Sport og FitnessBueskydning

Våben Bow: historie udseende og brug eksempler. Bueskydning

I oldtiden stævnen var den vigtigste jagt våben og bekæmpe næsten alle folk på planeten. I dag er han et tilbehør til sport skydning. Ud over underholdning, kan det være meget nyttigt i naturen, for eksempel for at overleve.

Historien om stævnen. eksempler på anvendelse

Denne pistol fundet eller at brugen af alle folk og nationer, da mesolitisk og slutter med det 7. århundrede e.Kr.. Den nøjagtige placering og tidspunkt for fremkomst af stævnen forskerne ikke kunne bestemme til i dag. Men én ting er sikkert - i slutningen af stenalderfolket brugte det som en jagt våben. Løg på tidspunktet var en del af det obligatoriske udstyr af hver lønmodtager i familien (stammen).
Mange forskere sammenligner dette værktøj med en sådan betydning for de menneskelige opdagelser som ild og hjulet. Kun i skæringspunktet mellem epoker bøje blev brugt i krigene i nomadefolk. Som for jagt, takket være dette våben gamle stammer var i stand til at producere deres egen kød mad. Tidligere mænd måtte nøjes med et mellemstort, langsomme dyr, der blev drevet i fælden og blev dræbt med sten og spyd. Med fremkomsten af stævnen åbnet en hel industri - jagt. Arkæologer er enige om, at dette våben blev brugt under neandertalere. Dette fremgår af hundredvis af helleristninger. I oldtiden sådanne repræsenteret elastisk bue rod, som var ved enderne af buestreng er spændte tråde eller vegetabilske fibre. Senere begyndte det at producere fra hornene og hugtænder af store dyr. Indbyggerne i troperne formået at lave en bue af fleksible planter, såsom bambus.

Omkring 3 tusinde år siden, blev det udelukkende anvendes som et våben. Løg i de rette hænder kunne ramme målet for flere hundrede meter. Med fremkomsten af de første erobrere begyndte at danne hære, legionerne. I Persien, de mest værdifulde soldater fandt det bueskytter, og i Rom de fik særlige privilegier. Teknik skyde hver nation havde sit eget, men det forhindrede ikke dem lige hurtigt og præcist ramte målet selv den fjerneste afstand.

Løg og dens typer

Optagelse af dette våben kræver særlige færdigheder og fingerfærdighed. Til dato er buen kun bruges til sport eller rekreation i skydebaner. Følgende er velegnet til professionelle skydning typer løg :

- Traditionel (model må nødvendigvis være fremstillet af et enkelt stykke træ, så det er en slags replika våben et vist tidsrum);

- classic (mindede sit design eksternt første type, men moderne materialer såsom plast eller komposit anvendes til fremstilling);

- Block (den nye og universel model, som adskiller sig fra andre typer af dalnostrelnostyu opnås ved hjælp af særlige arrangementer ved enderne af håndtaget).

Der er en anden klassificering, for eksempel ved fremstilling af formen (buet og lige) på bommen arrangement (perifere og centrale) på materialer (metal, komposit, træ, glasfiber) og mange andre ekstra funktioner og egenskaber. Ifølge fremgangsmåden anvendelsesområder arme bue adskilles i jagt, amatør og sport. Under alle omstændigheder vil skyderiet brug for fysisk styrke, koncentration og alvorlig eksponering.

Sådan laver du din egen bue

Til at begynde, skal du vælge en passende lang stang. Det ville være den bedste stærke gren løvfældende arter, f.eks eg, akacie eller taks. Den vigtigste ting, hun bar ingen revner og knaster. Det er tilladt at bruge bambus eller enebær. Længden af stangen - 1,8 meter. Egenskaberne skal opfyldes af materiale - fleksibilitet og styrke. Det er også vigtigt at den naturlige krumning af stangen var helt i midten.

Det næste skridt bliver at identificere det sted i håndtaget, som skytten vil holde stævnen. Våben (se foto. Nedenfor) skal være let at gribe børsten er stram mod stangen, og tommelfingeren og pegefingeren rører. Det er vigtigt at håndtere kanterne var i en afstand på 7,5 cm over og under midten af stævnen. Det anbefales at gøre på disse steder seriffer.

Nu er det tid til at give stævnen form. Til dette formål skal stangen rengøres ved uregelmæssigheder. De fleste tyk stamme bør være på fæstet. Efter dette, er hak gjort for at sikre streng. Afstanden fra spidsen af stangen til serif -. 2 til 5 cm for en buestreng bedst egnet hampereb, råhud, en streng af silke eller massivt træ. Sikret til stangen bør være sikre noder.

I sidste ende bøje armene skal se ud, således at den maksimale længde vinkelret fra bøjning punkt til det strakte materiale (stillads) var fra 20 til 22,5 cm.

Sådan laver deres egne pile

Optimal materiale til dem vil være glatte, tørre kviste. Længden varierer fra 60 til 80 cm. For stor boom ubehagelig strækning, og de vil flyve jævnt. Ifølge de accepterede normer i deres længde bør ikke overstige kurven af stævnen. De mest almindelige materialer til pile anses for at være unge grene med færre knaster og gyldenris felt. Den første ting du skal rense ud kviste fra uregelmæssigheder og godt tør. Med den tykke ende af grenen er et hak, som efterfølgende Arrow vil klamre sig til strengen. På den anden side skal slibes en kvist. I amatør skydning en pil spids og hale er valgfrie. Gøre dem derhjemme er meget vanskeligt.

brand udstyr

Først skal vi vælge området for uddannelse, hvor der ikke er fremmede. Det bør kontrolleres bue og pile, så grundlaget ikke er revnet, blev en buestreng ikke revet, og så videre. D. Dette gøres for at beskytte dig selv og andre fra mulige skader.

Bueskydning kræver særlige bestemmelser til kroppen svingning var minimal. Håndtaget skal passe stramt i håndfladen, så der på tidspunktet for manipulation ikke bevæger sig sidelæns. Det skal bemærkes, at nøjagtigheden og styrken af skud direkte afhænger af positionen af kroppen, og løg stabilitet. Udstyr omfatter også sigte og korrekt vejrtrækning. Bueskydning starter med at trække buestreng. Til dette formål er håndtaget holdes i venstre hånd vandret position. Boom sætte stikket på snoren og trækker den, så den midterste var en kvist i bunden af stævnen. Derefter våben tager en lodret stilling. Hvis det er muligt, det tillod lidt til at trække buestreng pil. Den sidste fase vil sigte, glat ånde og erobringen af målet.

kropsstilling

I udgangsstillingen af fødder skal skulder bredde fra hinanden. Torso pilen rettet ind vinkelret på jorden, uden nogen bøjning. Hovedet drejes til målet, og hagen løftet lidt. Den korrekte holdning er meget vigtig for at målrette og maksimal effekt af skud.

Fastholdelse bue arm er fuldt strakt i retning af målet. Igennem handling (ved at indsætte bommen før dens udgivelse) pensel, og led ikke bøjer eller gå med den påtænkte akse. Tegning hånd griber strengen, det trækker og frigiver glat for at erobre et mål. Dens position bør fortsat boom akse. Det er vigtigt, at albuen ikke blev udeladt. Tilladt at hæve den med 5-10 grader.

I professionel sport, før bueskydning, opmærksomhed fange. Den skal være i overensstemmelse med den pegefinger og langfinger og ring det hjælper forsinke mere buestreng. Den amatør video boom kan holdes, som vil hvad hjertet begærer. Vigtigere er det, så glem ikke om ordentlig kropsstilling, fødder og hænder.

det grundlæggende i syne

For at lære at skyde med bue, er ikke nok til at vide den korrekte position af kroppen og langsom ånde. En af de vigtigste og mest komplekse nuancer sigter. Denne proces fik en bue på målet og holde denne position, indtil frigivelsen af bommen. Til sigte er nødvendigt at følge projektionen af strengen i forhold til planet for målet og for at holde øje højde. Præcis ramte en pil på målet nås først efter lang praktik. At overvinde mål på afstand bue er hævet i forhold til jorden, og med det, henholdsvis er ændret, og placering af hænderne.

Udgifterne til ammunition

Den mest budget betragtes en klassisk bue (våben). Dens pris varierer fra 4.500 til 12.000 rubler. Prisen afhænger af producenten, at kvaliteten af materialet og håndtag og snor.

Efter prisen er en traditionel bue. Han er fra 7.500 rubler og derover.

Bloker buer er de dyreste. For de mest simple pilen skal betale fra 8.000 til 40.000 rubler. Professionel koster fra 50.000 rubler.
Børns buer kan også være over tre typer. Derfor prisforskellen - fra 1000 til 5000 rubler.

Omkostningerne ved pilene - fra 100 rubler. (Per 1 stykke).

nyttige tips

1. Når sigter en bue og pile bør altid være vinkelret på hinanden.

2. Det er vigtigt at holde armen fra albuen til fingrene begyndte den endelige bane til målet.

3. Må ikke blive distraheret af uvedkommende ting under højkonjunkturen frigivelse.

4. Du kan ombryde håndtaget i den våde tynde hud til flyvehastighed steget, og tør det i ilden.

5. Sports bueskydning kræver en god grundlæggende fundamentals af muskel ryg og arme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.