BilerSUV'er

Karakata med at bryde rammen. rover hjemmelavet

Til dato er der et stort antal mennesker, der eksperimenterer og forsøger at skabe deres egne transportmidler fra det faktum, at de har ved hånden. Dette er naturligvis en utrolig vanskelig opgave, som er styrken ikke er langt fra alt, men hvis du har de rette kvalifikationer, vil du være i stand til at give noget i den retning. Det eneste spørgsmål er, hvad der præcist vil du gerne designe? Efter alt, er der forskellige almindelige biler, som folk ofte vælger den første. For eksempel den populære genindspilning motorcykel motorcykel. Dog vil denne artikel diskutere om en anden transportform, især Karakata med at bryde rammen. Du vil lære, hvad det er, og få nogle nyttige tips om, hvordan netop det bør oprettes.

Hvad er Karakata?

Mange mennesker, der hører om Karakata med at bryde rammen for første gang, i høj grad overrasket - det er svært at forestille sig, hvad det er, hvis du aldrig har set denne form for transport. Faktisk alt er ikke så skræmmende som det kan synes. Det faktum, at Karakata - et køretøj, der ikke har et stykke ramme, det har evnen til at bøje, da den består af to dele. Dette er, hvad gør Karakata at overvinde en række forhindringer uden problemer - hvilket er grunden til det kaldes terrængående køretøj. Det kan bruges til sjov, da det kan overvinde enhver forhindring, og gør det meget effektivt. Dog skal du være opmærksom på, der kan bruges denne form for transport for en løsning på de alvorlige problemer, da det kan overvinde og sne, og klipper, og mange andre forhindringer, der ikke har råd til biler med hele rammen. Naturligvis en sådan struktur, du kan næppe finde i en butik, så hvis du er interesseret i Karakata med at bryde rammen, så er du nødt til at tænke over, hvordan selv at lave dem.

Hovedstrukturen

Så hvis du tænker over, hvad du skal Karakata bryde med stålramme til rådighed for dig, du helt sikkert nødt til at beslutte, hvilke vil være dit design, samt hvad du vil gøre det. Den første ting du skal gøre - det er rammen - eller rettere, halv-frame, som hver af dem vil være en fuld halvdel af rammen. Det er i øvrigt værd at være opmærksom på de ting, der bryder rammen er faktisk kaldes artikuleret, men dette er det officielle navn på som ikke er så let at sige, så folk kaldte hende og bryde - af den usædvanlige egenskab, at den er i besiddelse af. Derfor bliver du nødt til at lave mad eller halv-frame fra bunden eller baseret på enhver ramme, der er tilgængelig i dit nærvær. Men på samme tid være opmærksom på, at i fremtiden vil du ikke have problemer med placeringen af alle de nødvendige elementer, herunder hjulene. Hvis du vil gøre en ramme med sine hænder, så bliver du nødt til at forberede sig på forhånd en tegning, så til dem alle i overensstemmelse med den. Det anbefales også at rådføre sig med andre mennesker, der også velbevandret i sagen, så de peger dig til de mangler, som du måske er gået glip af. Husk at for at gøre terrængående køretøj med deres hænder er meget svært, så du er nødt til at forsøge at være som at have offentliggjort noget fornuftigt.

poluramy

Hvis du opretter en terrængående køretøj med sine egne hænder, antages det, at du vil gøre alt, som du ønsker, men det er ikke altid den bedste løsning. Nogle gange er det nyttigt at bruge driftstid af mennesker, der allerede gør noget lignende. For eksempel, behøver du ikke at genopfinde hjulet mindst i spørgsmålet om at skabe en halv-rammer. Traditionelt den forreste ramme bærer den største funktionelle belastning - det er førersædet, rat og motorrummet. Hvorfor så? I tselnoramnom bil kan du vælge, hvor det vil være den motor, der vil køre bilen og så videre. Her er rammen opdelt i to dele, og i sidste ende det viser sig, at den forreste del ikke er i stand til at bevæge sig normalt, hvis alle funktionelle belastning vil blive placeret på bagsiden. Følgelig er den bageste ramme almindeligt anvendt som et supplement - det er muligt at få plads til last. I dette tilfælde i denne sag end noget enklere - jo bedre, så du skal ikke opfinde noget af utrolige former tyngdepunktet, og så videre. Hjemmelavet Karakata med at bryde rammen - er først og fremmest en funktionel enhed. Og kun hvis det vil fungere perfekt på egen hånd, kan du tænke over den kosmetiske og andre forbedringer.

stub

Tja, er det tid til at fortælle dig om en af de vigtigste ting, der har Karakata - perelomka ramme. Det sker hele tiden under kørsel, når din terrængående køretøj vender sig fra side til side, ned under eller stiger til over, og også mødes med forhindringer. Derfor er du nødt til at sørge for, at din kno maksimum sikkert fastgjort til den halve ramme, såvel som i sig selv var stærk og funktionel. Til denne ende-til-ende halvbilleder nødt til at svejse metalplader - det er for dem, og vil blive sikret knytnæve, så de skal også være så stærk. Det betyder ikke noget, gør du Karakata af motorcykel eller bil, vil du i hvert fald nødt til at tage sig af hvordan man skal køre kædehjulet, da dette er yderst vigtigt.

Kædehjulsgear

Selvfølgelig, når vi taler om den hjemmelavede Karakata, skal du hvordan til at tænke over, hvordan du vil medbringe dit ATV hjul i bevægelse. Den sikreste måde - er indstillet på motorens remskive, som allerede lade kæder og bælter på hjulene. På forsiden vil være nogen problemer, men med den bageste nødt til at prøve, fordi du bliver nødt til at tage hensyn til skrot ramme - det kan blive en hindring for dig. Men vi kan ikke sige, at dette er den sværeste af de mulige forhindringer.

Transmission

Også glem ikke, at dit køretøj får brug for en kasse med et gearskifte, hvilket naturligvis bør føre til det samme sted, og rattet. Med hensyn til valg af særlig PPC, her er det hele afhænger af din smag: du kan lade feltet, som blev monteret på køretøjet, som du bruger som grundlag for sin Karakata, og kan hente noget mere strøm.

førersæde

Tja, er det tid til at beskæftige sig med, hvad der vil ligne et sted, hvor der vil være en driver. Du er nødt til at vælge den mest komfortable stol, som også vil være sikkert fastgjort, som du vil rejse langt de mest komfortable forhold, så det er afgørende, at du selv føler i en stol komfortabelt og sikkert. Men glem ikke, at lige under sædet skal give plads til montering af batteriet. Rattet skal forlade tidligere eller har du vælge en, der er mere egnet til ekstrem off-road kørsel.

kahyt

Selvfølgelig, hvis du ikke vil have i kabinen som sådan ikke behøver at - her mener vi alt kan du finde i førerhuset, dvs. pedalen forsamling, som du også skal tage på bilen der passer dig bedst. Også, glem ikke at tage ud instrumentpanelet, som bør omfatte alt, hvad du har brug for, for eksempel, en mekanisme, der er ansvarlig for at tænde og slukke lys, alarm-knap, vægt skiftende, såvel som resten af den funktionalitet, der vil blive leveret til din Karakata.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.