BilerSUV'er

"Suzuki Grand Vitara": tuning udføre deres egne hænder

I udlandet, er off-road "Suzuki Grand Vitara 'tuning udført helt i enhver tankstation. I Rusland, for sådan er det taget kun entusiaster, og i de fleste tilfælde de selv er bilejere. Det er uklart, hvorfor vores chauffører er karakteriseret ved "Suzuki Grand Vitara" som et crossover, undgå installationsdiskene en større diameter og power kofangere, hvis et fuldgyldigt SUV 4x4. Sandsynligvis, alle forretningsområder i størrelse, fordi denne "japansk" er den mest kompakte i sin klasse. Men uanset hvad det var, at ødelægge myten om den "Vitara" tilhører "SUV" er ganske reel. Hvordan præcist, vil du lære lige nu.

"Suzuki Grand Vitara" 2013: Tuning bruge magt kofangere

Det første skridt er at tage sig af installationen af stål kofangere. Plast af som nu produceres percussion elementer til "Suzuki", hvilket gør det mere glamourøs, men det er off-road for meget. Denne SUV skal være udstyret med en stål kofanger, fortrinsvis også med et spil. Efter dette, er det svært at sige, at "Suzuki Grand Vitara" - er urban crossover.

Installation større diameter hjul

Heldigvis understrege det nye udseende af maskinens installation 17-tommer hjul. Hvis du gør tilberede din bil til de uvejsomme skråninger, da gummi er bedst at bruge mudder eller ekstreme. Men glem ikke, at det ikke altid er sådanne diske vil være i stand til at passe i hjulkasserne. Hvis denne 17-tommer hjul, bliver du nødt til at gøre mere og spille suspension, der er at hæve karrosseriet med 4-5 centimeter op (clearance på samme tid forbliver uændret). Dette indebærer yderligere omkostninger, så planlægge på forhånd dimensionen af dækkene.

"Suzuki Grand Vitara": Tuning bruge snorkel

Denne lange plastrør, der ender i toppen af taget, er indstillet til en grund SUV'er. Faktisk snorkel gør en simpel bil en rigtig ubåd, da det vil synke indtil indtil vandet vil fylde indersiden af røret, som er mindst 1,5-2 meter. Denne indretning udfører funktionen af luftindtaget, og medens hovedparten af motorrummet er i en "nedsænkning" i forbrændingsmotoren leveres ovenfra mængden af luft, der kræves til normal drift.

Indstilling af motorværnet i SUV "Suzuki Grand Vitara"

Tuning, hvis maskinen i fremtiden vil erobre vejene er umuligt uden yderligere motorbeskyttelse. Og selv om denne SUV sætter den nominelle beskyttelse af sin styrke og egenskaber giver ikke en garanti for, at motoren ikke vil blive beskadiget efter en kollision med en voldgrav. Derfor etablerer vi yderligere obligatorisk at "Suzuki Grand Vitara."

optik tuning

Derudover kan du installere på taget af stammen og sætte den såkaldte lysekrone. Også held supplere Installation af belysning runde tågelygter til magten kofanger.

Chip-tuning "Suzuki Grand Vitara"

Endelig kan man producere den elektroniske styreenhed firmware, hvorved motoren mere sammenhængende og produktiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.