BilerBiler

Den legendariske Nissan Skyline GTR R34

På trods af den relativt lille periode (nogle hundrede ulige år), historie bilindustrien er fuld af intriger og drama. Et slående eksempel siges Nissan Skyline GTR R34, hvilket anses for en af de typiske repræsentanter Nissan brand. Rutinemæssig engang tradition, historikere og forfattere fokusere deres opmærksomhed på store hændelser, der opstår i en bestemt epoke. Krige, naturkatastrofer, den opståen og forsvinden af imperier - disse er fænomener, som de studerer og beskriver. Men den fylde og helheden af de begivenheder, der sker i øjeblikket, er ikke bestemt kun øjeblikke, der er anført ovenfor.

Da Henry Ford skabte sin første virksomhed, han ikke tror, at produktionsfaciliteterne i den nærmeste fremtid vil operere i mange lande. Det firma, der producerer Nissan Skyline GTR R34, dukkede op ud af ingenting. I Japan efter Anden Verdenskrig, i rivende udvikling industriel produktion. Store virksomheder Pince begyndte at producere ganske anstændig biler. Men på grund af de hårde love markedsøkonomien, i et par år, hun blev opslugt af en anden branche gigant - virksomheden Nissan. I dag er mærket kendt verden over. Og takket være delvis til modellen Nissan Skyline R34 GTR, som blev produceret på sine fabrikker.

Oprindeligt tænkt som en linje af biler og racing hastighed. For at udvikle den højest mulige hastighed, motoren kræver passende effekt. I første omgang, Nissan Skyline GTR R34 maskineffekt på 155 hestekræfter. Indikator, skal det siges, betydelig, men hvis du ændre design og tilføje turboladning system er magt steg til 215 hk En sådan motor forfinelse af stål til maskinens hverdagskost. Denne evne til hurtigt bemærket og værdsat af de ejere, der er altid stræber efter at forbedre bilen på egen hånd.

Det skal bemærkes, at retningen af virksomhedens specialister og gør det selv-entusiaster i dette tilfælde matchet. Inden for et par år, arbejder på at forbedre de løbende og aerodynamiske egenskaber, blev det skabt en model af Nissan Skyline GTR R34, som blev produceret til lang - 1999-2002 ygod. Så kort tid bør ikke tages bogstaveligt. Bare bilen er i konstant udvikling, og hver ændring registreres tilsvarende alfanumeriske indeks. På dette tidspunkt, motoreffekten har nået 380 hestekræfter Og forbedret aerodynamik af køretøjet.

Takket være den model, Nissan Skyline GTR 34, i mange lande der er virksomheder, der har været beskæftiget inden tuning biler på et professionelt grundlag. I denne form for aktivitet ikke har nogen restriktioner eller begrænsninger. Opgradering en knude, kan føreren komme til behovet for at ændre den anden. Kort sagt, det er en kreativ proces, betyder det ikke har en form for afslutning. Mindst lige så længe bilerne er lavet. I den forbindelse skal det bemærkes, at Nissan Skyline er meget ofte i film. Emner relateret til race gennem byens gader, er det bedst opnås med brugen af denne model.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.