Hjem og familieTilbehør

Klapvogne med svingbart styr - mor ved siden af!

Med fødslen af barnet er der en masse behagelig besvær. Du skal forberede en medgift barn, købe det bedste seng i verden og for at få de første børns køretøj - kørestol. De kriterier, som den er valgt til en nyfødt, der er nok. Dette er hendes vægt, permeabilitet, fremgangsmåden til foldning og bekvemmelighed. Og når barnet vokser op, bliver tid til at købe en klapvogn. Oftest blev det sidder i det, barnet lærer verden omkring os, udvikling følelsesmæssigt.

Den ideelle klapvogn til gåture bør også praktisk at tage form, være let og manøvredygtig. En anden ubestridelige fordel af en sådan "børns transport" er tilstedeværelsen af svingbart styr mekanisme. Hvorfor? Der er to vigtige punkter, der producerer barnevogne med svingbart styr blandt andre modeller.

For det første har videnskabelige undersøgelser vist, at øjenkontakt "barn - mor (far)," er det meget vigtigt for en komplet psyko-emotionelle udvikling af barnet. Knappe og ser sine forældre, en følelse af sikkerhed, er ikke længere bekymre dig. En indehaver, som kan oversættes til "fremad", nemt løser problemet med visuel kommunikation med barnet. For det andet tillader barnevognen med svingbart styr nemt tilpasse sig ændringer i vejret. Forældre behøver ikke bekymre dig om, hvad et barn vil blæse i ansigtet af piercing vinden, solen skinner. Lige nok til at kaste en mekanisme til at beskytte barnet mod dårligt vejr. Desuden er en sådan manipulation udføres på et øjeblik.

Det gør en barnevogn med svingbart styr ulemper? Ja, de findes. Det faktum, at disse "ture" markant forskudt tyngdepunkt. I denne henseende kan der opstå et problem med administrationen, for eksempel ved ankomsten ved grænserne.

Og til klapvogne med svingbart styr ikke er ude af drift i en kort tid, er det nødvendigt at overvinde en forhindring, montere at overføre til "tilbage".

Nogle gange brugt "ture" model med drejelige forhjul, som kræver en lås, når smide penne, der kan påvirke ledelsen. I dette tilfælde vil hjørnerne nødt til at løfte baghjulene. Hertil kommer, klapvogne med reversibel håndtere meget tungere end deres "brødre" på grund af tilstedeværelsen af tumbleren.

Der er mange producenter, der tilbyder køretøjer til børn med en sådan mekanisme. Oftest sker i svingbart styr "ture" -vnedorozhnikov. Stol med tre hjul og tilstedeværelsen af løsblade design på markedet børneprodukter ikke eksisterer.

Hvis vi betragter de specifikke mærker, en af de mest populære, som er tilgængelige under barnevogne med svingbart styr, a Capella (produktion af Sydkorea). I Rusland, den mest almindelige design linje fra Capella - Jetem. Fremragende kvalitet (og betydelige omkostninger) forskellige klapvogne Teutonia tyske produktion.

Valg af "walk" dit barn, overveje, hvordan krummer i det komfortabelt. Og, selvfølgelig, praktisk mor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.