Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvorfor drøm om creme? Opkøb creme. Der er en sur drøm. oneiromancy

Søvn - det er en integreret del af menneskers liv. På dette tidspunkt, kroppen og sindet slappe af og underbevidsthed genopfinder tidligere fejltagelser og simulerer situationer, der kan opstå i fremtiden. Det er meget vigtigt at være opmærksom på drømme. De kan stort set fortælle og fortælle. "Hvad en drøm creme?" - et spørgsmål af interesse for mange, der kan lide at fortolke drømme. Lad os prøve at løse dette problem.

Den samlede værdi

Som regel et mejeriprodukt, der omtales som creme fraiche, forårsager ikke dårlige associationer. Tidligere mente man, at hvis folk har en ko (og dermed mælk, creme fraiche, hytteost, smør), er det helt velhavende mennesker.

Selv i de mest vanskelige tider, de var i stand til at overleve, fordi der i hver landsby mejeriprodukter har altid haft god efterspørgsel. Det betyder, at på spørgsmålet om, hvad drømmer creme fraiche, kan du besvare denne måde: for profit og rigdom. Faktisk enhver væske i drømmen repræsenterer ofte for pengene i et menneskes liv. Hvis du drømmer du kan se, hvordan cremen bogstaveligt flyder ind i dit hjem, så er du nødt til markant at forbedre sin finansielle stilling i den nærmeste fremtid. Det kan være som arv, og noget, som du længe søgt. En mere præcis fortolkning af drømmen med creme fraiche vil afhænge af mange små detaljer. Så prøv at huske, hvad der var sammenhæng i creme fraiche, det var friske eller mangler.

Fortolkning af Freud

Østrigske psykolog Freud en masse tid helliget frieri drømme. Til spørgsmålet "hvad drøm creme" han svarede følgende: "Vores underbevidsthed opfatter creme fraiche som noget godt og velsmagende. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er et særskilt produkt, velegnet til mad. Så, creme fraiche, for eksempel, tilføjes suppe eller dej. Og oftest det er forbundet med en sådan skål ligesom pandekager. I drømmen, kan det betyde, at en person, der snart vil modtage gode nyheder, der vil hjælpe ham med at forbedre sin forretning. " Med andre ord, er det creme fraiche i en drøm tolkes som et tegn på noget hjælp og støtte, at folk modtager (eller forventer at modtage). Hvis du taler for eksempel et kærligt forhold, så er denne drøm kunne stave ægteskab.

Køb, salg og gøre sure

De handlinger, der udføres med produktet, eller ting i søvne, er afgørende. Hvad en drøm om at købe creme fraiche? Denne historie betyder, at snart vil du finde en glædelig begivenhed. Næsten samme værdi har en drøm, hvor du bragte det eller præsenteret, men i dette tilfælde drømmen vil betyde, at lykken selv flyder i dine hænder.

Tilbudsgiver betyder også, at dine planer ikke kan realiseres inden for den nærmeste fremtid. Hvor har du gået glip af et vigtigt punkt, og held og lykke forbi dig. Hvorfor drøm af fløde, som du gør ved dig selv? Det betyder, at den succes, som venter på dig - det er din personlige præstation. Du har arbejdet hårdt for det, og endelig får nogle gode belønninger. Nu tingene vil blive bedre, og ingen kan forhindre det. Man kan sige, at du er arkitekt af sin egen lykke. Hvis den drøm, du bliver tilbudt cremen med pandekager, i det virkelige liv denne mand (der behandler) til at frygte. Hvis de behandler dig, så er du nødt til at genoverveje deres relationer med deres kære. Måske dine handlinger du er en person meget fornærmet.

Sure, flydende, tyk creme

Konsistensen af creme fraiche er også meget vigtigt. Hun kan fortælle dig præcis, hvilke ændringer der vil ske i den nærmeste fremtid. Det bedste tegn er en tyk og fedtet creme - det symboliserer velstand og overskud. Væsken kan pege på nogle konflikter i familielivet. Hvis der pludselig dette produkt i en drøm slået sour, betyder det, at der snart vil være noget uventet. Der er en sur drøm, som em - til voldelig konflikt og negativitet i din retning. Desuden kunne denne vision betyde, at du betaler for meget opmærksomhed på det selv.

En sådan egoisme er dårligt for relationer med venner og bekendte. I kombination med andre fødevarer, såsom salater, i testen, i cremen, creme fraiche repræsenterer gode nyheder, ferier, ankomsten af gæster, held, succes i erhvervslivet og på arbejdspladsen.

esoterisk Drøm Bog

Ganske interessant fortolkning giver det drømmen bogen. Creme fraiche kan drømme et kærlighedsforhold og kommende ægteskab. Måske kan det skyldes, at der i mange landsbyer er der en tradition: på brylluppet bagte bryllupskage. Han kaldte Kornik. Til dette har at gøre med tilføjelse af sovs eller creme fraiche eller creme. Desuden er kagen selv også ofte æltede den med creme fraiche. Mest sandsynligt, dette er grunden til dette mejeri produkt i en drøm lover en hurtig bryllup eller fester.

Creme fraiche i en drøm kan også betyde, at du snart vil møde en soulmate i dit liv vil begynde buketno-candy periode. Creme fraiche med en ubehagelig lugt, derimod, lover en konflikt med en elsket.

Det er meget vigtigt at være opmærksom på i en drøm til hvilke retter er sur. Generelt, jo mindre det er, jo mindre dens værdi er positiv. For eksempel kan en hel tønde creme fraiche i midten af huset symboliserer rigdom anstændigt, men en lille plade med et mejeriprodukt kan betyde, at få små mængder af penge. Det er også vigtigt at bemærke din personlige holdning til dette produkt. Hvis du ikke sætter den creme fraiche, måske vil det lover dig nogle problemer. Hvis, derimod, du virkelig gerne dette produkt, så bør vi forvente gode nyheder.

dårlig tolkning

Det er ikke altid creme fraiche kan være en budbringer af gode nyheder i en drøm. Negativ fortolkning er fundet i denne samling, som en lille drøm Bog Veles. Creme fraiche i det henviser til de vanskeligheder og problemer. Især dette gælder for de tilfælde, hvor en person er i konstant drømmer spise det og kan ikke spise. Søvn kan også pege på en stærk følelse af skyld og anger. Desuden er det med creme fraiche pandekager repræsenterer forræderi og forræderi af en elsket. Dette skyldes, at pandekager i en drøm i sig selv har en negativ konnotation: symbolisere dårlig initiativ, svigt, sygdom.

I kombination med mejeriprodukter, betyder det, at folk tæt på bedrage dig. Det er vigtigt at bemærke, at dette kun gælder for de tilfælde, hvor du bliver behandlet til pandekager. Hvis du ser i dit hjem på flaske creme fraiche, betyder det, at alle dine planer krænket, og du vil ikke være i stand til at fuldføre deres virksomhed. Hvis sådan en drøm at besøge dig før turen, mest sandsynligt, skal det udskydes i flere dage. Måske turen vil være spildt, og vil ikke gavne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.