BilerBiler

Mitsubishi Legnum sidste generation: beskrivelse, egenskaber og funktioner i bilen

I 1969, den japanske bil selskab "Mitsubishi Motors Corporation" udgivet en model Mitsubishi Legnum. Parallelt med det udgivet sin nøjagtig kopi, kendt som Galant. Disse modeller er forskellige i kun én lille hage - drev. I Galant biler til at bruge alle fire hjul. Legnum var forhjulstræk. For resten, var der ingen forskel.

design

I alt ni generationer af Mitsubishi Legnum blev frigivet. Sidstnævnte blev produceret næsten ti år - 2003-2012-th. Maskinen er bygget på en platform af "Projekt Europa» (PS). Og i denne generation "Mitsubishi" blev udelukkende tilbydes i sedan. Da vognene efterspørgsel sov.

Denne bil er ikke for alle. Hvis man ser på den venstre med ca. Mitsubishi Legnum anmeldelser, vil du se - kendere foretrækker de muligheder for 7. og 8. generation. Et stort antal bilister at bruge dem som en platform for tuning. Og jeg må sige, mange gør et fremragende stykke arbejde. Fra en kort, dynamisk og aggressiv sedan med en bred hætte vender avanceret tuning kunstværk. Selv om det er værd at bemærke, at designerne, hvilket skaber en model, der har påberåbt sig, at Mitsubishi Legnum blevet populært blandt forretningsfolk.

Men det er nødvendigt at gå tilbage til den niende generation medlemmer. Mange mennesker kaldte disse amerikanske biler. Borte var den vigtigste højdepunkt, der ligger i de fleste Mitsubishi biler. Og vi taler om forlygterne. Udtryksfuld indsnævret det "look" af smalle forlygter erstattet de store optik til atypiske japanske biler.

interiør

Nogen kan komme ikke lide udseendet af Mitsubishi Legnum, men interiør præcis ligesom alle. Efter alt, er det utroligt rummelig - komfortabelt rumme ikke kun føreren, men alle dens 4 passagerer. Desuden er alle kontroller placeret, hvor det bør være. Ingen besværet med at forsøge at finde en knap eller håndtag. Og alligevel på højden af ergonomi - der er ikke noget overflødigt i instrumentbrættet. Den overflod af muligheder der, men ingen har på fornemmelsen, at det var holdt op med information.

Af de elementer i interiøret er det muligt at konstatere et stort hjul, med motor førersæde, justerbare i flere retninger, parkeringssensorer og en praktisk armlæn med en stor rummelig kasse.

Af den måde, vil salonen elske folk fra de forretningsmæssige segmenter, hvor maskinen og designet. Interiøret er lavet i en streng klassisk stil, men kun af høj kvalitet materialer blev brugt i udsmykningen.

tekniske egenskaber

Mitsubishi Legnum nyeste generation biler var gode i form af tekniske indikatorer. Alle sedans var udstyret 4-trins "automatisk", men der var to motorer. Kraftigere udarbejdede 172 liter. a. og havde et volumen på 2,4 liter. Den ene, der er svagere, var den 160-hestekræfter 2-liter.

Begge muligheder var godt rustet. Deres tekniske fordele var suspensionen "McPherson", ventilerede skivebremser og en meget beskeden strømningshastighed er 8-9 liter pr 100 kilometer i kombineret cyklus. I øvrigt er det brændstoftanken udmærker sig ved en god volumen på 67 liter.

Taler om hvad har Mitsubishi Legnum specifikationer, skal det bemærkes, administration opmærksomhed. Det er placeret i en højde, og er en af de vigtigste fordele ved denne bil. Denne model Mitsubishi aldrig et øjeblik mister trækkraft og værdige opfører sig som i hjørnerne og på den lige linje. Motoren i tandem med PPC fungerer perfekt. Denne maskine er designet til komfort. Selvom højere hastigheder kan opnås på det. Den maksimale grænse er 200 km / t. Et mærke på 100 km / t på speedometeret nål rækker ud efter 11,5 sekunder.

Om Coil

Bør henvise til de anmeldelser, ejerne forbeholder modellen. De fleste af dem er positive hans. Folk fejrer opmærksomhed fremragende håndtering og fremragende højt drejningsmoment motor, som ikke "spise" olie, og har en moderat "appetit" i forhold til brændstoffet.

Men der er nuancer. De vedrører bremserne. De er effektive, men er tilbøjelige til at slå diske og overophedning. Den anden advarsel påvirker pålideligheden af suspensionen. Det faktum, at det ikke er velegnet for russiske veje. Men en bil i vores land, og ikke leverer, så mange vender det blinde øje.

Sport wagon

Et par ord skal siges om en sådan model som Mitsubishi Legnum VR-4. Det er en kraftig, hurtig og elegant vogn, som blev kun udstedes til salg på hjemmemarkedet i Japan.

Under sin hætte blev sat til 2,5 liters turboladet V6 motor. Det producerer strøm på 280 hestekræfter. Den maksimale hastighed, kunne han opnå, var ca. 250 km / t. Emballage er også et fast stof. Disse modeller er udstyret med soltag, spoiler, lædersæder (beige og sort), røde gulve, unikke tærskler, vinger på siderne af den forreste kofanger, foring og mange andre "tilbehør".

Og lad denne bil blev kun solgt på hjemmemarkedet i Japan, i Rusland er der stadig ejere af denne model. Bilen blev hurtigt berømt, og meget ressourcestærke mennesker sørget for at tage fat i hende, også. Nu kan du selv finde til salg - i den normale tilstand, og i en alder af 15 år, vil modellen koste fra 400 til 500 tusind rubler.

interessante fakta

Det skal bemærkes, at især for bilister Taiwan oprettet en særlig model. De var højdepunktet i en unik frontend. Disse maskiner er endda solgt under et andet navn. De blev kendt som Mitsubishi Grunder. Bilen blev hurtigt populær, så det begyndte at levere mere til Filippinerne og Kina. Først når disse biler blev solgt som Galant 240M. Og køberne tilbydes kun én version af motoren - 2,4-liters MIVEC.

Men i begyndelsen af det niende generation af 2010'erne er ikke længere populær på grund af det faktum, at disse modeller er simpelthen mistet deres modernitet. Fordi deres produktion er afsluttet, og eksperter begyndte at arbejde hårdt på sådanne biler som Outlander og Lancer.

Men ikke så længe siden, denne model er genopstået under retsmødet. Under navnet Mitsubishi Galant / Legnum i Brunei sælge sportsvogne, der er kendt af mange som Lancer Sportback.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.