ComputereInformationsteknologi

Minedrift - hvad er det? Minedrift på processoren. Indtjeningen på Mining

Udviklingen af den menneskelige civilisation kan ikke forestille sig uden penge. Uden denne universelle mål for værdien af varer og tjenesteydelser. Som penge på hvert trin i menneskets udvikling ved hjælp af forskellige objekter, såsom pistoler, sten, mad og varer og, endelig, mønter og pengesedler. Men processen stopper ikke, og i det XXI århundrede den vigtigste stål elektroniske penge. Nu pung, hovedsageligt kreditkort og online betalingssystemer er mange, for eksempel PayPal eller WebMoney, skabt eksklusivt til elektroniske penge i omløb. Men de kan føre til dannelse af nye "penge" - cryptocurrency.

Hvad er cryptocurrency?

Cryptocurrency oprindelig beregnet til at betale for varer og tjenesteydelser, og disse er ikke anderledes end traditionel penge. Den væsentligste forskel, bortset fra den fuldstændig anonymitet af beregninger, en fremgangsmåde til fremstilling af (emission) af nye valuta og strukturen af deres opbevaring og netværksafgifter.

I cryptocurrency ingen enkelt bank eller emission center, og alle monetære enheder er gemt på brugernes kriptokoshelkah netværk. I dette de er fundamentalt forskellige fra andre betalingssystemer. Kriptokoshelki kombineres i et enkelt netværk "bank", og betalinger foretages direkte mellem brugere uden mellemled i overensstemmelse med maksimal privatliv. Ud over den nye måde at opbevare midler, cryptocurrency og tilbyde en ny måde at udstede penge ved hjælp af minedrift.

Minedrift cryptocurrency

Så besluttede vi at starte minedrift. Hvad er det og hvordan man kan gøre det? Minedrift - er ikke andet end en proces med at skabe nye kriptomonet speciel algoritme. Alt cryptocurrency baseret på en algoritme kendt af alle de Bitcoin, og nye kriptomonety udstedes til den person, der finder en ny enhed - en unik datasæt til at validere betalingstransaktionen. Hastigheden af placering og antal kriptomonet voznagrazhdaeniya forskellig i de enkelte valutaer, Bitcoin-system i den nuværende gebyr - 25 Bitcoin pr ny enhed. Software til minedrift downloades fra den officielle hjemmesider cryptocurrency.

Sådan starter Mining

Teoretisk set kan processen med optælling af mulige udførelsesformer blokke forekomme på enhver computer hardware, men i virkeligheden af minedrift afhænger af el-udstyr. Alle cryptocurrency har en speciel parameter kaldet kompleksitet, som hele tiden vokser og gør det vanskeligt at søge efter en ny enhed. Til måling af hastigheden særlige betingede enheder indført generering cryptocurrency, kaldet en hash. Strøm udstyr til minedrift måles normalt i megaheshah (Mhash) og gigaheshah (GHash). Som kompleksiteten af minedrift den dyreste cryptocurrency længe har været uopnåelige for en computer, søge efter nye blokke brugte gård og puljer af minedrift.

gård af minedrift

Algoritmer af minedrift er ganske specifik og kræver computerudstyret understøtte en flerhed af parallelle computing. Mining på computeren processor er ikke særlig effektiv på grund af manglerne i deres arkitektur, men det viste sig, at de algoritmer fungere ganske godt på ATI-grafikkort (i øjeblikket, AMD). Den første generation af bedrifter til minedrift var et skrivebord med et stort antal samtidige ATI-kort. I den tidlige udvikling af disse gårde cryptocurrency fungeret ganske effektivt, og øge deres magt blev gjort blot ved at tilføje kort. Men den stigende kompleksitet af minedrift gjort dem uøkonomisk.

Moderne minedrift gård designet baseret programmerbare logiske arrays (FPGA) eller ASIC-specialiserede processorer. De er mere pålidelige, forbruge væsentligt mindre energi end gårde, der bruger grafikkort til minedrift. En oversigt, der sammenligner effektiviteten af forskellige generationer gårde viser, at udførelsen af nye gårde er 20-30 gange mere, og minedrift på videokarah sådanne valutaer som "Bitcoin" giver ikke mening. Den eneste ulempe ved minedrift systemer baseret på logiske arrays og ASIC - høje omkostninger, utilgængelige for almindelige brugere.

pools af minedrift

Efter en kraftig stigning i kompleksiteten af de mest populære cryptocurrency mange skyndte sig at drage en konklusion om den manglende adgang til de fleste brugere af en sådan fristende proces som minedrift. Det er nu partiet af kun store investorer med kraftige datacentre, troede de. Men situationen har ændret sig til det bedre efter debut af fælles puljer generere cryptocurrency. Teknisk pulje repræsenterer et computernetværk, hvor processen med minedrift fordelt blandt alle medlemmer af netværket, og dermed reduceres tiden at finde nye blokke.

Alle blokke registreres i en enkelt distribueret database kryptosystem, efter at minedrift er bekræftet. Hvad er denne database? Det er oplysninger om betalingstransaktioner, i hvilken som helst kriptovalyutnoy systemet, gemmes og opdateres alle bruger kriptokoshelkah der sikrer stabiliteten af systemet og tab af en af computerens samlede betaling netværk påvirker ikke dens ydeevne. Vederlag er også fordelt mellem alle pool deltagere.

Mining for begyndere er kun mulig i den samlede pulje er den eneste måde for almindelige brugere at deltage i processen med minedrift og fortjeneste fra at skabe kriptomonet. Pula tilbyder en række modeller for fordeling af overskud, idet der tages hensyn, herunder kundens udstyr kapacitet. Det anbefales derfor at realistisk vurdere den mulige hastighed af minedrift på deres computer. Langsom computer med en forældet grafikkort vil hellere reducere den samlede pulje ydeevne, og resultat vil være lille.

"Cloud" af minedrift puljer

Stigende popularitet måde at generere fælles cryptocurrency. For at komme i gang, brugeren eventuelt har deres eget udstyr. Nok til at betale for en bestemt datacenter computerkraft i mega eller gigaheshah / sek og derefter ikke behøver at gøre noget. Datacentret vil afsætte den bestilte effektniveau og indstiller det nødvendige udstyr. Sponsoreret kapacitet vil være støt rentabelt som en del af den samlede cryptocurrency, namaynennoy data tsentorm. Mein cryptocurrency kan være en hvilken som helst, men de fleste af de store "sky" minearbejdere arbejder med Bitcoin og litecoin.

Hvor meget kan du tjene?

Nu da vi har dækket det grundlæggende i teknisk, bevæger vi os videre til, hvordan man beregner indtjening på minedrift. Muligheden for rentabel uafhængigt af minedrift På nuværende tidspunkt har nogen kommerciel forstand. Selv med tilstrækkelige midler til køb af produktive gård eller moderne ASIC-minearbejder, bedre at inkludere dem i den fælles pulje. Eller at investere i en "sky" pool og slippe af med problemer med vedligeholdelse og modernisering. Hvis du vælger en pålidelig pulje, er det meget muligt at tjene 300-500 dollars om måneden på minedrift Bitcoin og litecoin.

Det korrekte valg af pool - det vigtigste i en så kompleks aktivitet som minedrift. Anmeldelser af puljer er temmelig selvmodsigende og, for det meste, er af generel karakter uden den nødvendige specificitet. Dette er en temmelig indendørs aktivitet, og avancerne er normalt ikke annonceret. Men alt kan findes med en ordentlig vedholdenhed.

Nu er markedet er helt ny cryptocurrency svagstrøm kompleksitet og krav til hardware, distribuere hundredvis af mønter ejere af forældet udstyr. Men vi skal huske, at de faktiske omkostninger til kriptorynke alle disse valutaer ikke har, og sådanne aktiviteter er i håb om en mulig gevinst i fremtiden er meget lig den spekulative minedrift. At det har intet at gøre med normale aktiviteter, jeg synes, det er klart for alle markedsdeltagere.

Bemærk også størrelsen af de mulige gebyrer, vil det ikke være meget godt, hvis de absorbere de fleste af overskuddet.

Hold øje med situationen på markedet cryptocurrency

Konstant på udkig efter mere fordelagtige muligheder for minedrift og indkassere cryptocurrency, overveje eventuelle lovgivningsmæssige konsekvenser med kriptodengami, kontrollere omdømme kriptobirzh og vekselkontorer. Følg nyhederne: Det kriptorynok hastig udvikling, og det er vigtigt ikke at gå glip af en lovende valuta. Minedrift kræver konstant opmærksomhed og tid. Opsæt fjernadgang program til minearbejder bruger en tablet eller smartphone, for eksempel, Teamviewer, til at styre fra overalt i verden.

Lønsom til alle minedrift!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.