TravelingHoteller

Hotel Iberostar Playa de Muro (Mallorca, Playa de Muro, Spanien): anmeldelser

Der er turister, der i løbet af hans rejser kun stoppe i hotelkæder. Høj standard af service, gennemprøvede komfort - og ingen ubehagelige overraskelser. Udover ivrig kæde hoteller har normalt loyale kunder bonusser i form af rabatter eller en gratis overnatning. Sådanne linjer som "Hilton", "kvist" og "Hayat" har sine hoteller i alle større resorts i verden. Nogle gange er deres repræsentation ikke begrænset til én hotel. På nogle resorts kan være blot to "Hilton" eller "Sofitel". Efter alt, er hotelejere forsøger at behage både lave omkostninger og pereborchivy kunder.

Dette billede kan ses på den berømte Playa de Muro, som er placeret i nærheden af byen Alcudia, på øen Mallorca. Der er en kategori fire-stjernet hotel Iberostar Playa de Muro og elegant hotel med næsten samme navn. Til hendes navn føjet til den blotte ord - "Village". I denne artikel vil vi se på begge hoteller. Undersøg dem giver ingen mening. Man har fire stjerner, den anden - fem. Overensstemmelse hermed, og priserne mere attraktive i det første hotel fra halvfems-to dollars per person per nat - mod 123 i det andet. Men i dette og i en anden sag, turisterne er meget tilfredse, og om begge hoteller vurderinger er meget positive. Det er solrigt Mallorca, og om resten her legender. Fordi det serviceniveau, her svarer til ikke at sænke priserne.

Placering af begge hoteller - hvad er fordelene ved hver af dem

Netværk "Iberostar" ejer mere end hundrede og resort hoteller i seksten lande rundt om i verden. Og to af dem - Iberostar Playa de Muro Village og bare "Playa de Muro" - er en af de bedste strande på øen Mallorca (øgruppen Balearerne, Spanien). Sætter pris på forskellen mellem hoteller kan være på plads. Efter alt de er placeret ved siden af hinanden. Tættere på byen Alcudia og er lige nord for "kvartet". Femstjernet "Village" er et par snese meter mod syd. Begge hoteller er i forreste linje stranden. På samme tid, kan du vurdere forholdene i en anden hotel "Iberostar" line - "Alcudia Park". Det er placeret på den anden linje og tæt på Alcudia, i virkeligheden i de sydlige forstæder. Fra lufthavnen i Palma de Mallorca til hotellerne nødt til at få ikke mere end en time. Gammel Alcudia ligger på et forbjerg. Syd for byen, lige bag vandland, begynder store, der strækker sig over flere kilometer Playa de Muro. Han er helt opbygget med hoteller. Så vi kan tale om resort "Playa de Muro" med alle stole infrastruktur (restauranter, shopping, underholdning). Os begge beskrevet hotellet er omgivet af Middelhavet fyrretræer. strækninger i nærheden naturpark "Albufera". For en fjerdedel af en time kan du nå søen "Estany Gran."

Boliger og området hotel Iberostar Playa de Muro 4 * (Mallorca, Spanien)

Lad os nu betragte i vende begge hoteller. Vi er først "fire". Hendes to fire-etagers bygninger tårnhøje fyrretræer og havet kan være en minutters gang fra hvidt sand. På hotellet er der fem swimmingpools med jacuzzi, omgivet af en solterrasse. Alle hotel anmeldelser tyder på, at dette sted - specifikke. Her er skabt ideelle betingelser for cyklister. For dem, der arbejder værksted, der er en enorm parkering for tohjulede jern heste. Spor på hotellet Iberostar Playa de Muro opdelt i fodgængere og cyklister fratage. Og når i Mallorca er en årlig international begivenhed i sporten, hotellet er fuld.

Hotel administration er meget opmærksom på at sikre, at gæsterne kan holde sig i god form og sømmer form. Der er et fitnesslokale, hvor de centrale aktører er motionscykler. Men dette hotel er også ligesom andre kategorier af turister. For eksempel er en familie med børn. mini disco organiseret for malyshni, en swimmingpool og en legeplads. hotelbygning konstrueret på en sådan måde, at fra så mange værelser har udsigt over havet. De tre øverste etager har balkoner. Boliger undergået en fuldstændig genopbygning i to tusind og ti.

Værelserne på "Iberostar Playa de Muro"

Værelserne på det firestjernede hotel indrettet i en moderne, slanke europæisk stil. Værelserne er opdelt i kategorier: Dobbelt (i stueetagen, med udsigt over swimmingpoolen, side eller fuld havudsigt, prioriteret placering), familie, juniorsuiter og to-værelses suite. Ifølge anmeldelser, selv i den billigste plads til gæster er alt, formodes for "kvartet", "Iberostar". Disse værelser er tyve kvadratmeter er udstyret med pengeskab, aircondition, minibar, satellit-tv, badeværelse med hårtørrer. værelser i stueetagen har en terrasse, alle de andre - en balkon. Alrum Hotel Iberostar Playa de Muro har et soveværelse, en stue, hvor der er to sofaer og et lille køkken med en mikrobølgeovn. Junior er mere plads og komfort. Der er rummelig og hyggeligt på samme tid. Badeværelset omfatter en jacuzzi af denne type. Alle anmeldelser prise hurtig wi-fi, som er inkluderet i feriens pris og fås i alle rum, uanset hvor langt fra receptionen, han kan være. Også turister sige en grundig rengøring på værelserne.

Spisning på "Iberostar Playa de Muro"

Fordi denne særlige hotel - det gerne stoppe som cyklister, amatører og sande esser i denne sport, tilbydes gæsterne at vælge antallet og typen af måltider. Boligen entydigt inkluderet morgenmad. Men de er forskellige. Hvis du vælger den type mad "bed & brekfest", vil du få adgang til hallen i restauranten "Tramontana", der tjener den såkaldte kontinental morgenmad.

Betalt system "Halvdelen" åbner døren til det rum, hvor du vil pour friskbrygget økologisk kaffe, reelle saft, varm og kold popotchuyut. I aften gæster en middag i buffet stil. Drikkevarer i dette måltid ikke allerede er inkluderet og skal købes for et gebyr. Men på bordene og serverer internationale og lokale retter tilberedt af de bedste kokke i restauranten hotellet Iberostar Playa de Muro 4 * (Mallorca).

Man kan kun undre overflod af mad, der får gæster, der har betalt for elsystemet med "All Inclusive". Morgenmad, for sådanne turister frokost og middag serveres i hovedrestauranten "Tramontana". Mennesker med elite armbånd kan besøge dette sted på ethvert tidspunkt og et ubegrænset antal gange til halv otte om morgenen til midnat. Hertil kommer, hotel søjler ( "The Piano", hvor aftenunderholdning, og "Lebeyg" på stranden og ved poolen), kan gæsterne få snacks og drikkevarer, herunder alkohol og lokalt produceret, gratis. Atleter, er cyklister fodres med en speciel menu, som omfatter energidrikke mv

Serviceydelser i "Iberostar Playa de Muro" (Mallorca)

Hotel Iberostar Playa de Muro opfylder alle kravene til en fire-stjernet hotel i netværket. Hotelpolitikken er primært rettet mod en familieferie med børn, og den anden - at tiltrække sportsfolk, for det meste cyklister. For sidstnævnte, er hotellet et tilflugtssted. Hvis et fladt dæk, er det muligt at pumpe, værksted og har en enorm parkeringsplads specielt til tohjulet transport. Hotellet af alle dem, der ønsker at deltage i denne sport, så du kan leje en cykel af enhver type (rock, børn, teenager, etc.).

Yngre gæster Hotel Iberostar Playa de Muro betaler stor opmærksomhed. For dem er udstyret med swimmingpool, legeplads og rum og holdt en mini-disco. Child kan skrives i en af to klubber, hvor det vil beskæftige sig med professionelle animatorer. Mini tager børn fra fire til syv år, og en maxi - med otte og tolv. For ganske krummer kan børnepasning.

Alle gæster har adgang til sauna og jacuzzi gratis. Fra september til juni og en indendørs pool. Hotellet vil blive behageligt ikke kun børnene, men også deres forældre. For voksne om aftenen med levende musik, og fire gange om ugen for at invitere professionelle musik- eller dansegrupper. For sportsentusiaster er der fitnesscenter, tennisbaner. Hvor kan du skyde en bue og spille billard.

Iberostar Playa de Muro Village 5 * (Mallorca): Hotel territorium

Det var den tur til at overveje de fem-stjernet hotel. Ordet "Village" betyder "landsby". Faktisk er huset ejendom til en bucolic stemning. Denne syv-etagers hytter, hvor gæsterne vil føle sig afslappet og afsondret - i en landsby på landet. disse huse er indrettet i middelhavsstil og er blandt de fyrretræer. Som i et budget medmenneske, Iberostar Playa de Muro, i "Village" er meget smukt område. Anmeldelser nævne palmer, blomster og professionel landskab indretning.

Alcudia (Mallorcas nordkyst) er ikke den første internationale veloturistichesky tager en løbetur rundt om øen. Og deltagerne uvægerligt stoppe ved to hoteller netværk "Iberostar". Den "Village" har også alle de nødvendige infrastruktur for at opfylde de specifikke behov i atleter (parkering, værksted, et motionscenter, en speciel menu). Men der vil også være komfortable og til andre kategorier af turister: familier med børn, elskere af privatlivets fred og natur, nygifte, der kom til Mallorca for at tilbringe en bryllupsrejse. Den høje status af hotellet Iberostar Playa de Muro Village 5 * angiver området solbadning omkring poolen. Bortset fra de sædvanlige liggestole (med madrasser og badehåndklæder), er der balinesiske senge med baldakiner og hængekøjer. Hvor du kan føle sig som en meget eksklusiv ferie.

Værelserne på "Iberostar Playa de Muro Village"

De fem-stjernede status af hotellet er klart synlig i udstyr værelser til gæster. Der er ingen standarder her. Værelserne på Hotel Iberostar Playa de Muro Village 5 * falder ind under kategorien af "Superior", "Familie", "Lux" og "Lux +". Udformningen af værelser omhyggeligt designet, de kombinerer stil og komfort. De lyse, rummelige værelser er udstyret med LCD-tv, aircondition, minibar (dens fyldning gebyr), pengeskab. Ved ankomsten, vil gæsten finde en velkommen gave i form af et glas vin. Kabinettet har sat en række puder, hjemmesko og badekåbe samt et badeværelse - hårtørrer og hygiejneartikler i mærkevarer flasker.

Samtlige værelser på Iberostar Playa de Muro Village hver har balkon eller terrasse med bord og stole med udsigt over poolen, haven eller havet. Vurderinger har bemærket, at selv i den overlegne indstille mikrobølgeovn. Denne kategori af værelser - studie. Alt det andet består af et soveværelse med en dobbeltseng og en stue med to sofaer. Suiterne har et badekar og en bruser, en elkedel, mens en rummelig terrasse møbleret med en sofa og to stole med et bord. Pigerne er ikke bare grundigt rengøre værelser og ændre håndklæder - de er også pænt foldet linned. På anmodning af gæster på et værelse sæt vugger, udstedt et strygejern og strygebræt.

Spisning på "Iberostar Playa de Muro Village 5 *"

Eksklusiv køkken, fade, madlavning, som sætter sjælen de bedste kokke i Mallorca - det er, hvad der venter gæsterne fem-stjernet hotel. Men det er ikke alt. buffetrestaurant, kan de besøgende opleve processen med madlavning, og det er en rigtig show. Som i Iberostar Playa de Muro 4 * i fem-stjernede hotel turisterne selv kan beslutte, hvad systemet, de spiser. De, der planlægger at rejse rundt på øen og ikke ønsker at være bundet af måltidet kan vælge "Bed and Breakfast". Sidste simpelthen storslået. De, der er vant til i morgen til at spise nærende og væsentlig, også vil være tilfreds. Til morgenmad og serverer juice, økologisk kaffe, te, forskellige typer af kager, frugt, grøntsager, kolde og varme retter. No offense til at forblive tilhængere af sund mad. Disse tjenester er yoghurt, korn, toast, korn. For atleter forudsat isotoniske drikke og energi mad.

De rejsende, der ønsker at tage på udflugter, virkelige anbefale at bestille halvpension. Meget populær blandt russiske turister er den tredje version af den mad - "All Inclusive Premium". Fra den sædvanlige "all inclusive" det udmærker sig ved det faktum, at medierne kan deltage i en særlige armbånd alle restauranter, herunder "a la carte" som i "Village" og den nærliggende Iberostar Playa de Muro 4 *. For dem, der den is, cocktails og alle drikkevarer i barer i Rusland og i udlandet serveret gratis. Også for de gæster, der er levering af en sen morgenmad i restauranten på stranden, samt endeløse og ubegrænset snacks hele dagen. Den "All Inclusive Premium" andre fordele. For eksempel, brug af tennisbaner, daglig opfyldning af minibar på Værelset, en ti procent rabat på alle massagebehandlinger i hotellets sundhedscenter "Spa Sensation", og andre.

Tjeneste og faciliteter i "Iberostar Playa de Muro Village"

Som i Iberostar Playa de Muro 4 *, tilbyder fem-stjernede anmeldelser sige, at i alle værelser er gratis og meget hurtig wi-fi, så du kan chatte med familie og venner på "Skype". Men på et hotel af en højere klasse, er der en række eksklusive tjenester. Her afholdes forskellige slags konference - det har et fuldt udstyret mødelokale og business-center. Cigar lounge venter på herrerne, og indkøbscenter - shopaholics begge køn. Børns ferie der på forkant, så vel som i Iberostar Playa de Muro (Mallorca). Men i modsætning til fyr budget, i "Village" er også en klub for teenagere (fra tretten til sytten år). Og restauranten har en børnemenu.

Strand & Pools

Kædehoteller ofte sætte "fem" i første linje af stranden, og et budget på repræsentation - på den anden og tredje gade. Men "Iberostar" på den nordlige spids af Mallorca handlet anderledes. Både hotel Iberostar Playa de Muro (5 * og 4 *) er praktisk talt på stranden. Til havet gåtur af bygningerne og sommerhuse i to minutter. Playa de Muro strækker sig fem kilometer og er fælles for mange hoteller. Men i "Village" på kysten er der et særligt område "Beach Club". Der er en hængekøje og en seng-telt-stil "ferie på Bali." Strand håndklæder og madrasser på solsenge i "Village" er inkluderet i prisen for opholdet på stranden. Gæsterne på "kvartet" kan bruge dem kun i deres puljer. På stranden, alle ammunition - liggestole og parasoller - for et gebyr. Med hensyn til de puljer "Iberostar Playa de Muro Village" og Iberostar Playa de Muro, anmeldelser nævnt det nummer (to i hver) er tilstrækkelige. Børn har deres egen sikker "stænk". I koldt vejr, og fra september til juni begge hoteller drive en indendørs swimmingpool for voksne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.