Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvorfor drømmer om en orange? Hvorfor drøm af rådne appelsiner?

Næsten alle elsker at spise citrusfrugter. På baggrund af disse frugter vil helt sikkert skille sig ud store og velsmagende appelsiner. Men hvad nu hvis disse lækre frugter ikke var på vores bord i det virkelige liv, og drømte drømme om natten? Det kunne stave som en drøm? Lad os prøve sammen at undersøge dette og få hjælp direkte til flere af de mest autoritative og omfattende samling af fortolkninger til rådighed i dag. Så hvad drømmer appelsiner i en drøm?

Drømmetydning Gustav Miller

Lad os se, hvordan ser visioner, som synes appelsiner, den amerikanske esoteriker. Så hvis du drømmer at du spiser disse frugter, det venter dig sorg. Grunden til at det kan være en anden sygdom, eller en person fra pårørende. Hvorfor drøm om appelsiner på et træ? Denne vision anses et godt varsel og lover sundhed og behagelige mennesker i dit miljø. Hvis en ung kvinde drømte, at hun spiser en appelsin, så i virkeligheden er der en risiko for, at kæreste væk fra hende. Hvis drømme i nat, hun drømte, at frugten vokser på toppen af træet, bør du være forsigtig i valget af den kommende ægtefælle. Slip på en appelsinskal i en drøm - en meget dårligt tegn. Det kan være et forvarsel om død person fra pårørende. Hvis manden troede, at han var at købe appelsiner, som hans kone spurgte, alle komplikationer i anliggender vil blive løst af sig selv, og være i stand til at få en betydelig gevinst.

Freuds drøm bog

Lad os se, hvad drømmer appelsin, i henhold til den verdensberømte grundlægger af psykoanalysen. For eksempel, Sigmund Freud så frugten som et symbol på glæde og fristelse. Hvis denne frugt drømte en drøm, du ejendommelige forkærlighed for erotiske fantasier i forhold til fremmede. Du kan spekulere over, hvad denne eller den pågældende person i sengen, og så videre. N. Der er intet at skamme sig over, fordi du simpelthen analysere deres egne ønsker.

Hvorfor drøm om en orange, som du spiser med glæde? Denne vision forudsiger, at i den nærmeste fremtid, vil nogen give dig en stærk fornøjelse. Og du ville blive overrasket, fordi du selv ikke kunne forestille sig, at denne mand er i stand til sådanne følelser. En drøm, hvor du rengør appelsinskal, viser, at på dette tidspunkt i dit liv, du absolut ikke acceptere spontan intimitet. De synes at du ru og uromantisk.

Drømmetydning Miss Hasse

Disse frugt på træet, du elsker forudsige angst. Hvad en drøm at samle appelsiner? Denne vision anses et godt tegn, fordi den forudsiger lykke sovende. Modne frugter lover legemliggjort i livet i håb. Køb appelsiner - gensidighed i kærlighed, for at sælge dem - en ny spændende bekendtskaber, for at se på dem - utilfredsstillede begær, at spise - for de arbejdskraft forgæves, og at rydde frugtskaller - en mindeværdig amourøse fornøjelser.

intime drøm Bog

Find ud af, hvordan de kan opfylde de compilere af denne samling på et spørgsmål om, hvad drømme appelsiner. Mange smukke og modne frugter på træerne ses som et tegn på et sundt forhold, der vil føre dig til en stærk og lykkeligt ægteskab i den nærmeste fremtid. Men at spise disse frugter - et dårligt varsel. En drøm forudsiger en permanent utilfredshed i intime relationer.

Drømmetydning fra A til Z

Lad os se, hvad drømmer af appelsiner og mandariner, i henhold til de compilere af denne samling af fortolkninger af natten drømme. Så hvis du køber disse frugter, og derfor er de meget lyse og moden til at se på, det afventer opfyldelsen af alle ønsker og velfærd. Umodne frugter af løftet tab eller komplet fiasko i sagen, som i første omgang syntes at dig at være meget lovende. Hvis du drømmer du spiser temmelig modne appelsiner, vil skæbnen være meget venlige over for dig. Uaktuelle, forkælet eller tørrede frugter af samme løfte til oplevelsen, årsagen til, bliver alvorligt syg elskede. Hvis du drømte, at en sådan frugt spise din ægtefælle eller en elsket en, så alle forhindringer på vejen til målet vil blive ødelagt og forsvinde.

Hvorfor drøm om appelsiner pige, hun spiser i rå form? En sådan vision ses som en advarsel om, at den unge kvinde risikerer at miste sin forlovede. En drøm, hvor du kigger på den smukke og lækker frugt, men af en eller anden grund ikke kan spise dem - det er et tegn på, at en eller anden grund, i det virkelige liv, risikerer du at gå glip af et meget godt tilbud.

Drøm fortolkning af Pythagoras

Hvorfor drøm af appelsin, ensom liggende på en stor plade eller plade? Denne vision lover dig en masse besvær, kommer til at stå i livet. Hvis frugten er lyse, rund og meget velsmagende, vil bekymring være behageligt. Hvis den orange rynket i udseende og ikke velsmagende, så inden for de næste ti dage kan du eller nogen af de nære venner har helbredsproblemer. En drøm, hvor du rydde frugtskaller, advarer om, at i det virkelige liv, du har tendens til at til at overvurdere deres egen styrke. Som et resultat, kan dette føre til en situation, hvor du ikke vil være i stand til at klare de opgaver, du og flyt nogen i en vigtig sag.

Hvis du drømmer du ikke spise den orange, så du foretrækker at have et rigtigt liv, siger de, en fugl i hånden, i stedet for at drømme om luftkasteller. En vision, hvor du er behandlet til en person denne frugt peger på du oplevede en følelse af ensomhed. Hvis drømmen havde en repræsentant for messen køn, det helt sikkert drømmer om ægteskab. Og hvis den, der foreslog denne dame appelsin, tage det, i det virkelige liv, hun vil snart mødes med den person, der kan blive hendes mand. En drøm, hvor du kun se en bid af frugten viser, at i en dag vil du blive konfronteret med de ubehagelige konsekvenser af dit overmod og tøven.

Drøm bog for elskere

Hvis du havde en have med en bred vifte af frugtbærende appelsintræer, så du forventer succesfulde relationer med det modsatte køn, en stærk ægteskab med en, du elsker, og en glad familie liv. Men en vision, hvor søvn spise disse frugter, anses det for et dårligt varsel. Det lover hurtig sygdom af en elsket. Repræsentant for messen køn, som er en drøm at spise en appelsin med skræl, bør være på vagt. Det er meget muligt, at hendes kæreste ville forlade hende for en anden kvinde.

Old English drøm bog

Hvorfor drøm om appelsin ifølge de oplysninger fra denne meget respekteret samling af fortolkninger? Således er en sådan vision generelt betragtes ugunstige. Efter alt, det varsler fiasko, sundhedsproblemer, strid og splid i familien. Elsker denne drøm lover en manifestation af kulde på den del af genstanden for hans tilbedelse, efterhånden fading interesse i resultatet af brud på relationer. Hvis du planlægger et bryllup i det virkelige liv, og du drømte appelsiner, så vil din ægteskab er i fare for at blive ulykkelig. Intet godt kan forventes fra en sådan vision og erhvervsfolk. Således sådan en drøm lover dem alvorlige tab - konkurs eller et forræderi på den del af de ansatte. Landmændene er disse frugter, set i en drøm, forudsige en dårlig høst.

kulinarisk drøm Bog

Pluk frugt fra træerne - til romanen, som du aldrig vil fortryde, men husk at det vil være i mange år fremover. En drøm, hvor du kan klemme appelsinjuice og drikke det indikerer, at du forventer ubekymret tilværelse. Frugt stablet i kasser, forudser en langsom, men støt stigning i din indkomst. Hvorfor drøm af rådne appelsiner? Dette billede forudsiger forekomsten af visse problemer. Dog vil du kunne uden problemer at overvinde. En drøm, hvor du drømt om smukke appelsintræer, bogstaveligt dækket med moden frugt og lyse, siger, at snart dine venner og familie vil glæde dig med deres pleje og opmærksomhed, og ingen modgang vil ikke overskygge dit liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.