Intellektuelle udviklingMystik

Yule Feast: funktioner og historie

Yule er rodfæstet i det gamle hedenskab, en lang række andre navne for en lang historie. Denne dag undtagen ferie af Yule, også kaldet festivalen af bål. På særlige steder udenfor byen og dens forstæder beboere udnytte de enorme brande, som ødelagde sammen med de gamle uønskede elementer, trash alle deres problemer og ulykker. I det nye år de træder traditionelt opdateret. Fejringen så meget mere interessant at kigge igennem.

Yule - fest af vintersolhverv

Ordet "Yule" i løbet havde Viking, tyskere, indikerer "hjul". Celtic festival for vintersolhverv er meget lig vores egne traditioner og jul yuletide. Mange er interesseret i spørgsmålet om Yule (ferie) af antallet i Island. Ferien fejres i 13 dage. Datoen for hans regnskab med tærsklen til vintersolhverv den 22. december. Det fanger den og den kristne jul. Disse to ferie har længe været forbundet med hinanden, jo rigere tradition og fest ritualer. Det islandske Yule kaldte festen af julen, som fejres den 25. december vest. Tidligere Yule var en hedensk ferie midt-nordlige vinter, ved Vejen, gik han bort efter dåben af de nordlige folkeslag. Ritualer og traditioner har migreret fra den ene festival til den anden, og dette ses let på Island. Folk går til gudstjenester, tilbedelse bibelske personer, men helt tror på eksistensen af de gamle trolde og mystiske magt, der vækker i den længste nat i Yule ferie.

Island

Island - et land med forbløffende. Det er her, sameksistere siden af flamme evige gletchere og vulkaner. En normal sommer i vores koncept er ikke tilfældet, men for disse breddegrader vinteren er meget varm. Den varme kilder badesæsonen stopper ikke hele året rundt. Indbyggerne i området ikke har navne, der er ingen jernbaner. Men det er på disse områder har en høj sandsynlighed for at beundre de hvaler i sommer, og om vinteren - Aurora Borealis.

Og i dette land, mere end noget andet sted, bevarer gamle traditioner, der er mere end tusind år siden, vikingerne bragte her. For renheden af det islandske sprog kæmper hele befolkningen, fordi det er så ligner oldnordisk. Og det giver mulighed for at læse selv uden oversættelse middelalderlig saga. Sådan er et fantastisk land. Og da de ældste tider, og har sin egen historie Yule - en ferie i Island.

folklore

I anledning af de traditioner nødvendigvis til stede træ er klædt, som vi har, forskellige ornamenter, der symboliserer velstand i huset. Med "yolkoy" alle klare, men andre folkemusik traditioner er meget interessant. Yule - fest af midt om vinteren, og på dette tidspunkt folk ventede på en række farer. Dette blev fortalt de mest mystiske historier. Faren kommer fra de mystiske kræfter, og troldene, Chief blandt dem - den kannibal grill. Kællingen disse dage ned med iskolde bjerge, tager med ham en stor pose. I det, indsamler hun sin favorit godbid - frække og dovne børn. Island Kirke afvist af sådanne "skrækhistorier" i den periode af Glædelig jul, og selv udgivet et dekret, der forbyder denne konto. Men det forhindrede hende ikke til at leve grill og trolde til i dag. Husstande i grillen er meget nysgerrige, hun bor med sin tredje mand, en slacker hvis navn Leppaludi (hvad der skete med de to første, historien er lydløs). For folk Leppaludi er ikke farligt, det er meget træg og doven.

Julemad drenge

Malosimpatichnye par har tretten sønner, kaldet Julemad fyre eller bror. Vikinger, de blev anset frygtelige monstre, men til sidst blev til en harmløs smålige tyve og den frække. Nu (forløbet er indlysende!) De konkurrerer med sig selv julemanden. Sidste havde endnu ikke blevet populært i Island. Ideen om godmodige Santa, der giver alle de gaver til jul, kom de Julemad drenge, som de er venligere. Modelleret på Santa de nu bære hvidt skæg, kan rød frakke slid, men synes ofte i bøndernes kostumer. Hvert hus attribut islandske julefigurer er disse fyre. Der er tradition for, ved brødrene overlevede sjove navne Pølse Thief, Gorshkoliz, Mooch, og andre.

Yule - en ferie, datoen for der falder præcis på juledag, fejres tretten dage. I hver af disse dage fyre gå ned fra bjerget. Islandske børn modtager mere end én gave, den anden fra julemanden, og tretten - fra hver af de Julemad fyre. Du kan kun misunde. Selvfølgelig er vi kun lydige børn, kan rogues opdage i hans støvler rådne roer, eller en klump kul.

Julemad kat

Den mest farverige fest karakter anses naturligvis Yule Kat. Han bor i familien grill i bjergene i en isgrotte. Kat er ikke som vores kæledyr. Dette er en enorm skræmmende monster med hugtænder og kløer fanger dem venstre uden uld nye tøj til ferien. Tillid legender, i bedste fald, vil personen blive frataget julemiddagen, godt, i værste fald en kat vil bortføre sine børn, og selv ind i hans hule. Denne legende optrådte længe siden, da efteråret klippede får og uld til vinteren, havde alle, der skal behandles. Yule ferie falder præcis i midten af vinteren. Gode medarbejdere på det tidspunkt allerede havde en ny uldne klæder, ja, doven falder i kløerne på Yule Cat. Traditionen har nået vore dage. Ved juletid, at Julemad festivaler sikker give gaver af uld sokker eller om det simpelthen vanter. Ideen med en smuk, sådanne gaver er alle glade i denne nordlige land.

ritual brande

Yule - fest ritualer, som Island beboere æres den dag i dag. En af dem angår Yule brand. Det var engang troede, at brandene blev fjernet fra hjemmet af onde ånder i mørke nat. Senere i ilden begyndte at brænde alle dine gamle ting, der symboliserer farvel til den gamle og overgangen til det nye. Nu fyrer avl - en god undskyldning for at have det sjovt på stranden med sange og danse i godt selskab af venner. Alle kan bringe snavs og brænde det, observere den gamle ritual, hvilket betyder, at huset er rent, alt er klar til ferien.

I vor tid, blev det populære fyrværkeri, som også symboliserer renselse fra onde ånder. De ser på baggrund af islandske natur er særlig smuk. Lysene i de bål og de fantastiske fyrværkeri gøre den nordlige nat lysere. Det er muligt i disse øjeblikke ikke være bange for onde trolde og andre monstre islandske.

Tegn på vintersolhverv

Hvis du tror på varsler, fangerne i fejringen af Julemad forskellige kontrakter, vil aftaler være den mest trofaste. I slutningen af december, og det var i 20'erne, i Island et godt tegn - at få et job, selv om det ville virke, datoen er ikke meget bekvemt. Alle forslag, der præsenteres i denne periode, er det nødvendigt at sørge for, at resultaterne vil retfærdiggøre forventningerne. Kærlighed forklaringer føre til et lykkeligt ægteskab.

Dag efter solhverv, meget vigtigt, fordi det afgør, hvordan vil det hele året. Du er nødt til at lytte til alt dette, og hvad der sker omkring. Du ved, der er divination: Stil et spørgsmål, og derefter søge efter svaret i miljøet - der bliver sagt på tv eller i en menneskemængde af fremmede for jer folk. For eksempel har du vundet i lotteriet den dag, tøvede ikke med at bære gevinsten på børsen, heldig igen. Men det, selvfølgelig, fra feltet af mirakler. Men hvis du tænker over deres forhold med den anden halvdel, og pludselig så sporvognen et par nice gamle mennesker. Hvad tror du, hvad i dette tilfælde antydning Celtic ånder?

Spådom ved fejringen af Yule

For at prøve lykken, mange spørger sig 21. Nat med de gamle vævede fletninger af forskellige farvede tråde og ved sengetid satte sin skabelse under hovedpuden. Drømmen er at komme et profetisk og magi.

Hvem var uløselige, vanskeligt problem, jeg tager en sammenfiltret garn og afvikles det. Finger fingerfærdighed til at spille en stor rolle, det afhang af, hvor hurtigt udrede problemerne.

Piger for natten forberedt to forskellige logfiler: en flade, de andre kurver med knob. Kaste dem i ilden. Når først lyser op med knudret, ser fremtiden ikke lover godt, ikke det værd at gå i år til at blive gift. Hvis en glat stykke træ lyste op med en lys, pigen skulle opfylde en god fyr, der vil være omsorgsfuld mand.

Af stor betydning for drømme forrådt mennesker i de tretten nætter, kunne hver af dem forløbere begivenhederne i livet.

Den nuværende plot

Conspiracy og gætte på ferie Yule har store mystiske kræfter, så mange tyet til ham, og i vores moderne verden. Indtil nu, mange gør amulet og sige plottet til at tiltrække penge. For sin produktion kræver ni mønter, seks grønne lys, kobber bakke (eller en hvilken som helst skinnende), et stykke silke og grøn tør basilikum. På den bakke, du ønsker at oprette en cirkel af stearinlys, tog sine mellemledere mønter, tænde et lys og sige en sammensværgelse: "Fra denne dag jeg ankommer, kaste gyldne regn på mine penge. Leveres solskin og rigdom kommer til mig!". Stearinlys nødt til at flytte tæt sammen, så at voksen kan løbe ud på mønten. Lad lysene brænde ned til enden. Efter voks hærder, skære det fra bakken med mønter og drys alle tørre basilikum. Amulet skal efterlades i et sted, hvor det vil falde i eftermiddag lys. Han skal ligge der dag og nat. Efter dette, wrap alt i en silke makulere og skjule i cachen, som gemmer dokumenterne. Mange mener, at dette ritual, og måske en silke Patchwerk der mange islændingenes fordybninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.