ModeTøj

Husholdningernes tips: hvordan man vasker harpiksen med tøjet?

Vender tilbage fra en ferie i naturen, kan du opleve, at dit tøj bliver tilsmudset med noget. Især ubehagelig hvis der syntes at tjære pletter. Få dem er ikke så enkelt, men ikke panik. Hvis du ved præcis, hvordan man vasker tøj med en harpiks, vil denne fremgangsmåde ikke være svært. Det vigtigste at være i stand til display pletter for ikke at beskadige stoffet. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man kan vaske pletter fra harpiksen er mest effektiv.

Før vask det umiddelbare behov for at fjerne tøj med sig selv harpiks. Den eneste måde at undgå alvorlige vævsskader og komme til det ønskede resultat. Den hærdede harpiks uden problemer skrabet med en skarp genstand (det er bedst at give fortrinsret til en kniv i sagen). For at blive en fast substans, skal det fryses: forlade de beskadigede tøj i fryseren i den krævede periode (normalt tager et par timer). Nu hvor du har adskilt harpiksen fra stoffet, er det nødvendigt at trække den resulterende plet.

Sådan vasker harpiksen med tøjet? Indstillinger er der faktisk rigtig mange. Den nemmeste måde at bruge almindelig ethylalkohol. Fugt dem vat og gnid pletten. Efter cirka en halv time af stoffet igen bliver ren. hvordan at vaske harpiksen med tøj, hvis hånden er ikke alkohol? Det er muligt at anvende acetone, eller den indeholder neglelakfjerneren. Denne fremgangsmåde er ikke så effektiv som den foregående: acetone reagerer med harpiksen er ikke så hurtigt og voldsomt, som alkohol. Men denne mulighed er ganske overkommelige for endnu friske pletter. Men husk, at for at fjerne indgroet ind i stoffet af harpiksen med acetone uden at beskadige fiberen, vil det være vanskeligt. Effektivt at bruge raffineret benzin eller terpentin. De tillader dig at slippe af med pletter hurtigt. Det eneste problem - er en ubehagelig lugt efter brug på tøjet. Men det er let at udlede balsam. Du kan også bruge en meget usædvanlig måde: gælder som en pletfjerner sodavand. Soak en klud i Coca-Cola, Sprite og Fanta, og du er overrasket over resultatet.

Det er nyttigt at vide, hvordan at vaske harpiksen med tøj med jernet, jo mere der kan bruges den samme metode til at slippe af pletter og af en anden art. Sæt tøj på et strygebræt , og på begge sider af farvet vævssnit, placere papirservietter. Skub forsigtigt jern på den ene side. Under indflydelse af temperaturen af harpiksen smelter og absorberes ind i stoffet i stedet af bindet. Hvis der efter denne procedure pletten er ikke forsvundet helt, skal det vises ved almindelig vask.

Taler om hvordan at vaske harpiksen med tøj, vi talte om pletter af naturlig oprindelse. Tjære (harpiks sort) fjernes fra tøj i en anden måde. Når du fryse meget harpiks og vil fjerne det fra vævet med en skarp genstand, gnide pletten eller solsikke smør. Tar vil blive vist med det tøj meget hurtigt. Vil kun fedt plet fra olie for at slippe af det meget enkelt: bare bruge blegemiddel eller opvaskemiddel, fjerner fedt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.