Hjem og familieTilbehør

Alkaline batterier - loyale venner hjemme

Som regel beder vi sælger et spørgsmål, når de køber nye batterier, "Og de bliver længe?". Selvom vi ofte klare sig selv uden det, bare købe den første tilgængelige. Men Batterier Batterier stridigheder. Forskellige typer af kompakte energikilder har forskellige egenskaber, fordele og ulemper. Separat ønsker at tale om denne menneskelige opfindelse, som alkaliske batterier.

De er alkalisk. Ham nærmest om kendetegnene for alkaliske mangan og zink-mangan energibærere.

Overvej først de vigtigste fordele ved denne type batteri. bør fordeles mellem dem er:

  • lave omkostninger;
  • under forhold med høje nuværende og lave temperaturer viser meget bedre end Heavy Duty eller Leclanche (batterier, der bruger andre typer af elektrolytter);
  • fælles næsten overalt, produceres i store mængder;
  • lagret impedansværdi under afladning.

Selvfølgelig er der også ulemper: et højt kviksølvindhold og skrånende kurve ladning. Men med ordentlig vedligeholdelse, disse mangler ikke spiller en afgørende betydning.

Anvendelse af en alkalisk elektrolyt i disse batterier åbner muligheder for betydelig forøgelse af den elektriske kapacitet (for eksempel til AA-batterier forøges to gange og AAA). Levetiden for alkalisk batteri afhænger af, hvor ofte du bruger den enhed, hvor den er installeret, og hvor meget energi der er behov for normal drift. Men ved lave belastninger og ikke-alkalisk batteri er i stand til at vare op til syv (!) År. Det er livet for de batterier af denne type er også markant højere end andre engangsartikler.

Alkaline batterier på mange måder at vinde mod ikke mindre populære i dag kviksølv og lithium-varianter. Situationen med kviksølv batterier bliver klart allerede til deres navn. Som det er kendt, kviksølv er meget farligt for den menneskelige krop. Når skødesløse håndtering af sådanne batterier kan forårsage en masse problemer for brugeren. Med hensyn til lithium, så de er helt sikkert meget sikrere kviksølv. Men der er ulemper: et par fordele til at betale en høj pris. Konstant købe lithium batterier - ikke en billig fornøjelse. Dette er grunden til løsninger til de daglige opgaver oftest bruges er alkalisk.

alkaliske batterier kan have forskellige størrelser, og du kan finde præcis, hvad du har brug for nemt. Identificer flere grundlæggende størrelser af batterier:

  • AA (standard "finger");
  • AAA ( "mizinchikovaya");
  • C ( "tønde");
  • D ( «tønde»).

Også på tilbud kan findes alkaliske batterier uregelmæssige former, såsom trykknap.

Når du vælger en præference, selvfølgelig, kendte producenter, hvis produkter er velkendte i markedet og nyder tillid hos kunderne har været i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.