Kunst og underholdningFilm

Alice David Filmografi

I 2013, offentligheden for første gang så en ung fransk skuespillerinde Alice David (Alice David). Filmografi af denne skuespiller er endnu ikke fuld af Hollywood-film. har dog endnu ikke kommet. Medvirkende Alice David, og hvad det er berømt for, se denne artikel.

biografi

Alice David blev født i Paris i 1987. Hendes mor - fransk skuespillerinde Dominik Zhake. Alices karriere begyndte i 2009, da hun medvirkede til reklame "Coca-Cola". Efter hun var involveret i den franske tv-serier, herunder den dramatiske film "Grey Cardinals".

Karriere i Film

I 2013 vandt David rolle Alice i komedien "Mad undervise." Hun spillede Mary, lærer i tysk sprog. Filmen fik blandede anmeldelser fra kritikerne, men var en succes i kommercielle vilkår, og to år senere kom efterfølgeren "Mad Prof 2", hvor Alice ikke længere medvirkede.

I 2014 blev skuespillerinden forventer et gennembrud i sin karriere - hun blev kastet i komedien "Supernyan", som har vundet langt mere populære end det tidligere projekt med hendes deltagelse. Alice David spillet en stor rolle - rollen som Sonny. Denne film også har ikke forårsaget begejstring blandt kritikerne, men seerne var mere støttende og værdsætte filmen som helhed er positiv.

Et år senere, instrueret af Nicholas Benhamou og Filipp Lasho filmet efterfølger - komedie "Supernyan 2". Alice David, som i den første film, af Sonia, Frank Kvinde spillet. I denne film, de begivenheder finder sted i Brasilien. Frank og Sonia ud på en rejse, og Frank vil foreslå hende. Men Sonia far er ikke glad enten fra Frank heller ikke af hans excentriske venner. Han er klar til nogen tricks til Frank og Sonia var ikke sammen.

I 2013 Alisa David spillet en lille rolle i familien komedien "2 + 1", som fik gode anmeldelser seere.

Om fremtidige projekter Alice David endnu, er lidt kendt, men vi er, for sikker, er stadig venter på en masse store film med hendes deltagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.