Intellektuelle udviklingMystik

Trekant et overblik: værdi. palmistry

I et forsøg på at forudbestemme den skæbne, vi ty til "ikke-standard" metoder. Gætte, udfolder solitaire spil, ture til healere og studiet af palmistry - alt dette er en manifestation af vores nysgerrige natur, hvor vi er på udkig efter den mindste anelse om den skæbne. I esoterisk det accepteret, at den menneskelige krop - er kortet over livet (fortid, nutid og fremtid). Dette omfatter palmistry, som anses for et sandt billede af en persons følelsesmæssige tilstand, hans spiritualitet og magt. De siger, at hele vores skæbne i håndfladen. Hvordan er det? Lad os forstå dette problem.

I de okkulte lære antaget, at håndfladen læsning - denne profeti i hånden, kom fra det gamle Grækenland. Den vigtigste essensen af denne ekstraordinære videnskab er at afgøre skæbnen og karakter af menneskeliv på linjerne på huden af hænderne. Dette omfatter også ikke kun den berømte linje af hjerte, liv og sind, og mange små mønstre, bakker og grene, som kan bestemme fortid, nutid og fremtid for mennesket til de mindste detaljer. For en af de mest populære mønstre omfatter en trekant på håndfladen. Hvad betyder dette symbol? For at besvare dette spørgsmål vil du hjælpe vores artikel.

Den generelle opfattelse af trekanten på håndfladen

Hvad det fortæller os palmistry? Trekant på håndfladen kan have flere forskellige betydninger. Det spiller rollen som beliggenhed, størrelse, og graden af konveksitet af mønstret. Når hver eneste lille værdi vil være helt anderledes.

Faktorer, der påvirker betegnelsen:

 • Placering form. Det er vigtigt, i hvilken plads vil være en trekant. Som en generel regel, uanset hvor figuren: på bakken af Saturn, Jupiter, Apollo, Mars, Venus, Månen, eller livet, hvad enten venstre eller højre hånd - hver værdi vil være helt anderledes.
 • Antallet af trekanter i hånden. De større tal vil være på din hule hånd, jo sværere bliver det at bestemme arten og menneskets skæbne. Denne faktor gælder for størrelse. De vigtigste ting - husk på, at tallene alene taler et korrekt information, og hvis de er forbundet med hinanden, ligesom fine usynlige tråde, vil værdien være anderledes. Det er vigtigt at være i stand til kompetent vride mellem disse tråde.

På trods af de faktorer, der en enkelt værdi af geometriske figurer i palmistry er der stadig. Generel tilstand, at en sådan mønster er et velstående betegnelse, og dens ejer designet en lys fremtid, som er tæt forbundet med videnskab. Typisk, det inkluderer alt relateret til hjerneaktivitet, og derfor ejerne finde ofte deres kald i medicin, videnskab, økonomi og politik. Men eksperter i palmistry er bange for sådan et tegn, der lover godt, og fattigdom og død, og selv evig kærlighed. Men så påvirke de velkendte faktorer: placering, antal og størrelse.

Linjer på håndfladen. værdi

Nu er det ikke nødvendigt at ty til en erfaren palmist dem til at hjælpe korrekt og klart beskrive de linjer på hånden. Nok på egen hånd at studere oplysninger om dem og til at bestemme deres egen skæbne.

Okkult mener, at linjerne på håndfladen, som vi anser en værdi anerkendt på grund af vores tanker, men også på grund af den åndelige forbindelse med den forenede energi, som hjælper med at udskrive ikke kun den nuværende, men hvad var, og hvad vil.

Hænderne på en person afspejler den vigtigste linje: Heart, leder og Sind, Liv, Lykke (Apollo), lever (Merkur), ægteskab (ægteskab), børn, pårørende og deres indvirkning på livet af ejeren. Der er følgende mærker på håndfladen: Rosetta, Desire linje, intuition, forbandelser, monetære succes, vejen (rejse), Stress, Familie og troskab. Du kan også finde en linje Dobbelt liv og Ring of Venus.

Faktorer, der påvirker værdien af:

 1. Placering og størrelse.
 2. Lyse sværhedsgrad eller plette.
 3. Korrekt valgte hånd.

Vigtigste linje:

 • Heart, eller kærlighed, taler om, hvordan dens ejer er åben for ægte kærlighed.
 • Life. Den fortæller historien om, hvordan dens ejer er åben for sygdom og vitalitet, som er skjult inde.
 • Skæbnen, eller Saturn. Det fortæller om den skæbnesvangre vej for mennesket.

Værdi Linje Sundhed

Sundhed linje i de okkulte videnskaber allerede blevet kontroversiel og hedengangne. Især med hensyn til dens placering og længde. Omfattende undersøgelser og diskussioner, chiromantists afslørede, at virkelig sund linje skal flyde fra bunden af bakken og Merkur til at falde præcis på linjen i livet.

Hvis indehaveren af sundhedstjekket linje skærer eller berører liv linje, det har et stort antal sygdomme eller meget svagt immunsystem. Hvis der, som en sådan linje ikke er til stede, den person, der venter for et godt helbred - stærke knogler og krop, og hvis det er svagt, så holderen modtagelige for sygdommen, men som regel til de letteste (forkølelse, svækket immunitet, vitaminmangel, svaghed, træthed) . Dette beviser kan meget vel hjælpe i livet af den person, der vil være mere opmærksomme på deres helbred, for at forhindre udviklingen af kronisk fase.

Det menes, at højen af kviksølv, der afviger fra Health linje, afhænger helt af den fantasi og nervesystemet. Hans bule størrelser er forskellige. Og derfor en manifestation af Health linje kan starte på ethvert punkt af bakken. Det er også tæt forbundet med den linje hoveder, så palmistry det er bundet til fantasien.

Værdien af linje hoveder

Linje Head, eller sind, menes i palmistry, er det en af de mest specielle og vigtige i fastlæggelsen af en persons liv. Som regel ligger dens oprindelse mellem to fingre - tommelfinger og indeks, og det ender er strengt tættere på centrum side af hans hånd. I sammenligning med andre linjer, længden af sind ikke stige, så størrelsen er ikke vigtigt.

Længde angiver, at ejeren er i stand til hurtigt at analysere enhver situation nemt se fine detaljer og arbejde i området, som er nært beslægtet med mental aktivitet. Det vigtigste erhverv for folket - en økonom, en medarbejder i eksakte videnskaber, lærer, revisor, økonom. Sådanne mennesker har tendens til at være smålig og pedantisk.

Når man overvejer linje Uma har brug for at vide, at i palmistry højre og venstre hånd kan være meget forskellige fra hinanden, længden af linjerne, de kan være anderledes. Her spiller en vigtig rolle anderledes liv den menneskelige situation, hvor han var i stand til at ændre sin skæbne og gå den anden vej, mens en evig aftryk i sin hule hånd.

Faktorer, der påvirker værdien af:

 1. Direkte Line siger Leder af smarte og listige ejere. Som regel, at denne type af mennesker forsøger at være fjernt fra dating.
 2. Hvis enden er slået ned, det taler om kreativitet og fantasi manden.
 3. Hvis enden er som en slangebøsse, så en sådan person er meget kreativ, venlig, og med de eksakte videnskaber, og med fantasi.
 4. Bølget linie fortæller om det omskiftelige stemning og karakter af ejeren. Som regel, denne sjældne form for linje taler om særlige mennesker, der har en usædvanlig syn på livet.
 5. Beliggende tæt på den linje, Life. Vinder af ved hvad han vil fra sit liv og så frimodigt til sit mål. Enhver, der ønsker at stoppe det må overbevise ikke kun ejeren, men hele verden.
 6. Det rører liv linje. En sådan person vil i høj grad afhænge din familie. Pårørende har en stor indflydelse på hans liv.

skæbnesvangre trekanter

 1. Omkring pegefingeren, nemlig på bakken af Jupiter, trekanten fortæller om en mand, der har et stort potentiale i talekunst. Sådanne mennesker bliver diplomater, forskere og den ideelle direktører. De har en god fantasi, men deres hjerne kan kaldes en "generator af ideer".
 2. Hill Saturn (langfinger). Indehaveren af, en magnet for alle de mærkelige og usædvanlige. Er i stand til at mestre den sorte magi, hypnose, spiritualisme og andre okkulte videnskaber. De vigtigste ting - at have.
 3. Bakken på ringfingeren (Apollo) taler om evnen til at skabe en videnskabelig teknik. Som regel er sådanne mennesker ikke er baseret på fantasi, og de eksakte videnskaber. Indehavere af et sådant trekant er ofte de arkitekter og ingeniører.
 4. På kanten af håndfladen er den berømte bakke af Mars, som fortæller om muligheden for præcise beregninger, som hjælper til at opnå succes i enhver militær gren.
 5. Moon Hill ligger på den nederste kant af hans hånd og bærer en stor gåde. Mennesker med dette tegn, tiltrække al mystisk og usædvanligt. Deres tynde forbindelse med den åndelige verden er i stand til at åbne døren til en mystisk, fascinerende kunst. Sådanne mennesker, uden at vide det, skabe utrolige mesterværker.
 6. Trekant, ligger omkring Venus bakke, talte om muligheden for at lide både moralsk og fysisk ved ilden. Dette er en ganske dårligt tegn, er meget sjælden, og ofte er han et mindre punkt. Dette mærke på håndfladen gør det muligt at være forsigtig i kærlighed, parforhold og familie, der genforener i en helhed sind og kærlighed.

Trekanten på højre hånd. værdi

På trods af det store antal udtalelser, trekanter på højre og venstre hånd er forskellige. De vigtigste faktorer, der kan påvirke værdien af skelnes, kan være skæbnesvangre øjeblikke i livet for manden, der kunne ændre hele sit rock og vejen frem. Derfor kan trekanterne være anderledes på håndfladerne eller utilgængelig. Det er heller ikke udelukket manifestation af tal på den ene side og dens fravær på den anden.

Hvis trekanten er lige i centrum af den højre håndflade, så er du nødt til at være opmærksom på sin kontakt med andre linjer.

 1. Trekant, forbundet med ledningen hoved og Destiny (Saturn), siger, at dens ejer er i stand til at opnå stor økonomisk succes i livet. Dog vil pengene til disse mennesker ikke kommer let. De kan tjene gennem den linje i sindet, som vil udvikle deres evner i de eksakte videnskaber, eller, tværtimod, i teknikken, så længe der ikke bliver så opnået den økonomiske velfærd, som drømmer om holderen.
 2. For at opnå den monetære succes, bør trekant på håndfladen være store, og hans hånd skal være tydeligt vist på hånden.
 3. Hvis en brik har brudte linjer, så den person vil lade dine penge væk med et let hjerte.

Trekanten på venstre

Hvilket betyder trekanten på venstre? Hvis tallet er strengt i centrum og er i kontakt med andre linjer, vil det være svært at tale om en vellykket økonomiske velbefindende. Men sammenlignet med højre hånd, venstre side holder løfter ganske let penge, på trods af kontakt med Uma line, hjerte, liv og skæbne.

Værdien af den større trekant

Linjerne på håndfladen af enkelte afvige samt hver snefnug med hinanden, eller fingeraftryk. Præcis det samme der. Derfor er de dannet på en human håndflade trekanter, kan variere mellem forskellige komponenter og har en part. Til dette eksempel henviser store trekant, der normalt fås fra Uma linjer Liv og Mercury. Alle tre komponenter overlapper hinanden og danner formen af de tre hjørner. I palmistry er det meget vigtigt, at hver af disse linjer blev tydeligt markeret på hånden.

Tre linjer angiver, at en person er i stand til samtidigt at balancere flere mål: styre dit sind, styre din styrke og potentiale, samt hurtigt at tilpasse sig enhver situation. Stor trekant - et sjældent fænomen, og den person, der var heldig at være ejer af en sådan figur - det er unikt og individuelt menneske.

Big trekant ikke kun har life balance, men viser også gode økonomiske velbefindende. Intuition, som vil føle den indre og ydre verden, så stærk, at det bringer en person tættere på hemmelighederne af den mystiske verden og verden af de okkulte videnskaber.

De vigtigste aspekter af den store trekant:

 1. Form - en ligesidet trekant påvirker afbalanceret og harmonisk personlighed.
 2. Tilt vinkel spiller en vigtig rolle i udformningen af skæbne. For eksempel, hvis sindet af Merkur og linier danner en ret vinkel, så den person er meget veludviklet intuition, fornuft og intelligens.
 3. Disharmoni kan forekomme i en persons liv på spil, hvis der er huller, revner eller sprækker. Derefter vil hele saldoen blive afbrudt.

Værdien af den lille trekant på håndfladen

Hvis en stor trekant står for harmoni og balance mellem sindet, intuition, forsigtighed og økonomiske velfærd, den lille figur fortæller om det store potentiale inden for kunst og kreativitet. Manden, der i midten af håndfladen er der små trekanter, fra den tidlige barndom strækker sig til viden om de kreative hemmeligheder. Det spiller ikke en stor rolle placering tal. Det kan enten være adskilt fra Mercury linjer, sind, liv og hjerte, og komme i kontakt med dem.

Hvis den lille trekant på håndfladen stadig i kontakt med de nærmeste linjer, er den skæbnesvangre betegnelse kun styrket. For eksempel vil de kreative impulser være i perfekt balance mellem sind, vedholdenhed og hårdt arbejde. Manden med trekanten på armen er i stand til hurtigt at lære nogle kreative aktiviteter, samt opnå dette misundelsesværdig succes.

For små trekanter er høje og en trekant form med længere sider.

Høj trekant, eller Guds øjne

Basen omfatter tre linier: Kviksølv, Apollo og Uma. Vinder af viljen i den tidlige barndom en tendens til præcision videnskab, hvor dens intelligens kunne overgå alle deres jævnaldrende og voksne. Ud over intelligens, vil en person med høj trekant på hånden kunne opnå stor succes i arbejdet. Dette tal vil give folk ikke kun for at skabe deres egne ideer, men også for at opnå deres opfyldelse.

Figur med aflange sider

Her involverer flere linjer og bakker, så start palmist vil være vanskeligt at se og bestemmelse af tilstedeværelsen af et sådant tal.

Den første linje løber fra Mercury bakker og Saturn, hvorefter den gradvist danner en svag bøjning, svarende til hornet. Dette tal svarer til den tulipan, eller krater, så det er meget svært at se med det blotte øje. Indehavere af et sådant trekant vil være i stand til filosofisk dom, opbyggelse og viden om den åndelige verden.

Betegnelse kontanter velfærd i form af en trekant

Mange mennesker med en trekant på håndfladen drømmer om at høre de hellige ord, dette tal betyder kontanter velfærd. Men ikke alle disse tal direkte lover rigdom og velstand. Typisk skal en kontant trekant på håndflade forbinde linje Uma og Saturn. Størrelsen af tegnet ikke nødvendigvis behøver at være stor.

Når den skæbnesvangre refleksion Finansministeriet bør erindres, at nogle af lykke vil savne millioner, og nogen - et par tusinde. Penge trivsel afspejler den igangværende fremgang, som ikke vil tillade indehaveren til at stå over for en mangel på mad, tøj og husly. Men hvis stien til rigdom er lagt linjer af Destiny, er resten af opgaven givet videre til nogen, der kan bruge sit sind.

Det er vigtigt, at den monetære trekant på håndflade havde huller og pauser, ellers ejeren af al velstand vil lække gennem hans fingre som sand. De vigtigste ting - husk, at linjen kan varieres gennem hele livet, og er direkte relateret til de ønsker og tanker af mennesket.

Det er rigtigt, hvis du mener palmistry, vores skæbne bestemt af tegnene på håndfladen. Tro det eller ej - det er en privat sag. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.