BilerSUV'er

Militære køretøjer i Rusland og i udlandet. Russisk militærudstyr

Hær i staterne oprettet for at beskytte mod forskellige angreb og grænsesikkerhed og militære køretøjer, der skal hjælpe dem i denne. I dette tilfælde er både mennesker og maskiner meget tæt forbundet. Det er umuligt at yde teknisk støtte til tropperne ineffektive apparater samt umuligt at styre krigsmaskiner, der ikke er uddannede mænd.

Hver stat bestræber sig på at overgå sit tekniske udstyr til nabolandene, og fra maskinerne og deres brand støtte ofte afhænger af udfaldet af kampen. Hvert år milliarder af dollars er brugt på udvikling og forbedring af teknologi. Militær maskine verden hvert år bliver mere funktionelle og farlig. De lande, der af forskellige årsager ikke kan udvikle eller producere udstyr til hæren, brugte udviklingen af andre lande på et kommercielt grundlag. Og russisk militærudstyr i nogle positioner er i efterspørgslen, selv forældet sin model.

Pansrede mandskabsvogne og tanke

Utvivlsomt, pansrede køretøjer har en betydelig indvirkning på resultatet af kampen med den dygtige handling planlægning. Og hvad bedre manøvredygtighed og sikkerhed har militære køretøjer, jo flere chancer for at vinde med minimale tab. Til dato T90 overgå det modificerede tanken ikke kunne, intet land i verden. Og selv de "Leoparder" og "Sherman" mister det alle taktiske og tekniske egenskaber, selv om dens største ulempe. Men hovedtanken, som er på vagt over for alle potentielle modstandere af Rusland - "Armata". Det vil begynde at levere den service i 2015. Desuden "Almaty var" platform er blevet så godt designet og alsidig, at det planlagt at producere BMP og BTR.

Pansrede køretøjer til infanteri og luftbårne tropper i Rusland er ikke ringere end de franske biler, Israel, Tyskland eller USA. Blandt de pansrede køretøjer værd at bemærke BTR 82 og BTR 82A, taget i brug i 2013. Ruslands militære maskine til infanteri til dato har generelt ingen lige i verden - en analog af BMP-3 var ikke i stand til at generere et enkelt land.

Multipurpose beskyttede køretøjer

Det skal bemærkes, CTC "Tiger", som ligger på tjenesten med den russiske hær. Allerede i design løst problemet med foreningen af de fleste af de dele og samlinger med APC, hvilket forenkler reparationsarbejde under vanskelige markforhold. Selvom der er mange spørgsmål: i sammenligning med den amerikanske Hummer og italienske Iveco «Tiger" er tydeligt at miste. Først og fremmest, motoreffekt og brændstofforbrug. det er dog torsionsstang affjedring giver dig mulighed for at gå, hvor andre køretøjer kører fast. Målrettede data, russiske militære køretøjer til at eskortere kolonner, tanke, fragt levering og soldater til deres bestemmelsessted, adfærd intelligens og terrorbekæmpelse operationer. Selv om kapaciteten ikke er for imponerende - op til otte personer, eller op til 1,2 tons last.

pansrede lastbiler

Mellem to elskende militært udstyr altid starte en diskussion, som militære køretøjer bedre. Dette vil ikke vinde argumentet - hver bil har sine fordele og ulemper. Meget bemærkelsesværdige tre modeller: den russiske "Ural-63.099" schweiziske DURO-3 og USA på FMTV platformen.

DURO-3 har hjul formel 6 x 6, pansrede. Bruges i tjeneste for den schweiziske hær, samt i enheder af Tyskland, Venezuela, Malaysia og Storbritannien. Det har en god beskyttelse mod brand, miner og fragmentering granater. Det kan bære op til 10 mands trup.

Lastbiler på FMTV platformen er i USA og Iraks våben. I denne gruppe, en masse ændringer til brug i forskellige formål: transport af varer, mennesker, vand, ammunition. Ledelsen har for mange elektronik, der kan være en væsentlig ulempe i en nødsituation.

"Ural-63.099", så længe det ikke har nogen analoger. Det er udstyret med mine-beskyttet, samt fra faldende skaller. Monocab krop beskytter lasten, komponenter og moduler. Køretøjet kan også kobles til platformen, uanset tilstedeværelsen og tilstand af vejene, at overvinde de 2 meter vandbarrierer og vertikale barrierer til 0,6 meter. Brændstoftanke er beskyttet mod brand.

Traktorer til de strategiske Missile Forces, "Topol" og "yars"

Men missiler på hjul frem til i dag har undladt at udvikle, ud over Rusland, intet land i verden. MZKT-79.221 udviklet siden Sovjettiden og formået at overleve de tider, da aftalen blev underskrevet den atomnedrustning. 8-akslet traktor kan bevæge sig på veje af enhver kompleksitet, for at slå det kun brug for 34 meter af ledig plads, kan overvinde forskellige forhindringer. Sådanne militære køretøjer (fotos præsenteret i denne artikel), sammen med missiler gøre med hensyn til Rusland.

Kamaz "Typhoon"

"Typhoon" er en hel familie af pansrede militære køretøjer. Disse krig maskiner, der anvendes til forskellige formål: transport af personale, organisering af mobil hovedkvarter, radio- og biokemisk undersøgelse, beskyttelse og støtte søjler, ledende brand støtte, rekognoscering operationer. Endvidere pansret boliger, biler "Typhoon" familie har en høj beskyttelse af hjulene og bunden af sprængning - kan modstå en eksplosion 8 kg TNT.

"Terminator" - tanken support kampvogn

Udviklingen har været så vellykket, at det blev interesseret i det israelske militær. Køb ikke købe, men også en version ligner den russiske én, ikke har været i stand til at udvikle sig. Imens de militære køretøjer kom efter stormen på Grosnij. Tanke er ikke af god opførsel af slaget i byen, så de har brug for støtte. På platformen af tank "T-90" parret sæt 30mm pistol, maskingevær "Cord" installation antitank missiler to granat. "Terminator" er i stand til at erstatte 40 personale og 6 pansrede infanteri kampvogne.

Militære engineering køretøjer

Ingeniør tropper og deres udstyr anvendes ikke kun i de militære konflikter i et lokalt eller globalt plan. Engineering militære køretøjer gælder også for at eliminere virkningen af forskellige naturkatastrofer. Så i dag i den russiske hær brugte IMR-3. Det blev skabt på grundlag af tanke "T-72" og "T-90". Engineering maskine razgrazhdeniya stand til at grave eller fylde graven, fjerne blokeringer, at bane vejen i skoven, for at gøre lastning og losning.

der er en lignende teknik i USA - M1 "Grizzly". Det er også indstillet på chassiset af tanken "Abrams", og er i stand til at gøre vis drift, ligesom russisk IMR-3. Men for hendes tjeneste behov, 3 person (indenlandske kun 2), har ikke kun maskingeværer, granatkastere, men også at skabe et røgslør. Men "Grizzly" - lidt funktionel, så det var ikke engang sat i serieproduktion.

Indtil for nylig, den kæmpende maskine verden overlegen i forhold til Den Russiske Føderation teknologi. Men interne konflikter i Rusland førte til, at forsvarsindustrien sektor, ikke kun begyndte at udvikle sig, men også skabt en teknik, der svarer til internationale standarder, og i mange tilfælde overstiger dem, og ikke har nogen analoger i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.