Mad og drikkevarerOpskrifter

Pandekage kage med laks: og på den slags god, og smagen er usædvanligt

Maslenitsa. Stort udvalg af pandekager med forskellige fyld. Små og store, pandekager og lomantsy, gær og søde. Men der er også en gæst mulighed: med ingen skam eller et besøg på eller acceptere dem derhjemme. Og tilsyneladende godt, og smagen er usædvanligt pandekage tærte med laks.

Rød fisk har altid været betragtet som en delikatesse, hvis du sikkert ikke bor i Primorsky Territory. Retter med hende uvægerligt fremkalde associationer til ferien og ankomsten af gæster. Laks er meget nærende og sund, godt genvinde styrke og undervægt, det indeholder mere end tyve mineraler, mange vitaminer, næsten alle grupper, såvel som dens kød er rig på protein og umættede fedtsyrer, især omega-3, som styrer blodcholesterol .

For at forberede den pandekage tærte med laks, lære at vælge den rigtige fisk. det har Oftest gennemgået frosne slagtekroppen, skal det ikke være nogen forvrængninger og køn, hudfarve ensartet, uden vindstød og uden pletter. På opskåret kød af mørk rød farve, duften af den salte fisk. For at spare og ikke at købe færdige saltede fileter kan tilberedes i hjemmet. Fisken optøs i køleskab på den nederste hylde, undgå pludselige ændringer i temperaturen. Udskæring og filet skæres 1 cm tyk og spredes på en bakke med vægge. Drys med et gran salt, da sukker. For at forfine smagen kan klemme citronsaft og tilsæt en skefuld vodka. Marinering den i køleskabet i to dage.

At pandekage tærte med laks var en succes, er det nødvendigt at lave mad pandekager og mere. Til dette formål skal følgende ingredienser: hvedemel - 250gramm, 2 æg, 100 gram yoghurt, 1 tsk sukker, 150 gram afkølet kogt vand. Mel sigtes gennem en tætmasket si i en skål (sigtning produkt mættet med oxygen, så mere luft vil være pandekager og porøs). I en separat skål, slå æggene med en mixer for at skumme og hæld i mel. Yoghurt blandet med sukker og give stå 15 minutter i et varmt sted (i kefir indeholder gær, og så er vi en lille smule af deres intensivere).

Tilsætning af vand til melet, og efter, og yoghurt. Alle komponenter i mixeren ælte væggen i 4-5 minutter, så der ikke klumper. Dye test bryg. På dette tidspunkt hævelse af gluten, som derefter tilsyneladende afspejlet i form af pandekager, og senere deres smag. Valg rundbundet gryde (fortrinsvis støbejern) med en diameter på 20-23 cm, den smører den vegetabilske olie og opvarmet ved middel varme. På varm pande hæld dejen, distribuere det jævnt, ryster panden. Bage pandekage på hver side i 2 minutter. Spredes på en plade, ikke at tilsløre kanten og dække med et låg til pandekagen ikke bliver skør. bør få 6-8 stykker af dej.

Endvidere vil vi forberede creme-imprægnering til vores måltider "pandekage tærte med laks." Dette kræver følgende ingredienser: pasta creme 150 gram, 2 spiseskefulde fløde eller tunge fløde (20%), dild - 100 gram. Ost mix med creme fraiche og lad os give ham en endnu mere delikat smørbar konsistens. Grønne vil vaske, tørre og fint skåret.

Nu vil vi samle pandekage tærte med laks sammen af alle komponenter. På fad lå en pandekage og smør det kogt fløde, lå fiskefileter og drys med dild, den samme lave med alle de pandekager. Den øverste pandekage fedt med fløde og dekorere. For at gøre dette, fra laks filet spiral krøller tre roser og læg dem på en kvist dild. Hvis der er æg, så lad os give endnu mere udsøgt og farverige udseende, drysset det med denne lækre løs, hvis de er på forhånd smurt med vegetabilsk olie, så ægget er tørt. Sæt i køleskabet til pandekage tærte med laks gennemblødt 1-1,5 timer. Så vi har forberedt Loranskaya tærte med laks, eller rettere dens meget tæt analog til de russiske farver og folkemusik traditioner.

Sjov Carnival!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.