HjemlighedKonstruktion

Indstilling af en profil sidespor med deres egne hænder

Indstilling profiler til sidespor - en temmelig afgørende øjeblik, da panelet til at gentage deres vej. Hvis installationen er defekt, så det sidespor, vil ikke ligge i samme plan, vil den begynde at slå sig.

Montering profil

Installation metalprofil under sidespor udføres i tre faser, som hver er meget vigtigt.

Forbehandling - På dette trin fjernelse af alt overflødigt og unødvendigt, og forberedt et sted for arbejde.

Surface mærkning - installere en profil under sidespor skal udføres i et plan. Korrekt udført markup vil i høj grad bestemme installationen. Hvis det gøres forkert, vil overfladen få den forkerte geometri.

Montering profil til sidespor skal gøres korrekt. Det færdige design vil have en betydelig vægt, og fordi fastsættelsen skal være pålidelige og hård.

Udvælgelse af en passende profil

Indstilling af en profil sidespor med deres hænder begynder med valg af materiale. At fremstille bærende konstruktion, anvender generelt en metalprofil med et U-formet tværsnit, der har en zinklag. Dets dimensioner er:

 • længde - 3 m;
 • sektion - 27h60 mm.

Profilbånd af samme art også anvendes i konstruktionen af strukturer af gipsplader i indretningen.

Profil for sidespor mindre størrelse (fx 50-50) kan ikke anvendes, da det er ingen særlig flangekant, designet til at afstive plade.

forbehandling og markup

Indstilling af en profil under sidespor til den forberedte overflade er nøglen til arbejde af høj kvalitet. Instruktion er som følger.

 1. Først og fremmest skal vi alle være forberedt på komfort arbejde. Det har brug for en plads til fri bevægelighed. Det anbefales også at opføre stilladser.
 2. Nu starter vi alle fjernes fra overfladen, så intet ondt.
 3. Så holder vi en første vedhæftet fil linje. Dette vil ikke tænke på rigtigheden af profilen, vil installationen skal udføres af en linje trukket parallelt med jorden.
 4. Så har du brug for at sætte et mærke på niveauet af vedhæftede fil og flytte det til den anden side af flyet. Det er bedst at bruge til dette vandstanden, så arbejdet vil blive udført for sikker.
 5. Sætte en linje to mærker. Du kan bruge en simpel nylontråd.
 6. Gennemføre tværgående linjer.
 7. Stempel flyet og bruge en lodline, hold til jord vinkelret.

Installere forskalling af metalprofil

Fastsættelse af ydervæg kasser sker ved hjælp af ankre eller dyvler. Deres længde er valgt baseret på vægten af sidespor og profil og også afhængigt af tykkelsen og typen af stof, hvorfra væggene er lavet.

Det er vigtigt at huske, at hvis huset er træ, kan du kun bruge skruer, men den mur mount sker med dyvler. Til dette boret i vægåbninger passende diameter og derefter drives ind deres dyvel.

Nu udsætte profil under sidespor på en højde i den rigtige plan. At tage denne isoleringstykkelse og tilsætning dertil mindst 1 cm.

Det er vigtigt at huske, at hvis anlægget er monteret, bør det ikke blive deformeret vedhæftede paneler som mister sin kvalitet. Derfor, kløften er ca. 40 cm.

Diagonal fly strække linje og tone på, hvad højde vil blive faste profiler. Ved hjælp af afstandsstykker det kan reguleres.

Opsætning af profil under sidespor på vægge lavet med den kasse, trin størrelse afhænger af massen af stoffet. Jo tungere sidespor, bør afstanden mellem batten strimler være mindre.

De anvisninger, der følger med sidespor, ofte opført anbefaling drejning trin for et givet materiale.

Som regel er afstanden mellem lamellerne er 40 cm, og for vinyl sidespor -. 60 cm Hvis regionen ofte observeres vindstød stærk vind, så skridt bør blive reduceret en smule.

Metal profil er fastgjort under sidespor. Afhængigt af hvilken retning beklædningsmateriale forankringer, er fastgørelsen udføres vandret eller lodret. Ved etablering af de vandrette profil paneler skal placeres lodret. Vandret kasse er påkrævet for lodret montering.

Fastgørelse metalprofiler til facaden på bøjler

Indstilling af en profil under sidespor på facaden af kører lidt anderledes.

 1. Fastsættelse af profil strimler til forsiden af metallet udføres ved hjælp af suspensioner, der er galvaniseret tynd plade med hullerne. De tillader dig at justere mellem profilen og væggen afstand. Suspensioner er bøjet i U-form og er fastgjort til væggen med skruer og dyvler. afstanden mellem dem er den samme som den valgte indstilling trin.
 2. Efter fastgørelse bøjler til forsiden af dem monteret profil. Den indsættes i suspensionen til den ønskede afstand fra væggen og fastgør med skruer.
 3. Typisk lægten installation begynder med installationen på kanten af væggene i sideprofil. De er indsat udelukkende på det niveau, fordi de er - en vejledning for yderligere enhed profillister.
 4. I flere steder i højde mellem den side profiler spændt snor eller fiskesnøre. På denne skelsættende indstille alle de resterende profil strimmel.
 5. På den vedhæftede fil suspension kan ikke være tilstrækkelig stiv, så for ekstra styrke mellem underlaget strips er bundet særlige overligger.
 6. Hvis du ikke bruger de bøjler og sikker komplekst system byggeri vil være mere pålidelige for kasserne. Sådanne fastgørelsesmidler fremstillet af galvaniseret profiler, hvis tværsnit 27-28 mm.
 7. For en af de vægsegmenter er faste brede del, og indsættes den anden mellem de vigtigste bar i afstandsstykkerne mellem dem. Faste elementer af monteringsskruerne.

Denne montage metode ved hjælp af jumpere betragtes som den mest pålidelige under installationen af profilen ramme.

Dette monteringsstruktur anvendes, når væggen for at fjerne eventuelle uregelmæssigheder i suspensionen ikke er lang nok.

Endvidere profilen 27h28 mm, hvis værdi er under standarden, og bruges til andre formål. Det anvendes som det indledende strop til montering de lodrette lægter.

Indstilling af udvendige og indvendige hjørner

Indstilling af en profil under sidespor ved hjørnerne på følgende måde.

De indre og ydre hjørner er fikserede indrykket 5 mm fra den øvre kant af væggen og under start strimmel på 20 mm. Hvis huset højde er større end længden af det ene hjørne, bør de dock. For at gøre dette, ved krydset af det nederste hjørne skåret 25 mm monteringsflade at pålægge yderligere overliggende på det øverste hjørne af den nedre (overlap bør være 20 mm), og søm dem. Hvis installationen af de indvendige vinkler udføres på gavlen, er det nødvendigt at være mellem de endelige hjørner af kant og de omkringliggende barer huller.

Fastsættelse sidespor til loftet

Siding bruges ikke kun for de facader af bygninger, men også til boligindretning. Fremgangsmåde til drift uden for og inden adskiller sig markant.

installationen

Hvis installationen af profilen under sidespor på loftet vil ske med hænderne, så er du nødt til at blive fortrolig med udførelsen af dette arbejde. sidespor monteringsteknik i flere trin.

Arbejdsområderne starter fra loftet - måles ved den afstand, hvor materialet vil blive installeret. Det skal bemærkes, at den er afhængig af sådanne parametre:

 • hvorvidt loftet skal varmes i fremtiden;
 • på hvilket niveau planen at installere inventar (minimumsafstand niveau er 4 cm).

Når det er fastslået afstanden ved hjælp af et målebånd og en blyant, skal du gøre et mærke på væggen, med fokus på at du ønsker at tegne en linje rundt om kanten af rummet. Senere denne linje ved hjælp af stænger vil blive fastsat sidespor.

Yderligere forsøg under sidespor installation profil, som bruger neglene (skruer).

Hvis du planlægger at installere downlights i forvejen skulle bringe til loftet ledninger.

konklusion

Ved hjælp af disse anvisninger og råd fra fagfolk til at vælge og installere høj kvalitet metalprofiler kan selv folk med ingen erfaring med sådan konstruktion. Materiale omkostningerne er lave, men arbejdet vil blive udført kvalitativt, kun hvis korrekt udført beregning. Efter alt, bør tages dette materiale vil også affald, i betragtning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.