Hjem og familieBørn

Hvilken temperatur skal være hos den nyfødte, og hvordan man korrekt måle

Så vi endte de længe ventede første ni måneder, og barnet blev født, men hans krop er stadig så sårbar over for verden omkring dem, at enhver temperatur afvigelse i det ydre miljø kan skade barnet. Den entydigt svar på spørgsmålet om, hvad temperaturen skal være hos den nyfødte, nej. I de første dage af livsprocesser varmeregulering af organismen er stadig ikke perfekt, men risikerer en nyfødt varme spark i tilfælde af omhyggelig indpakning eller underafkølet med faldende omgivelsestemperatur.

Hvad der anses normen eller hvad temperaturen skal være i den nyfødte?

Ved fødslen og op til to måneder, den gennemsnitlige temperatur kan barnets krop variere i intervallet 36,3 til 37,4 grader, men afvigelsen fra normen med 0,2 grader - det er ingen grund til at slå alarm. Alt afhænger af det enkelte barn. Ved at måle barnets temperatur tre gange om dagen, kan du bygge en graf over temperaturer, hvor barnet vil føle sig meget godt. Det er disse indikationer og vil blive betragtet som sin normen.

Sådan måler kropstemperaturen af barnet?

Der er nogle grundlæggende regler at følge, når måle temperaturen hos spædbørn. Temperaturmålinger kan svinge afhængigt af tidspunktet på dagen. For eksempel om morgenen den kan variere med nogle få tiendedele af de tal, der er opnået om aftenen. Hvis vi sammenligner temperaturen ved grædende baby , og barnet, der er i hvile, forskellen vil også være væsentligt. Det ideelle tidspunkt at få temperaturen normer af din baby vil være en kløft mellem det 16. og 17. time en halv time efter ble skiftende, så meget en følelsesmæssig proces kan påvirke udfaldet.

Årsagerne til temperaturstigning

Hvilke faktorer kan påvirke stigningen og hvad temperaturen skal være? En nyfødt har flere fysiologiske årsager, der kan øge kropstemperaturen. Måske barnet er simpelthen for varmt, og det koster lidt unswathe eller klæde. I dette tilfælde kan observeres faldet i temperaturen i en halv time. børnesygdomme, stressende eller nylig vaccination kan også forårsage en stigning i legemstemperatur. Hvis temperaturen begynder at stige uden åbenbar årsag, kan denne være som følge af allergiske reaktioner eller sygdomme. I dette tilfælde er behov for tidlig indlæggelse baby.

Hvilken temperatur skal være i rummet i en nyfødt?

Enhver mor efter udskrivelse fra hospitalet er på udkig efter svar på spørgsmål om, hvorvidt dit barn er nok lys, hvad temperaturen skal være hos den nyfødte i rummet. En baby alle metaboliske processer (stofskiftet) forekomme meget hurtigere end voksne. I denne henseende lille menneskelige krop akkumuleres en stor mængde varme, hvorfra den kan undslippe gennem udånding af opvarmet luft fra lungerne eller afgive fugt gennem huden. De optimale temperaturindikatorer betragtes i området fra 19 til 22 grader. I tilfælde af for tidligt fødte eller LBW spædbørn grad stiger med 2-3 division.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.