Sport og FitnessFiskeri

Ferskvandskvabbe i november. Hvordan til at fange ferskvandskvabbe i november?

Ferskvandskvabbe anses for at være den eneste repræsentant for torsk, hvis levested er den eneste ferskvand. Denne fisk er med rette kaldes koldt vand, fordi det er kun aktiv, når vandtemperaturen stiger til over ti grader. Derfor er det næsten umuligt at fange sommeren. Men køligt og regnfuldt vejr, derimod er det mest gunstige tidspunkt, men ålekvabber i november, for eksempel, fanget med overraskende aktivitet.

beskrivelse

Fladtrykt en bred ansigt, stor mund, små "frække øjne og langstrakt overskæg på hans hage - der ser sådan fisk. Ferskvandskvabbe handler for det meste om natten, og på de oprørte vande. Om natten, han omhyggeligt føler i bunden af hans overskæg tilstrækkeligt følsomme, overdrevent åbner bred munden bred og let at sluge orme eller frøer, ikke ringeagt selv af døde fisk.

Ferskvandskvabbe - en fisk uden skæl. Det er dækket med ubehagelige sæbevand slim, så fiskerne ved, hvor det er vanskeligt at holde i deres hænder. Repræsentanten for torsk robust, vrider han og undvige, forsøger at bryde ud af hans hænder. For god grund til det er sammensat af udtrykket: "The glat som ål." Hold det kun er muligt ved at overtage gællerne.

fiskeri

Næsten alle elskere efterår og vinter "stille jagt" ved, at de mest succesfulde er at fange ferskvandskvabbe i november. Denne fisk er hvid og meget mørt kød, men især satte pris på hans virkelig enormt lever. Gourmeter anser det for en delikatesse.

Fiskeri i november - det bedste tidspunkt for at fange ferskvandskvabbe. Det var i denne måned er det tidspunkt, hvor du kan gå til dammen for fisk, der bevidst, fordi der i denne periode, er det de mest aktive livsstil. Bite på næsten alle agn.

Men på trods af dette, at fiskeri efter denne rovfisk nødt til at forberede sig på forhånd. Catching ferskvandskvabbe i november forudsætter særlig viden og færdigheder i fiskeri. På trods af den store aktivitet af fisken, skal de, som sendte hende til dammen være korrekt valgt og forberedt til at tackle og stedet for hans Bolig.

November hvor fanget ferskvandskvabbe

Fiskeriet vil blive en succes, hvis der i det første sted at vælge det rigtige sted. Når vandtemperaturen går ned under seks grader, stopper kortvarigt hakke Belle. På dette tidspunkt falder de unge ind i en slags døs, så det bliver mere tilgængelig for rovdyr. Tilsyneladende, fordi karakteren og beordrede, at ålen går til zhor i november.

I det sene efterår, vælger han de steder, hvor der er mad nok. Som regel er hans opmærksomhed tildeles overnatninger små fisk. Normalt tættere på natten de bevæger sig tættere på Brooks med svage strømme, mens i stillestående vand, de plejer at bo nær kysten brovok.

Med faldende temperatur ålekvabbe November også bevæger sig i kystområder, forlader kanalen, og huller ulemper. I reservoirer, hvor den hurtige strøm, han vælger steder, hvor svag "tank linje." Ikke som denne torsk fisk de områder, den bund er skjult under mudder eller under tæt vegetation.

Erfarne fiskere ved, hvordan man fanger ferskvandskvabbe i november. De finder denne fisk ved trial and error, kaster reb på forskellig afstand fra kysten og i forskellige dybder. På hvilket tidspunkt skal det bid, det er der, og du skal efterfølgende installere tackle. Og i dette område i flere år kan være heldig at fange ferskvandskvabbe i november.

fiskeri Metoder

Tackles til denne fisk er bedst egnet bund. Nogle gange er det fanget på zakidushka. Denne primitive gear faste pinde med skarp motoviltse. Fiskeri linje for det er bedre at tage med en diameter på 0,4 mm, den er stærk nok til at modstå de kroge, hvilket sker ret ofte.

På samme tid, monofilament er ikke skarpe sving under indflydelse af den nuværende. Jeg må sige, at alle metoder til at fange ferskvandskvabbe er talrige: hver lystfisker vælger den, der passer bedst til ham.

tackle

Ifølge mange, anses det for en klassisk donk. Således erfarne lystfiskere gjort flere stykker med sænkelod glidende stillads og 0,3 millimeter. Kroge dermed bedre at tage en enkelt, dobbelt og tredobbelt som for at fiskeriet ville ikke være egnet. Efter produktionen er altid meget dybe svaler den agn, så i fremtiden at tage det med et tredobbelt krog er yderst problematisk.

Bedst af alt jorden tackle ferskvandskvabbe fanget i de dystre og regnfulde dage i November, er det ønskeligt at have nedbør.

Ofte bytte lystfisker endnu ikke bliver kønsmodne individer, ikke komme ned til en alder af to år. For sjov sådan ferskvandskvabbe er ikke fordi det er inaktivt, og kendetegnet ved en svag modstand mod den.

Men voksen natlig rovdyr er stærk nok. Når du spiller han kan vise bemærkelsesværdig vedholdenhed. Derfor erfarne fiskere ved, at vi ikke skal trække ferskvandskvabbe i de øvre lag af vand, fordi det har en grim vane med tumbling, og det er meget ofte muligt at gå fra en krog eller bræk linjen. Mod deres brødre af familien torsk, denne ferskvand repræsentant - stor kannibal. Når i buret, selv med en beskadiget mund eller hals revet, han altid ivrigt overfaldes på små fisk og begynder at fortære. Det er derfor, det er bedre at plante en separat, og ikke længe Kukan.

agn

Ferskvandskvabbe i november, er det bedst at bide på denne agn som levende agn. Den mest catchability mens de erfarne fiskere altid er blevet betragtet minnows og brushaner, som de bytte sig, er kun det nederste livsstil. Derfor er denne agn ikke forårsager frygt og mistanke om rovdyr. Ud over denne agn, kan bidende af ferskvandskvabbe i november opnås ved anvendelse af frøer og små kroge på krogen for bagbenene. Takket være denne uhøjtidelig modtage sådan agn kan kvækker lang tid til at holde en god aktivitet.

Langt fra at kaste donk behovet opstår. Som regel ferskvandskvabbe foder meter tyve eller femogtyve fra kysten, så glat støbning med en blid slag Georgien om vand vil sikre de sikkerhedsmæssige tips om krogen. Ud over den elritse eller halskrave, som madding, og perfekt egnet til små skalle aborre. Desuden ål November med lige stor succes hel Tønde og farvede dendrobeny selvlysende farvestoffer og Nightcrawlers og muckworm. Og hvis det viste sig, at for at få levende agn er ikke muligt, kan du købe på købmand eller frisk frosset sild, brisling og fange dem.

Hvordan til at fange ferskvandskvabbe i november

Erfarne lystfiskere ved, at bid af denne rovfisk er næsten usynlig. De er mere ligesom svage potyazhki. Når du spiller ferskvandskvabbe, som allerede nævnt, det begynder at opføre sig ret hurtigt, for hans liv desperat kæmper. Hans bid i november kan ofte gå på hele natten, stopper kun i korte intervaller.

Beregn aggressiv bytte ved hjælp af sonar er næsten umuligt, fordi hun foretrækker at bevæge sig rundt i selve bunden, pause fra tid til anden og opretholde en betydelig pause. Det eneste middel til sonar vil være, at med hjælp af en fisker vil være i stand til at udforske terrænet af reservoiret valgte begrundelse, at denne form for "stille jagt" er også vigtig.

Ferskvandskvabbe fanget op til fryse-up. Kun med fremkomsten af dens bid er meget svagere, da fiskene begynder at forberede sig til gydning.

Hook og snor

Ved kold vand er nødvendigt at gå på efteråret snap tilpasset specielt til at fange lange. Denne lille kroge, som kan klæbe agn fisk, samt en snor, der har en længde på mindst halvtreds centimeter. Det er denne imponerende længde er ikke så meget at forstyrre bytte, en meget forsigtig, selvom træg fisk. Hertil kommer, med snor og ved afspilning af en bedre chance for succes: selve produktionen "go" roligere, og alle de forhindringer, der ligger på bunden, vil det være meget lettere at få.

Og i spidsen af halvtreds centimeter i længden giver lystfiskeren mere adræt at reagere på biddet, som når der fiskes på lys feeder ferskvandskvabbe sjældent selv skære ned. Derfor er det nødvendigt at gøre det i tide afskåret, og den korte version er gjort, vil være meget vanskeligt. Erfarne fiskere ved, at bid med en kort snor vil være for stram. Hovedledningen er bedre at tage med en diameter på 0,1 mm, er det bedre, hvis det er flettet line.

At gå til fange ferskvandskvabbe i november, har brug for fiskerne til at være fuldt udstyret, fordi det ikke bare nødt til at komme i koldt vand, for at løse problemet med kroge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.