Kunst og underholdningFilm

Letvægts film for et godt humør. Hvad skal man se?

Letvægts film til filmet i godt humør eller genre komedie eller handling. Denne kategori er de mest populære film af publikum, der foretrækker at se en enkel historie med en vittig sans for humor, enkle, men karakteristiske figurer, en dynamisk historie. Derfor båndet i en sådan stil er den samme popularitet i den vigtigste del af publikum. Denne artikel præsenterer en liste af de store film skudt i løbet af 1930'erne til i dag.

"City Lights"

Letvægts film for en god stemning, når en fremtrædende plads i filmen fra starten af dens oprindelse. Tidlig dumme billeder Charli Chaplina selvfølgelig hører til den førende position i den kategori. Hans arbejde "City Lights", selvom vedvarende i overensstemmelse med ånden i melodramatisk, men naturligvis vil tage stor glæde for dem, der ønsker at stifte bekendtskab med denne overraskende rørende historie.

Generelt skabte han billedet af den lille Tramp rejser altid et smil fra publikum, til trods for at skuespilleren bragte en trist tone i karakter sin helt. I den nævnte film morsom eventyr Rolling Stone dygtigt sammenvævet med en trist, men på baggrund af kærlighed linje, som uden tvivl vil blive nydt af enhver fan af de gamle stumfilm.

"New Times"

Letvægts film til en god stemning på det pågældende filmet i store mængder; måske var den dominerende genre i biografen. Et andet billede af Chaplins "Modern Times" vil helt sikkert bringe en masse positive følelser til beskueren, som det komiske eventyr Bums vises i baggrunden af en vanskelig socio-økonomiske situation i USA i 1930'erne, som rammende blev latterliggjort Chaplin i sit nye job. Humor i dette bånd er også meget enkel, men alligevel dyb, hvilket gør selve billedet, og i vores tid.

Sovjetiske bånd 1930

Letvægts film for en god stemning medvirkede i dette årti, og i vores land. Comedy en fremtrædende plads i den hjemlige filmbranche som det vigtigste middel til underholdning af mennesker. Maleri "Jolly Fellows" er en sand klassiker i denne genre: den ikoniske historie om jazzband L. Utesov med mousserende humor og fortryllende musikforestillinger vil blive nydt ikke blot en simpel tilskuer, men også sofistikeret musikelsker siden vokale præstationer og den orkesterakkompagnement er ud over ros .

Lette russiske film til en god stemning overvejelse den tid det tager, for det meste i genren af musikalske tragedie. Udover sagde fratage en fremtrædende plads i den gyldne fond af den nationale biograf tager et billede af den "Volga-Volga". Dette nye arbejde instruktøren G. Adeksandrova skudt i stil med hans tidligere komedie, men med tilføjelsen af nye farver og interessante plot drejninger: denne gang vendte han sig til emnet for bureaukrati, og forvaltes af en vittig musikalske numre og scener viser skadeligheden af dominans af skruppelløse embedsmænd.

Malerier af 1940'erne

Lette russiske film til den gode stemning af årtiet flere trak sig tilbage fra før krigen tradition for musikalske komedier. Billederne af denne tid var meget godt udtænkt plot, detaljerede figurer og en kompleks historie, men musikken fortsætter med at indtage en fremtrædende plads i færd med at filme. Filmen "Askepot" - et band direktør N. Kosheverova, som har formået at puste nyt liv i en gammel historie kender alle. Under hendes ledelse har skabt en vidunderlig billede med farverige figurer, engagerende historie og mousserende humor, der gør beskueren se med friske øjne på denne fortælling.

Nogle lys sovjetiske film for et godt humør anses tid afsat til at demonstrere resultaterne af det socialistiske system i vores land. Trods en vis overdrivelse i denne retning, tapen stadig se meget godt på bekostning af et dynamisk plot og munter, ukompliceret humor. Til denne kategori hører filmen "The Kuban Kosakkerne", som meget vel kan lyse op en kedelig aften.

Tapes 1950-1960-erne

Især populære publikum altid nyde lette film til en god stemning. Udenlandske film af denne genre betragtet år fortjener særlig omtale. I denne serie, skal du først ringe til den musikalske komedie "Singing in the Rain". Båndet i den ukomplicerede og meget vittig form, fortæller om fødslen af tonefilm. Ud over en interessant historie og en stor handler job film kan prale af mange vidunderlige vokal og dans numre, som stadig betragtes klassikere og tjene som en rollemodel.

nogle lette film til en god stemning løftet i genren eventyr. Hvad skal man vælge - det er et spørgsmål ikke let, fordi en masse gode billeder filmet. Alligevel indenlandske film "Jack Frost", selvfølgelig, tager det første sted: en stor script, store handler, mousserende humor rette lavet denne film en øjeblikkelig klassiker. Uden tvivl, direktør A. Rowe som hans tid N. Kosheverova formået at puste nyt liv i den traditionelle folkemusik fortælling, der ikke har mistet sin appel, var så tæt på den moderne seer, at de tegn, deres sætninger og relevante i dag.

Den franske komedie

Denne film bør drøftes separat, da det har en særlig plads i biografen af den anden halvdel af det XX århundrede. Først og fremmest skal nævnes om malerier med strålende komiker Louis de Funes. Hans film er populære i disse dage, især trilogien om Fantomas, og en række bånd omkring gendarmer. I vores land, som en særlig kærlighed til tilskuere nydt billederne med P. Richard og Jean Depardieu. Denne geniale duet har fuldt berettiget selv, og stadig fortsætter med at henrykke publikum med strålende præstation.

Malerier 1970-1980-erne

Film årtiets for nem visning blev filmet en hel del af både i udlandet og i vores land. Fra indenlandske film kan nævnes vittig og satirisk komedie Eldar Ryazanov, hvor subtil humor dygtigt kombineret med social kritik. Disse billeder ikke kun underholde, men også for at lære og på trods af det faktum, at deres historier er baseret på realiteter sovjetiske liv, let at se i vores tid. Fra bør nævnes udenlandske komedier, først og fremmest den oprindelige bånd "Tootsie", som er en meget klog formular også påvirket mange akutte problemer i det amerikanske samfund under overvejelse tid.

Tape 1990'erne og det seneste årti

Fremtrædende i masse pop kultur film tager lys for en god stemning. Hvad man skal kigge efter fra en enorm liste af film - et spørgsmål, som, sandsynligvis mere end en gang spurgte den gennemsnitlige seer. Fra malerier af 1990'erne, formentlig den mest berømte komedie er filmen "Pretty Woman". Kærlighedshistorie præsenteret for en temmelig humoristisk måde, og fremragende musikalsk akkompagnement behageligt tilfreds med det oprindelige valg.

Fra indenlandske film kan nævnes en række film om de særlige forhold i den nationale jagt, fiskeri, hvor flere grotesk præsenterede realiteter russiske samfund. Blandt de sidstnævnte, kan premierminister kalder nogle action-komedie. "De fyre med kufferter" - en historie om to bedragere, der har foretaget penge ved at sælge substandard våben til den amerikanske regering. En anden nyere film i denne genre kaldes "Bad Boys". Dette bånd er afsat til eventyr af de to kammerater, der har travlt kompleks undersøgelse. Humor i filmen er ikke altid anstændigt, men båndet kan blive nødt til at smage de film elskere af retro. For nylig, en tredje del af den berømte novellistiske komedie om Bridzhit Dzhons.

På trods af, at bandet ikke har modtaget sådanne positive vurderinger som originale malerier blev dog en anden historie troskyldig blonde mødt som helhed er meget varm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.