FormationSprog

Tryksvage personlige endelser verber

Stavning af vokaler i tryksvage stilling er styret af bestemte regler. For eksempel, hvis valget kommer til roden, vi enten afhente checken ord eller tjekke med ordbog.

Men i en svag position kan være en vokal, beliggende i andre morfemer: i suffikser præfikser eller endelser. I dette tilfælde, med henblik på at bestemme rækkefølgen af handlinger, skal du først bestemme ordklasse, som reglerne for ord med forskellige morfologiske karakteristika vil variere.

Stavning personlige endelser af verber afhænger af egenskaberne ved bøjning af stemmen. Russiske verber konjugeres, dvs. ændre bøjning i henhold til person og tal. Den gælder ikke det kun "ord-aktioner" i den vanskelige fremtid og datid.

Udgangen af verber er forskellige i den første og anden konjugationer. I ubelastet FLEX 1 konjugation skrives vokal E, som i den tredje person flertal - UT (-YUT), mens den anden konjugering og til at vælge og -AT (er) til i de samme positioner.

Sådan at forstå verbum konjugation refererer til hvad? For at gøre dette, skal du finde den ubestemte form af ordet. Hvis infinitiv ender på - IT (undtagen ordene "barbering" og "lægge"), så verbet konjugeres til den anden type. For ham også er undtagelser, at børn lærer i 5. klasse. Alle andre verber tilhører den første konjugation.

Vi må ikke glemme, at infinitiv af verbet at være den samme art som den personlige formular. Slutningen af verber i parrene kan være forskellige. Ordet "opfylde" (2 konjugation) ændres således: "vi vil gøre", "du følger", "de vil gøre". Imperfective verber "at udføre" henviser til en konjugation, så dens paradigme - "de gør" "vi gør", "du gør", Men denne ændring af visning med præfikset konjugation ændrer ikke stave- og verber slutninger påvirker ikke: cut - klippe det, at føle - føles tør - tør, osv

Det samme kan siges om gentagelse (tilstedeværelse i slutningen af ord eller suffiks -s Xia): Wash - vaske, opstå - udvikle, jeg undskylder - at undskylde.

Men ikke alle verber konjugeres på samme måde. Ordet "ønsker", "køre", "er" og "til" er en særlig form for bøjning. Lukning af det første par af verber blandet, som disse ord er uregelmæssigt konjugeres. De bør huske: "Kør" konjugeres i ental til 1 type, og i flertal - 2 konjugation type. Ordet "ønsker" bøjning paradigme er endnu vanskeligere. Det konjugater 1 og 2 ansigt ental og flertal ansigt 3 til 1 type. Følgelig resterende bøjning det fra den anden konjugering. Verbet "at have" og "give" (herunder præfikset) har generelt en specifik ende: "spise", "spise", "damer", "give" osv

Ud over artsforskelle, er det nødvendigt at huske stemningen. Ovenfor vi overvejet kun vejledende, hvor enden af verberne er defineret ved type bøjning. Ellers ting med ord den imperativ, der betegner handling er ikke reel og ønsket: lære, skrive, skrige, og så videre. I disse verber i fladen 2 omfatter flere slutning vokal, uanset konjugering.

Så for at undgå stavefejl skriftligt tryksvage bøjningsformer af verbet skal ikke kun lære reglerne, men også at kende afnotering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.