Kunst og underholdningFilm

Den bedste tv-shows med nice guys: en liste over anmeldelser og vurderinger

Sæber med nice guys aldrig forladt ligeglade med den kvindelige halvdel af publikum. Og hvis disse projekter har også interessante historier, du har brug for at se dem tydeligt! Så lad os begynde ...

Smukke fyre i serien

Følgende projekter - en moderne, dynamisk og interessante historier, der supplerer de attraktive aktører. Mange af dem har tjent positive kommentarer tilskuere og gode anmeldelser af filmkritikere. Ikke den mindste rolle i denne succes spillet en ordentlig skuespillere selv med et attraktivt udseende.

"Vampire Diaries"

"Vampire Diaries" - en historie, der strækker sig i 8 sæsoner, det er populær i hele verden. Handlingen kredser om to vampyr brødre forelsket i den dødelige pige Elena. I 8 sæsoner tegn af hovedpersonerne forelske, konvergerer og divergerer, lidenskaber er, og det onde er ved at vinde styrke ...

Faktisk er det umuligt at diskutere serien med nice guys, overset denne skabelse. I TV-show i hovedrollen skuespillerinden er ikke kun attraktive, men også smukke fyre - Ian Somerhalder og Pol Uesli, der spillede to brødre, Stiven Makkuin (Elena bror), Metyu Devis (lærer på skolen for hovedpersonen). "The Vampire Diaries" kan henføres til listen over "TV-serie med smukke teenagedrenge," selv om hans to helte i virkeligheden mere end to tusinde år.

Anmeldelser om showet overvejende positive - seere begejstret med helte af spillet (og attraktivt udseende for de unge fyre fans af serien spiller en vigtig rolle), fordi hver af dem perfekt vant til rollen. Ikke dårligt at sige om det og Telekritika. Hertil kommer, at serien har en fantastisk soundtrack valgt, interessante og dynamiske begivenheder, farverige figurer. Som fans af "Vampire Diaries" krav for at gøre dem tror på eksistensen af vampyrer, der taler til den dygtighed af aktørerne og til korrekt skabe en verden, der ser meget realistisk.

"Gossip Girl"

"Gossip Girl" - en serie, der fortæller historien om to venner og deres relationer med unge mennesker. "Gossip Girl", og især et par af Chuck og Blair er stadig den foretrukne af mange seere. Ed Vustvikom smuk, DENOM Hamfri og Nate Archibald ønsker at nyde alle de sæsoner af serien.

Projektet har fået fremragende anmeldelser, og anmeldelser. Fascinerende, perfekt spillet de tegn, interessant plot med konstante intriger og afklare forholdet, stilfulde og glamourøse billede. Og, selvfølgelig, hver skuespiller perfekt vant til rollen.

"Supernatural"

Populære tv-serien "Supernatural" blev første gang udgivet i 2005. Han fortæller om brødrene, der har paranormale evner. Deres mission - at bekæmpe det onde i alle dens manifestationer - de dæmoner, spøgelser, hekse. I mellemtiden er de forbundet familie uløst mysterium.

Serien om smukke fyre har altid været populære blandt kvinder og unge piger. Entourage Dzhensen Eklz og Dzhared Padaleki (for tredje gang blev far, ved den måde) erobrede den kvindelige halvdel af seerne fra den allerførste episode. Sam, ironisk og selvsikker, og Dean er korrekt og rimeligt, er to perfekte modsætninger.

In anmeldelser seerne allokere også dele en fremragende humor og rockmusik, som er den bedste i harmoni med denne serie. Eternal positive og optimistiske brødre nemt præsenterer publikum historien, som fletter mange filosofiske problemstillinger.

"Major"

Sæber med smukke fyre den indenlandske produktion er filmen "Major". Et interessant projekt med en detektiv Paul Priluchny hovedrollen. Hertil kommer, at i filmen er der flere attraktive skuespillere, plottet af at arbejde i et team majeure. Igor - søn af en forretningsmand, som takket være fars relationer får et job i politiet. Således faderen ville straffe hensynsløs søn. Dog vil Igor snart ændre sin holdning til den "straf". Han finder den indre kerne, lærer at opklare forbrydelser og beskytte de uskyldige. Men hans forhold til messen køn vil se en uendelighed.

De fleste seere, ikke kun kvinder, men også mænd godt at sige om filmen. Selvom det meste serien fokuserer på interpersonelle relationer, er det interessant at observere processen med kriminalitet afsløring og uventede drejninger i plottet.

I serien "For kærlighed jeg kan" og "god fyr" medvirkede smuk Cyril Dytsevich. Unge skuespiller har ved denne dramatiske talent. Cyril fjernet aktivt i melodramatiske sæbeoperaer, hans seneste værker er slående dybden og stærke følelser.

Koreansk sæbeoperaer

Generelt Koreansk sæbeoperaer - er et særskilt spørgsmål, som ikke kan åbnes i samme afsnit, men vi vil forsøge. Den mest attraktive skuespiller af Sydkorea betragtes (og med rette) Lee Mi Ho. Denne karismatiske skuespiller er ikke kun smuk, men også talentfulde personlighed. Han held forvandler fra en forkælet rig mand ( "Blomster efter bærrene") i en stærk og modig mand ( "City Hunter", "Tro"). Men i tillæg til Lee Min-ho Korea prale af mange smukke og talentfulde skuespillere.

"Blomster efter bær"

Koreansk drama, smukke fyre, der omgav den eneste heltinde - uinteressant, men kampene og livlig. Fire venner, velhavende og selvsikre elever omgiver pigen af hans omsorg, og to af dem endda forelske sig i hende ...

Denne historie er kendt af alle, der er fortrolig med koreanske sæbeoperaer. Piger glæde med krasavchikov-karakterer og historien, fordi det ikke er kendt som vinder vil vælge heltinden. Drama succes kombinerer humor og alvor nedetskiy. Det lader til, at her samles de smukkeste fyre i rækken af Sydkorea.

Du er smuk

Historien om en gruppe bestående af 4 drenge, som forbereder sig på en koncert. Men en af deltagerne indlagt på hospitalet, og erstatte det nødvendigt ... tvillingesøster.

"Healer"

Handling Dorama om en pige-reporter og en fyr, der udfører "særlige" ordrer. DZHI Chan Uk glimrende klaret c rollen som lejesoldat - stærk, modig, hård fra de konstante svigt tæt. "Healer" har en fantastisk historie og farverige figurer. Her og action og romantik, og oprigtige følelser. En sådan serie med smukke fyre om kærlighed, hvor der også er en rimelig andel af actionfilm, meget interessant for publikum.

"Hey, Monster, jeg husker dig"

Denne Dorama i genren psykologisk thriller fortæller historien om en strålende Oxygen Forensic Suite, som er på udkig efter sin bror, mange år siden, stjålet sindssyg. Dramaet deltog DZHI Chan wook ven - SEO i Guk. Denne bister udseende mand med en charmerende smil erobret ikke kun hjertet af hovedpersonen, men også tilskuerne.

Hold kæft og spille!

Serien om smukke drenge engageret i rockmusik. To grupper fører en hård kamp indbyrdes om overherredømme. Hertil kommer, dens ledere er forelsket i den samme pige ...

I sin gennemgang, publikum bemærkede den utrolige musik meget nøjagtigt afstemt til drama, samt en dynamisk historie og alsidigheden af gruppens medlemmer.

Liste over serie med smukke fyre

Ak, har arbejdet i moderne biograf ikke passer i en artikel. Nedenfor vil du se en serie med nice guys (herunder teenagere) i form af en liste.

 1. "Beboede ø".
 2. "Forbudt kærlighed".
 3. "Giv mig min kærlighed."
 4. "Paradise æbler".
 5. "Fizruk".
 6. "kadetterne".
 7. "Daughters Güneş."
 8. "Buffy the Vampire vinder."
 9. "Charmed (" Alle kvinder er hekse). "
 10. "Game of Thrones".
 11. "Wren - en fugl synge."
 12. "One Tree Hill".
 13. "Friends".
 14. "Rebellious ånd".
 15. "Palm træer i sne."
 16. "Grimm".
 17. "Dracula".
 18. "Lukket skole".
 19. "Bibliotekarer".

konklusion

Alle ovennævnte serie med smukke fyre har forskellige genrer, men i hver af dem vil du finde kærligheden og eventyr, der bekræftes af svarene fra seere, og de positive anmeldelser af kritikerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.