Kunst og underholdningHumor

Hvad er mousserende humor og hvad det er?

Tankeløs brug af den populære udtryk ofte gør os en bjørnetjeneste. Misforståelse er fastgjort til den vane niveau, før eller senere det fører til misforståelser. Hvad er mousserende humor er generelt bestemt af graduering af fænomenet at være i stand til trygt klassificere vittighed til godt eller skidt? Først og fremmest er det værd at huske, at humor - er en genre af mundtlig tradition, i vid udstrækning baseret på improvisation, og kun sekundært - en litterær bevægelse.

Funktioner af den nuværende Vid

Sandsynligvis, hver person skulle være et vidne mislykkede vittigheder, når kun en lille del af publikum griner, og alle andre føle sig utilpas. Lav kvalitet humor kan genkende næsten alle - hvis de studerende tvunget et smil, der ikke fornærme eller Vid, ikke længere skjule, chokeret over hinanden, det er det vigtigste element i en miss.

Dette adskiller mousserende humor - vittigheder, billedlig talt, "gnist" i godt humør inficere det berørte sjov endda tilskuere. Procent kejtethed tendens til nul, - er en direkte indikation af den højeste rækkefølge wit.

Selvfølgelig kan publikum i massen selv positivt reagere på de mest tåbelige vittigheder. På mange måder er det ikke engang afhænge af den såkaldte "lav kultur" i det moderne samfund, men fra den nuværende situation, og selv den politiske og økonomiske situation. Kulturstudier påpege, at det højere niveau af sociale spændinger, som kræver øget engagement i negativ eller deprimerende kompleksiteten af de processer, de mere populære "letvægts" versioner af kunst, herunder humor og populærmusik.

Hvad adskiller den mousserende humor?

For at forstå problemet bør dykke ned i betydningen af udtrykket "mousserende". I dette tilfælde, følelserne metaforisk tilskrevet egenskaber fyrværkeri spredt i forskellige retninger farvet lys, eller en Bengal ild. I empatisk forståelse mousserende humor - dette er en joke, der involverer at opstemthed. Det er netop værdien af den komiske genre.

Ikke kun for at skrive eller tænke på subjektivt sjov historie eller en kort verbal omsætning, skal du have en egenskab ved empatisk inddragelse af seere eller lyttere, kaldet lysten til at gentage, at videregive atmosfæren i godt humør.

Satire og humor - forskellige ting

En anden facet af den såkaldte "underholdning genren" - en satire. På trods af de fælles rødder disse fænomener har forskellige mål, måder at opnå mål er ens, men der er grundlæggende forskelle. Denne mousserende humor - er først og fremmest sjov, latter og en følelse af lethed. Satire indebærer en harmonisk camouflage "dag i vrede" i den sædvanlige humoristiske camouflage. Et slående eksempel på moderne satire er en kendt fransk magasin Charlie Hebdo, og særligt afslørende svar på de gennemsnitlige borger satiriske Trænings forfattere.

Humor, som ikke morede, men foregiver at være humoristisk, men det rejser ømtålelige spørgsmål - det er satire. Folkets chokerende konfrontation bevidst tåbelige "wrap" og en alvorlig undertoner, det skarpt understreger vigtigheden af de rejste spørgsmål. Det har til formål at aflive satire titlen "hellige køer" af samfundet, det fremmer tænkning.

Det største problem mousserende humor

Den sværeste del af en god vittighed - er dens aktualitet. Impromptu er ikke så simpelt som det kan synes, betyder det ikke beregne på forhånd og ikke forberede sig. På russisk er der et ordsprog "stærk bakspejlet", men i dette tilfælde er det bedre passede den franske version af l'esprit d'escalier - "stigen wit" bogstaveligt

Mange har bemærket, at de mest originale svar kommer til at tænke, når det er for sent. Hvis du allerede har gået fra det rigtige sted, og på trappen pludselig oprandt. Imidlertid er det øjeblik tabt, og der er en følelse af skuffelse og beklagelse. Kan være mange blinkende, men det var den spontanitet og aktualitet - er at undvigende nuance, at det er praktisk umuligt at forberede.

Selvkritik som et mål for sin egen Vid

Hvordan er det muligt at afgøre, på hvilket tidspunkt er din evne til præcist at sende sværhedsgraden? Hver person ubevidst ønsker at få bekræftelse på deres egne kommunikationsevner, at kontrollere, at dette - mousserende humor eller anden kejtethed samtalepartnere ikke evalueret på en positiv måde.

Det vil hjælpe dyrkning af sunde selvkritik, og opmærksomhed på publikum. Hvis du er fortrolig vittighed i virksomheden, bør det erindres, at folk kan grine af høflighed, eller fordi du vælger et tema velkendt for dem. Det bør være et mål kig på vittighed. Havde hun virkelig ikke såre følelser af de tilstedeværende? Du ville være sjovt, hvis det var en joke, da en anden? Måske du ikke bemærker det åbenlyse - skarpheden efterlader en dårlig følelse eller en følelse af ubehag. Det vigtigste krav til satire - er fornærmende følelser involveret i emnet mennesker, der spottede.

Tid til at spøge og en tid til at være alvorlig

Et andet vigtigt spørgsmål - når det er hensigtsmæssigt mousserende humor og i hvilke øjeblikke, anbefales det at afholde sig? Bemærkelsesværdigt, hvis Vid føler stemningen og tilstand af de mennesker omkring dem. I dette tilfælde kan den vittighed afdramatisere situationen, at inspirere, til at ryste folk, selv om situationen er yderst alvorlig. Kun få mennesker er i stand til intuitivt at forstå behovet for klare dosering dele af humor og vejer det i tide. Sent og en dum joke kan skade billedet af hovedet eller politikker skal være på vagt over for vittigheder i adressen på myndighederne.

Utvetydigt forbud mod vittigheder er tragiske begivenheder, der forårsager en masse sorg. Død af deres kære, ulykker, terrorhandlinger og krig - er noget at spøge med, det er derfor Charlie Hebdo karikaturer forårsage meget forstyrrelse. Men satire og bør ikke føre til latter, det var ikke skabt til underholdning.

Humor, mærkeligt nok, er en alvorlig sag. Denne kraftfulde værktøj genstarte nervesystemet, en måde at lindre spændinger. At humor er med til at overleve i meget vanskelige situationer, for at bevare identiteten. For at kunne lave vittigheder, du har brug for at være følsomme over for mennesker og masser af motion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.