Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvorfor drøm om jordbær og andre bær

Vi behandler særligt bekymrede for deres drømme dels fordi vi ikke kan påvirke dem. Drømme ikke kommer "for at bestille", men de er ikke tilfældigt: de er forsynet med aftryk pålagt af tidligere begivenheder. Desuden er vores underbevidsthed er i stand til at give os nogle signaler, før denne information bliver forstået af os. Derfor kan drømme i en eller anden måde at forudsige fremtiden. Men deres fortolkning kompliceres af den kendsgerning, at oplysningerne kommer til os i form af billeder. For eksempel, hvad en drøm Strawberry? Hvis du har brugt dagen på tærsklen til sengene, er det ikke overraskende, at bærrene ikke giver dig ro i sindet om natten. Men det er næppe set i en drøm af røde bær mener det er deres pligt eller spise i virkeligheden. Fortolke disse billeder hjælpe mange downers, som kan være enige i deres fortolkning af din søvn, og kan tilbyde en helt anden behandling. Den følgende diskussion fokuserer på, hvordan, hvad drømmer jordbær og andre bær, og hvad det varsler undtagen beskæring sæson.

Bær - det er en god drøm. Mere præcist, hvis det er modne og store bær. Mørke, sorte bær (som forkælede og mørke druer) i store mængder, kan advare om potentielle sundhedsmæssige problemer. Et godt tegn - se de hvide bær. De drømmer om at succes og sejr. Hvis du er i en drøm plukke bær, godt, hvis du gør det for marmelade og andre emner. Indsamlingsmål uden yderligere symboliserer en slags ufuldstændighed og usikkerhed; Situationen er gunstig, men du skal regne ud, hvad deres hensigter. Forfatterne til nogle drømme-bøger anses små bær er ikke sådan et godt tegn i min søvn-relaterede sygdomme, men bemærk, at sygdommen ville blive helbredt hurtigt. Hindbær er ofte forbundet med den monetære succes. Og det er det, drømme jordbær - så det er en fornøjelse og belønning indsats.

Ligesom mange andre bær, jordbær i en drøm - held og lykke, især i kærlighedsaffærer. Spis det, især sammen - til en forståelse. En stor rød bær varsler også og kropslige fornøjelser. Generelt i en drøm overflod af rød betyder et godt helbred, stærk vilje, lederskab og gensidighed af følelser. Men mange små jordbær og jordbær kan betyde, at du er for meget vægt på kærlighedsaffærer, mens din opmærksomhed er et krav fra mere vigtige ting.

Hvorfor drøm af jordbær, hvis kærlighed er ikke et spørgsmål om relevans for dig? Ved udgangen af alle igangsatte sager, de finansielle frugterne af din indsats. Jam, juice, vin og andre lækkerier fra jordbær er også et godt varsel. Hvis dette er din marmelade, vil du selv blive initiativtager til et nyt forhold, men pas på uærlige mennesker. Hvis du spiser andre folks konserves, vil du have en ny kæreste eller forlovede. Vær opmærksom på dine følelser i en drøm. Hvis du ikke nyde omsorgen for jordbær plaster, kan det betyde en uvurderlig og tomhed. Hvis du havde en jordbær smuk men smagløst, og måske skuffelse i virkeligheden.

Forskellige fortolkninger drøm bøger konvergere i en ikke godt, hvis umodne jordbær, Beskadiget tørt. Umodne bær kan sige, at du ikke er tålmodig nok til at nå målet; rådne bær kan tale om de ubehagelige konsekvenser af kærlighed eller finansielle gambles.

Glem ikke, at drømme, ligesom alle spå og divination, så kan påvirke en person, at han uforvarende begynder at bygge en realitet efter et bestemt program. Han er glad for drømmetydning mener, at det er unødvendigt at tale om deres drømme til andre, så vil de komme til at passere kun datoerne for dine drømme. Nogle med samme formål, skal du bruge særlige charme og amuletter, "fangere." Indstilling dig op til en god og vælge den behandling, der er behagelig for dig personligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.