat traditionen med en unik gastronomisk restaurant format, Michael åbner pubber "Kolbasoff", hvor menuen indeholder globale øl og specialkemikalier pølser. Det har påbegyndt sit arbejde og en familie restaurant med italiensk tradition for "mors pasta."

London zelman grundlagt Burger & hummer - restaurant kæde, i området hvor Skålene præsenteres burgere og hummere i forskellige udførelsesformer, feeder. Prisen for enhver retter er 20 pounds.

Den ensartede forsyningsnet (CAP)

Michael tog sig af en sund kost af mennesker, der er tvunget til at arbejde for at overvinde hundredvis af kilometer. For at gøre dette, han skabte et projekt, der er en kombination af kommercielle og offentlige virksomheder. CAP giver de såkaldte diæter (gennemsnitlig portion pr måltid) i jernbane og russiske luftfartsselskaber.

Forbered frokost-kasser på en fabrik nær St. Petersborg om særligt udstyr, der giver output en sikker og lækker mad.

hobbyer

Michaels favorit ting er at forberede kødet. Han får utrolig glæde ved tanken om at han kunne brødføde folk. Da Mikhail Zelman, hustru Julia boede i Rusland, den dag de var glade for at modtage gæster i en lys land hus i forstæderne. Michael var ved at forberede alt selv: det købte kød, udvalgte krydderier, lave en brand. Sæt sit hjerte og sjæl i madlavning kød lækkerier!

Michael også professionelt involveret i bordtennis, så spillet af ping pong er blevet en af de foretrukne fritidsaktiviteter.

Ligesom en rigtig mand, elsker zelman jagt, især de velnærede venner øjne, når han hengiver dem kogt svezhinoy.

Michaels favorit ting - udvikling af restauranten imperium. En ærlig forretningsmand, en anstændig mand, en generøs arbejdsgiver og professionel, han aldrig sparer på erhvervslivet, men kun rentabelt at investere.

Mikhail Zelman: Familie

Mens bor i London, Michael giver uddannelse, workshops og deler sine erfaringer med begyndere ambitiøse restauratører. Men privatliv holder hemmeligt. En gang i en meget berømt magasin, han talte om sin afhængighed af kød og dens forberedelse af restaurationsbranchen, og sagde, at hans kommende kone skal være sikker på at elske dette produkt. Tilsyneladende, fandt han den samme kvinde i hans drømme, til at dele sine interesser. Hendes datter blev kendt sports kommentator Viktor Gusev.

Nu Mikhail Zelman og Julia opdrage en datter Mira. Vellykket restauratør mener, at kun ved eksempel kan opdrage børn som, hvad de ønsker at se forældrene i fremtiden. Uden tvivl, vil børn af Michael være så vellykket, selvstændig og ansvarlig, som deres far.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.